Определението "куче" издразни Пизандър. Той преглътна обидата без да нарани стареца, но нарочно започна да се движи по-бързо.
-Ако не отговаряш на моите въпроси, мълчи, защото нищо не ми струва да изпълня молбата ти (Пизандър спира рязко)... ще те оставя тук, в положението, което те намерих (пауза докато старецът разбере какво иска да каже)... Да, свещенник съм, но не Аксор, и не ти или някой друг ръководи действията ми, а сам богът, които се подпира на меча си (свещенникът вади собственият си бастърд меч).
Човекът в бронята дочу звуците, долитащи отпред и тежки мисли го накараха да сбръчка вежди. Почти се затича натам, внимавайки стареца да не се спъне и падне. Когато достигна джуджето хвърли свеща напред зада освети добре и здраво хвана меча си. В създалата се ситуация реши, че преди да действа трябва да е добре запознат с подробностите на мястото.
Лепнещ Мрак - част първа
-
Но когато свещенникът пристигна, Дарий вече тичаше към ранения полуръст. Не го интересуваше каква информация може да измъкне от него, не го интересуваше, че с убиването на беззащитен се принизява до нивото на убийците. Порсто раната го болеше и искаше да си отмъсти. Нищо не можеше да го спре... Е, освен стената, но замисълит беше с помоща на щита да смаже полуръста в нея.
Системно (ако има нужда от мятане):Използвам charge и shield bash.
Системно (ако има нужда от мятане):Използвам charge и shield bash.