Кралство Даная. Кралицата в опасност? Първосвещеникът на Халид - съюзник или враг? Къде е Първожрицата на Умбра? Интриги, заговори, опасности... Ще оцелее ли Кралицата? Ще бъде ли открит Артефактът?
Знам, че като топик звучи малко садистично, но поне отива на жриците ми Идеята е ясна и хрумна някак спонтанно когато гръмнахме шампанското за новия Пазител и се разспамихме за коктейли Тъй като ме няма много по тази част, разчитам на по-"светнатите" по коктейлите Давам първо предложение за коктейл със заглавие
"Земята на Огъня" и съставки (засега):
Ром
Уиски
Лимон
Портокал
Очаквам предложения за пропорции и още съставки
Tais - 70 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Камъни в бъбреците - питието на Халид мента
прясно мляко
счукани орехи
поднася се във висока чаша със сламка и резен лимон
Натурална шльокавица по северняшки
На дъното на висока чаша се налива сок от касис. После много внимателно отгоре се налива портокалов сок, да не се смесят. Следва ментов сироп, после ананас, после ягода, и така нататък, докато се запълни цялата чаша с разноцветни сокове. Отнема петнадесетина минути. След като е готово, по ръба на чашата се слага захар, добавят се сламка, чадърче и лимонче.
След като всичко е напълно готово, отивате в най-близката тоалетна и внимателно го изливате в отвора.
Кобира
Дискретен и лек вариант на шокирата, популярен сред отвъдморските капитани и нежния пол. Поради щото сладоледът се стапя след толкоз път, па и по други причини, то се заменя с кока-кола или други кафеникави течности със съмнително-секретен произход. Консумира се на една ръка разстояние.
Бинта
На дъното на пластмасова чашка се слага ментово драже. Долива се с бира. И отново, и отново.. докато се стопи дражето.
Много .. философски .. коктейл :")
Всепризнат в световен мащаб!
На мнения за филми вярвам само на статиите в Сивостен... най-вече на тези, които самият аз съм писал.
Течният шоколад се прибира в хладилник, за да стегне малко. После се нанася по стените на крушовидна стъклена чаша и се правят резки по него. Добавя се уискито, ромът и малко гренадин.