Група създания, избрани от своите владетели, остават сами в непозната земя. Ще успеят ли да се справят с трудностите или просто ще загубят битката с живота?
Първо, честит ни раздел. Да кажа, че Леголас е на море от днес за 10-тина дена сигурно, през което време се отлага включването му. Новата глава може би довечера или утре.
Предупреждавам, че от 16 до към 26 аз съм на море и тогава ще сме в почивка.
Squall wrote:Първо, честит ни раздел. Да кажа, че Леголас е на море от днес за 10-тина дена сигурно, през което време се отлага включването му. Новата глава може би довечера или утре.
Предупреждавам, че от 16 до към 26 аз съм на море и тогава ще сме в почивка.
Ами тва значи, че линията се обявява за полу-замразена. Демек, кой когато може да пише - да пише. Няма да бързаме, при положение, че сме в точно различни времена.
Ами да се надяваме, че няма да замре всичко заради лятото. Даже напротив, надявам се след тая пауза да се повъзвърне малко желание за игра и да стане още по-добре.
"И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена;свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него."
Ами, като гледам, Роуга го няма, аз скоро /скоро, скоро - след 10 дена/ също заминавам, останалите не пишат "аре беее, кога ше почваме". Така че обявявам линията за полу-замръзнала, демек, ако се наложи я вадим от фризера, ядем, и пак я връщаме.
Тая вечер ще пиша, днеска просто не успях да се докопам до комп. Сега отивам в един приятел, ако успея да пиша оттам - хубаво. Ако не - към 11-12 ше пиша.