Бисери
-
- Валхеру
Andras wrote:(...) Ела и ми покажи избитите, а аз ще ти разкажа пътьом какво може да се е случило.
Blade wrote:Трак ви кима и поема пътя към избите, чакайки да чуе мислите ти...
Andras@ICQ wrote:какви изби бе???? Избитите ме интересуват
Блейд wrote:Илистар
Атака към Убиец 1:
1 (базов бонус атака) + 3 (Ловкост от способност) - 1 (щит) + зар 20 (20) > 14
23 < 14, тоест атаката е неуспешна.
Mushra wrote:Ная стана от масата си и се запъти към двата елфа на съседната маса . Седна до тях и им каза : " Здравейте момчета как сте ? " Опита се да ги очарова още в началото . Мислеше , че така ще ги накара по - лесно да и помогнат за нейната мисия .
Mushra wrote:" Името ми е Ная Руллан . И око мога да попитам какво правят двам тъй необикновени и силни мъже на такова място . Изглежда доста си падате по приключения . " Не беше сигурна в думите си , но искаше да узнае колкоте се може по - бързо колкото се може повече истина за тези двамата тук .
Mushra wrote:" Както казах вече не можем да говорим тук . " тя стана от масата и се запъти към стаята си . " Елате по - късно в стаята ми и ще узнаете всичко ."
Mushra wrote:Ная се качи в стаята си и се излегна на леглото си . Трябваше да изчака онези двамата да се качат и да си поговори с тях . Надяваше се обаче умората да не я налегне .
Last edited by Blade on Mon Feb 20, 2006 1:02 pm, edited 1 time in total.
-
- Валхеру
Blade wrote:--- Илтилиор ---
След като удряш противника си и той пада на земята, мига в който се свлича, една кама се забива в тялото му - не можеш да се чудиш кой е хвърлил оръжието, но очевидно ви е съюзник. Връщаш се обратно да помогнеш на Ная срещу противника и, замахвайки широко със сопата.
Дървеното оръжие цапардосва противника и той пада на земята, обелил очи.
Mushra wrote:Триста демони , беше забравила да се бие с това оръжие . Е малко тренировка нямаше да и се отрази зле , но точно сега ли . . . Нямаше друг избор , трябваше да продължи с атаката си . Опита с бърз удар да прободе противника си в торса .