Ivan_Helsing wrote:Аз специалновзимам кон Утре ще постна промени по инвентара и описание на коня. А искам да попитам като сам на кон чии дейвствия използвам? Моите или на коная? Или и двете?
Прочети в бойната система.
ПП. Пу, ся трябва още повече неща да гледам. Добре, че поне не си нейска.
Съвсем в реда на релноста при движение използваш действията на коня. А при нападение твойте действия. Сега обаче идва уловката. За да се движи коня и изобщо за да извършва някакви неща който ти искаш трябва да използваш свое действие за да го накараш. Накратко пример:
Ако искаш да препуснеш срещу противник и да го посечеш:
Ползваш свое действие за да накараш коня да препуска срещу противника ( завъртане на коня и тн завой движения и прескачания също изискват твой действия ). Използваш действията на коня за предвижване ( колкото отсновни ти стигнат за достигането на целта). Нанасяш удар по целта с свое действие (пак основно). За защита използаш свойте защитни действия а тези на коня се използват само при директна атака срещу него. Ти можеш да защитаваш и коня си от нападения но за това трябва да похарчиш от твойте основни действия. Конете нападат само в случай когато са много оплашени и не могат да избягат или ако са обучени за това бойни коне. Бойните коне се обучават да нападат противниковите коне така че ако се биете в спряло положение двама коника и единият е с боен кон то бойният кон може да реши да хапе и рита противниковият кон.
Както ти стана ясно за нападение когато си на кон ползваш умението си за езда + оръжие. Използва се едното от двете което е по малкото тоест ако имаш езда 3 ползваш умение 3 за нападението с оръжие.
Мисли му ако мене питаш захождай по-отдалече и прави широки завой. Хем красиво хем ще можеш един ход да контролираш само коня другия нападаш и после пак контрол и тн.
По повод ИИ писаниците. Знам, че всички не искате да убивате, честни сте, не лъжете, не убивате и т.н. Общо решение, взето от групата. Камите на Иван Хелсинг не са в ботуши му, по простата причина, че нямате ботуши. Боси сте, само с препаска. Липсва всичко. Не трябваше да пишете, преди да опиша обстановката, но няма значение. Ако довечера намеря време, ще напиша какво става, дотогава може да си чатите
Май не съм се изразил правилно или не сте ме разбрали. Сутринта писах повече от 30 мин. и ме заболяха очите. След това нямах достатъчно време. Сега не мога и утре ще пиша. Да ме извинявате за закъснението, но има един Дивак, с който трябва да деля времето за компа.
Поради стеклите се обстоятелства с новият пост ще питам две неща даже повече
От кога има бетон в Ендивал?
При положение че съм с алхимическа гривна ( не може да се смъкне от ръката без ръката ) на нея намират ли се предметите който пазя?
Поради умението си носене в нищото там имам няколко предмета искаш ли точното им описание ?
И какво стана с камъчетата който си събирах ?