Ендивал - Портата на Смъртта

Временно местожителство на разчистена извънигрова спамерия ;")
Squall
Griever

Ендивал - Портата на Смъртта

Post by Squall »

Да, да - пак ше кажете - нямат шанс системите, особено Ендивал, пък и аз водя. И все пак много ми се е доиграло. Обещавам (честно, тоя път обещавам), че ще бъда сериозен и ще се опитам да угодя на играчите максимално.
И така: приключение в света на Ендивал, по системата на Е3. Задачата е малко по-разнообразна - не трябва да спасявате света. Търся си 4-5 до 6, максимум (изключения само в краен случай) сериозни, повтарям сериозни играчи. Под сериозни разбирам да пишат поне един път на ден, в краен случай на два дена.
:-) :unsure:
cherno_slance

Post by cherno_slance »

Аз!!
Вдигам ръка за участие - на мен ми се играе!!

Имам четири героя по Ендивал:
Илионис О`Евриале
Удан-ап-Ломудаер
Гуенте-ин-Аданкея
Арадор-ап-Каару

Избери си един, който да ти пасва на приключението.
... И гледай ти да си сериозен, защото ей го на- Песинджър изчезна някъде....
Admatha

Post by Admatha »

Тук му е мястото и аз да се кандидатирам, защото напоследък страдам от неизразходвана твроческа енергия и леко депресивни настроения, което обикновено дава сносни резултати :P

Само че нямам книга под ръка, за да си направя герой, а и бих искала да получа малко повече информация за концепциятана приключението.
Squall
Griever

Post by Squall »

Слънце, избери си 2 от тея, аз ще избера между тях.
За приключението - ще се върти около една обсада на елфически град - нейските го нападнали и елфите се готвят да атакуват. Колебая се дали да добавя някакъв елемент с артефакти, ако ме разбирате. Не мога много добре да го обясня, но ако не ви става ясно - казвайте.
За героя на Адмата - не бързаме за никъде - когато се докопаш до книгата, прави героя. Ако пък почваме и не е готов - тогава ще мислим.
Passenger

Post by Passenger »

Хъммм, трета линия. От чист интерес ще те попитам какво те накара да направиш подобно решение предвид, че имаш още ДВЕ, които даже не са завършени. Защо не приключиш с поне една от тях и да се пробваш, чак тогава за трета? Не съм сигурен как го тълкуват поискалите да участват, но аз във всеки случай не го приемам като нещо добро. Не че ми пука кой знае колко за Портала вече, но ми е интересно защо не ги довършиш.
...the farther I fall I'm beside you
as lost as I get I will find you
the deeper the wound I'm inside you
for ever and ever I'm a part of...
Squall
Griever

Post by Squall »

И това очаквах. А основния ми довод за нова линия е, че другите две изобщо не са активни. Първата ми линия, Съкровището, е без нови постове вече сигурно месеци. Втората - същото. Там съм виновен и аз, но просто линията още от началото е лишена от всякакъв шанс за живот и сигурно ще замине за архива.
GoLooM

Post by GoLooM »

Всъщност и в двете ти стари линии последният пост е на играч, а не твой ;) Което значи, че съвсем не си сериозния водещ, за който слънцето говори :-)
If he falls in love tonight,
it can be assumed...
His carefree days with us are history,
in short our pal is doomed...
Squall
Griever

Post by Squall »

Голуме, прочети няколко поста нагоре в приключението в Гадта, прочети и ИИ-то, ако можеш да изкопчиш нещо от него, и ще разбереш, че в момента героите трябва да водят диалог, в който аз не смятам да се намеся. Колкото до Границата - писали са двама човека, но аз не смятам да си пиша само с тях, при положение, че има още играчи, които също трябва да играят; все пак се намират доста близо един до друг и от действията на единия може да зависят тези на другия.
Още няколко такива поста и ще искам ключ, просто защото основната причина да пусна тази тема е желанието за игра, от което скоро няма да остане нищо.
Passenger

Post by Passenger »

Когато някой не пише действието продължава без него и той си понася последствията, а когато и другите играчи виждат това, то те си взимат поука и съответно пишат повече. И не мисля, че решението е да почваш нещо ново, но понякога като се почва на чисто е по-приятно и лесно за работене. Ама ако не си се поучил от грешките си, после има едно а, у... :-)
Squall
Griever

Post by Squall »

Много пъти съм търпял тези последствия, които понякога преминават и в аууу :-) . В момента, а и по принцип, не ми се спори за това колко грешно подхождам или колко съм мързелив, как трябва да пиша, въпреки че повечето от играчите не са писали или пък защо ми трябва още една линия, която пак ще е толкова редовна. Това смятам да се промени. Наистина не съм съвсем изряден по отношение на писането и ще се постарая да се поправя. Не обичам да се оправдавам и няма да го правя. Темата е за нова линия и ако някой иска да участва - места има. За всичко останало - някъде другаде и по друго време.
Passenger

Post by Passenger »

А не, не споря, само давам мнение и може би.... съвет? Нали за това е форума все пак. Поне е хубаво, че си го признаваш де. Айде няма да спамя повече. :-)
Guest

Post by Guest »

И аз искам да участвам ако може . Новак съм ама с ваша помощ се надявам да се науча.:)
Squall
Griever

Post by Squall »

Първата стъпка е регистрация. :wink:
cherno_slance

Post by cherno_slance »

Ще участвам с Арадор-ап-Каару
Променил съм го основно - сега е стрелец с друга жизнена история.
... То направо друг герой да бях пуснал.... Ней се, с него ще играя.
Squall
Griever

Post by Squall »

Ако се съберем хора де, че като гледам няма много желаещи. :?
Darky

Post by Darky »

Koga zapochva? Ako e kum 1vi Septemvri.. shte uchastvam. I'm in.. huh.
I ti sam si razvali liniite, poneje si neredoven. ;)
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

Аз искам да участвам, но искам да отбележа, че пиша кратки постове с амлко описания(опитвам се да премахна тоя проблем :-) ) но ще пиша редовно.
Squall
Griever

Post by Squall »

Споко, и аз страдах доскоро от същата болест.
Дарк, и ти споко, няма да е по-рано от 1-ви.
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

Аз утре ще си постна героя, но искам да попитам, има ли някаква възможност отначало да имам кон?
Squall
Griever

Post by Squall »

В момента не мога да ти кажа, ще видя какви са героите, общия изглед имам впредвид - как изглеждате като показатели и имущество. Може да дам пари и точки допълнително, но незнам в какви размери ще са. Ще изчакам да се съберат 3-4, 5 героя и ще кажа.
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

Героя е готов- Дерен-ап-Илиаон, Черния ездач
Admatha

Post by Admatha »

Аз ще гледам тея дни също да постна герой. Има ли ограничения?
Squall
Griever

Post by Squall »

Зависи какво имаш впредвид под ограничения, но не мисля, че има нещо по-специално. Ако има нещо ще казвам. Накрая най-веорятно ще дам още малко пари и точки долълнително. И както във всяка моя линия - имате 50 кристала допълнително за предмети преди играта и можете да си поправяте героите докато започнем.
Squall
Griever

Post by Squall »

Такааа, има два готови героя. След 1-2 казвам дали има бонус пари и точки. Играчи/герои за момента:
1. Черно слънце - Арадор-ап-Каару
2. Адмата - <>
3. Иван Хелсинг - Дерен-ап-Илиаон
4. Дарк Лорд - <>
Тези стигат, ако някой се запише - ще го включим. 6-ти не е нужен.
Bhaal

Post by Bhaal »

Аааааз?
Locked