Вътрешни Проблеми - Монтевидео.

Приключили линии и пенсионирани герои от WoD.
Locked
User avatar
Andras
Emeritus
Posts: 8767
Joined: Tue Oct 21, 2003 11:45 am
Location: София
Contact:

Вътрешни Проблеми - Монтевидео.

Post by Andras »

Моля Волокин, Айсам и Емануел да се запознаят с това.


Ситуация
Вампирското общество на Монтевидео се състои от около 70-80 каинита, почти всички от които са членове на Камариля. За град в Южна Америка, той е едно очудващо спокойно място през последните петнадесет години - от както принцът дон Алонсо и главата на клан Тремер Клаус-Мария Замер обединяват усилията си и заличават всичко свързано със Сабат в радиус от 150 километра.

Важни личности

дон Алонсо де Мартес и Орега
Принадлежащ към клан Вентру, това е принцът на града. За разлика от много от съкланниците си, не се бои да върши работата си сам и е известен като един от най-бързите сабльори, поне в това полукълбо. Миналото му е леко мъгливо, но се знае, че е дошъл в Монтевидео някъде след падането на полковник Перон. Политическите му идеиса странни, малко по-леви от колкото се очаква от един принц, но за сега той ги афишира твърде внимателно. Пази се като дявол от тамян от провъзгласяване на сенешал

Клаус-Мария Замерт
Примоген на Тремер този достолепен господин с Бисмарково изражение е нежелан гост почти навсякъде. Около името му витае мрачна слава на кървав екзекутор и никой не поставя под въпрос уменията му в областта на Тавматургията. Известен е с опитите си за създаване на различни хомонкулуси и гаргойли, повечето от които - печално успешни.

Зак Хейси
Измежду всички от клан Гангрел, бившият плъх на Тобрук е този с най-силна кръв. Понастоящем той ръководи бичовете на Орега. Притежава малък проблем на характера - мрази асамитите от дъното на душата си, което в съчетание на убийствено точната му стрелба и волски яките ръце го правят опасен противник.

Йоргос Стратис
Един от малкото ласомбри, поддържащи Камариля, той е втората най-плашеща фигура в града след Замерт. Макар да прекарва времето основно в елизиума, той е известен със способностите си да контролира мрака до степен граничеща със съвършенството.

Марио 'ел Гато' Вердес
Това е човекът, който най-често говори от името на потайния клан Носферату. Малко се знае за него, освен че е бил верен съюзник на Замерт и дон Алонсо срещу Камариля.

Консепсион Алембра
Доня Конспесион е жената, на която се крепи клан Малкавиан. Изключително дейна жена, която почти е превзела елизиума. Маниачка на тема чистота, тя може и да е дразнеща, но със сигурност безопасна - нещото, каращо Алонсо да я търпи.

Луис Писаноб
Главата на малкият местен клон на Джовани той се занимава с износ на 'разни неща', за чието естество малко хора се осмеляват да попитат. Обезобразен след обгръщането си, той рядко се появява сред обществото.

Марко Джовани
Изпратен от Венеция да надзирава местните съкланници. Характерното усещане, което създава със ситно раираните си костюми и вечното бомбе са само върха на сладоледа. Много по-опасна вероятно е онази част от личността си, която не дава на показ.

Джерард Андерсън
Дошъл от САЩ не толкова отдавна, този представителен господи, известен с философските си познания е примогенът на Тореадор. Предполага се, че е един от най-безопасните примогени.

Кърк Каспар
Американският рокер представлява интересите на клан Бруджа, но всъщност има доста слабо влияние. Обикновено безпрекословно се съгласява с думите на Хейси.

Ана Домингеш.
"Ако Домингеш не знае нещо - значи не се е случило". Най-видната гадателка на клан Тремер, това е една красива жена, почти на девическа възраст, която вечно бива придружавана от поне един свой пазител
Si vis pacem para bellum
Locked