Част 1: Скокът на пантерата

Неколцина коренно различни създания са събрани заедно от плетачите на ориста и независимо от чувствата, които изпитват помежду си, те трябва да бъдат единни. Приключение в света на Warcraft, използва се d20 система.
Mushra

Post by Mushra »

Изглежда таурена казваше истината . Изглежда вече беше късно за бягство . " По - добре да умра в битка , отколкото да се предам на вас мръсни псета такива ! " - изрева тя по посока на таурена - " Нека уредим сметките си още сега , или ти и твоята " смела " дружинка ви е страх че ще заприличате досущ като вашия другар - със стрела в сърцето . Хайде де нали сте толкова много а аз съм сама . Или пък не съм ? " Ная се надяваше по този начин да види с колко противници си имаше работа , за да може да прецени ситуацията . А дали и глупавия таурен нямаше да си помисли , че и тя има подкрепления ?
Утамyт , утамyт !!!!
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Тауренът се засмива.
- Добре, май няма да се вържеш на тоя номер. Сам съм, но аз съм на земята, а дори не знам ти къде си; ти си с лък, а и както дочувам си жена - какво прави една жена на бойното поле? При вас дългоухите това да не е практика случайно? - той се засмива. - Покажи се оттам, откъдето си, и излез срещу мен смело, без да се криеш. Иначе дори едно дете може да убие могъщия воин с лък отнякъде си, ако воинът е незащитен.
Mushra

Post by Mushra »

Ная изслуша казаните от таурена думи . Сега вече му се беше разярила много . Твърде много обиди беше изрекъл този нещастник и вместо да му отмъсти тя реши да му даде подарък - бърза и лека смърт . " Добре " велики войне " ! Щом сляза от това дърво излез и ти та да си уредим сметките веднъж завинаги ! " Ная слезе от дървото . Веднага щом слезе погледна към дървото , зад ковео се беше скрил таурена . Държеше лъкът си зареден , за всеки случай .
Утамyт , утамyт !!!!
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Тауренът бавно се подава, държащ оръжието си здраво в ръцете си.
- Е, да започваме? - ухилва се той злобно.
Между вас има разстояние от двадесет метра. Тауренът държи в ръката си огромна брадва, и се хили злобно. Какво ще правиш?

Системно
Mushra

Post by Mushra »

Ная се приготви за бои . След като мигновено съзря огромната брадва на противника си за момент я побиха тръпки . Ясно беше , че със своето оръжие за близък бои нямаше да е лесно да победи противника си . Затова реши да се опита евентуално да изравни силите , нали беше слязла със зареден лък . Опъна тетивата и изпрати заредената стрела право срещу антагониста си .
Утамyт , утамyт !!!!
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Тауренът се появява ухилен, но усмивката изчезва от лицето му, защото вижда как опъваш лъка и стреляш. Физиономията ти става уверена, когато стрелата полита със свистене, и с право - тя се забива директно в гърлото на таурена; той се строполява на земята, гърчи се известно време, след което застива.

Системно
Mushra

Post by Mushra »

Велик воин , няма що . Самата даже самата Ная беше изумена от точния си изстрел . Беше подобен на онзи в деня когато фулборз . . . проклятия не трябваше тези черни спомени да и пречат да мисли трезво в момента . Това би било най - лошата грешка в момента - да се разсейва . Прерови внимателно двата трупа и след това се запъти с много бърза крачка кй Астранар . Изглежда докато не стигнеше града нямаше да има време да си почине добре . Също кака взе обратно и стрелите си , или тези , които не бяха счупени . Но и нещо друго я тревожв6е . Не бе виждала Шаркила от доста дълго време .
Утамyт , утамyт !!!!
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Освен кожена и стоманена ризница, две оръжия и пет-шест стрели, намираш у таурена и писмо, учудващо - написано на общия език, както и амулет с формата на зъб.

"Намерете детето и го отведете на мястото; в Астранаар търсете Друида и Илневи - като ги намерите, отидете директно при Ториан в Кръстопътния град; той е моят ученик, който пряко отговаря за мисията.

Отдалеченият от живота мъж."
Last edited by Blade on Fri Apr 07, 2006 6:06 pm, edited 1 time in total.
Mushra

Post by Mushra »

Взе кожената ризница , стрелите и писмото . Стоманената ризница и голямата брадва бяха доста тежки , за да ги носи по път - трябваше да бърза . Скри труповете и ненужните предмети и този път се опита да прикрие следите . Не искаше да допуска още грешки . Без да се бави повече се отправи към Астранар .
Утамyт , утамyт !!!!
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Взимаш предметите и тръгваш на бърза крачка към Астранаар; на следващия ден стигаш до южната градска порта много изморена. Най-накрая в безопасност... но докога?
Mushra

Post by Mushra »

Най - сетне Ная достигна Астранар . Като че ли беше пътувала цяла вечност до тук . Но в момента единствено имаше сили да се добере до най - близката страноприемница и да си почине заслужено . После щеше да разгадава написаното в писмото . Веднага щом влезе в града пита първия срещнат минувач къде се намира най - близката страноприемница .
Утамyт , утамyт !!!!
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Разбираш, че най-близката страноприемница, а и най-хубава също така, е "Меч и щит", която се намира точно на десетина метра от теб.

[ИИ]Абе аз кво ти казах днес, приятелю?[/ИИ]
Mushra

Post by Mushra »

[ИИ]Абе така ше стане по - яко приятелю ! [ИИ]

Ная тръгна веднага към посочения хан . Беше изморена , много гладна и ядна а и искаше да се изкъпе . Битките , които преживя и дойдоха малко в повече . Но това не беше нищо в сравнение с битките , които и предстояха . Определено свен горепосочените неща трябваше да потърси и помощ . Веднага след влизането си в хана отиде при ханджията и му каза : " Дай ми обилно ядене и нещо добро за пиене и подслон за през нощта . . . колкото се може по - бързо " По пресипналия и глас си личеше , че се нуждае незабавно от тези неща . Когато си взе яденето и пиенето тя седна на една от масите и започна да яде лакомо , забравяики за повечето маниери .
Утамyт , утамyт !!!!
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Locked