Група създания, избрани от своите владетели, остават сами в непозната земя. Ще успеят ли да се справят с трудностите или просто ще загубят битката с живота?
Утре сутринта /а ако не сутринта - то вечерта/ ще пиша и свършва главата. Това е и последния срок на братята да се отчетат - утре вечер. Ако до тогава не пишат поне тука, оставаме 4-ма в линията.
Драги ми членове на група "Игри", молим Ви най-учтиво след приключването на първата глава от приключението да ни бъде отворен отделен форум . Благодарим Ви предварително!
Yo Wassup, wassup, wassup! Братята се завърнаха. Из тайм ту гет уайлд... Всъщност само аз, брат ми... липсва, да кажем. Не, не съм го продал в робство, не бързайте да се радвате.
Може ли да се включа във втората част на приключението ?
"И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена;свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него."
Можеш, тамън търсех редовни хора. Редовни. Ре - дов - ни. Чакам герой до четвъртък вечер, по възможност с няква връзка с героя на Леголас.
Забравих да кажа - да е даенлин или елф.
Да съм даенлин или елф.Аз се канех да съм върколак.
"И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена;свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него."
Група създания, избрани от своите владетели, остават сами в непозната земя. Ще успеят ли да се справят с трудностите или просто ще загубят битката с живота?