Слейърс 01Б - Пътят на Наемника III

Meet the Slayers :P
dart_vaider
Sith Lord
Posts: 247
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm

Слейърс 01Б - Пътят на Наемника III

Post by dart_vaider »

Част 3. На път

Ver Lark
---------
Четири дни по-късно, с подбити от ходене крака, спътниците се установиха на лагер край границата на Сейлун. Граничарят се бе опитал да ги примами към издаването на туристически визи, та се наложи Зангулус и Дрикс - единствените истински хора - пространно да обясняват важността на мисията си за благосъстоянието на Сейлунския зоопарк.

Сега седяха на малка крайпътна полянка, наредени около мизерен огън.
- Гладен съм - измърмори Дилгеар.

В същия момент в храстите нещо изпращя. Издрънчаха дузина оръжия и спътниците се заоглеждаха с удвоено внимание. Звукът се повтори..

------

dart_vaider
------------

Хирасул щом чу звука стана извади мечът и щитът си и се провика , ама се сети , че и без това вика , така че просто каза:
- Кой е там? Май ще ядеш Дилгеар.
silverhand
Posts: 7
Joined: Thu Aug 14, 2003 8:52 pm

Post by silverhand »

В началото и аз се поогледах,не видях нищо и се оспокоих:
-Сигурно някои пътешественик като нас е испуснал нешто,оспокои се Хирасул.Боже,тоя път не ти се е отразил много добре.И продалжих да си гледам в земята като тихо си запях,незнам защо може би за релаксация :wink:
-Пей,хей!За водата що се лей,
що умората измива и ни грей!
Да пее с нас и млад, и стар;
водата е божествен дар !

Със сухо гърло в пек голям
вода студена пием,знам,
но често търсим бира с пяна
и топлата вода във вана.

И тогава се разсеях,защото една гадина от одеже ме дразнеше.Пък и от изморителното пътешествие какво по хубаво от една студена вода.
Тогава се замислих дали това "НЕЩО" в храстите не може да бъде врак,както предполагаше Хирасул :idea:
dart_vaider
Sith Lord
Posts: 247
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm

Post by dart_vaider »

Хирасул , пък без да обръща много-много внимание на върколакът започна да се приближава към храстите , откадето е дошъл звукът опитвайки се да долови някоя жизнена светлинка. Ако не е враг поне да е заек :D :twisted: :twisted: :twisted: .
Xissren
SomeGuy
Posts: 324
Joined: Wed Jul 23, 2003 2:34 pm
Location: Пловдив
Contact:

Post by Xissren »

ХазУр се изправя и заявява:
-Не знам за вас но за 4-тери дни доста се изпотих отивам да се къпя-След което ХазУр се запатва към най блиското поточе да се къпе.
-Хирасул късмет с улова :wink:
-А някой през това време няма ли да се пробва да ни прекара през границата :?:
silverhand
Posts: 7
Joined: Thu Aug 14, 2003 8:52 pm

Post by silverhand »

Докато седях и гледах как ХазУр отиваше да се "поплиска" в някое поточе аз също мислех да се изкъпя,но пък манията на Хирасул,че има нещо опасно зад тези храсти не ми харесваше и реших да му натрия носа като му докажа,че няма нищо опасно там.
-Еи,Хирасул,чакай,и аз идвам-като извадих една малка камичка,която я "гепих" от един търговец-не искам да ти се случи нещо лошо :lol: .Загрижен съм за твоята сигурност,трябваш ми жив,да ми носиш багажа :D .Внимаваи да не ти изкочи заека от храстите,че ще те изяде целия.Доколкото границата аз не познавам града много добре пък искам да се смея когато излезе "ЗВЯРА" от храста. :
Alexander
Posts: 57
Joined: Wed Aug 06, 2003 5:54 pm
Location: Бургас

Post by Alexander »

Елфът се обажда:
-Ако е заек , моля ви , не го убивайте!-после се обръща към тракащия- А пък ти можеш да носиш и моя багаж. Ако нямаш ниищо против де.
Лунандар вади рапирата си , мушва ведниж нейската през ребрата и констатира - Убит си. Съжелявам , ще мъкнеш. След което тиква чантата си в ръцете на Хирасул и казва- а сега отивам да се измия. И да не си посмял да задигнеш нещо. Знам , че в предишния си живот си бил здрачник. 8)
dart_vaider
Sith Lord
Posts: 247
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm

Post by dart_vaider »

Хирасул СТРАШНО ядосан от елфа...се успокоява и казва "Добре" изчаква го да се отдалечи , разпорва му раницата , изсипва всичко на земята влкючително и раницата :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . След това се обръща към белия върколак и казва:
- Никога не можеш да си твърде сигурен какво има в храстите , аз как мислиш умрях?
След това се обръща към другите:
- И ако останалите от вас не са чули(или прочели)трябва да са глухи(или слепи)защото звукът беше от изпращяване и някакав звук на оръжие , ако зайците не са решили да отмъщават на ловците ми е чудно дали в портфеилът се носят една алебарда? :D :D
След което изругава нещо на нейскски и влиза навътре в гората.
Xissren
SomeGuy
Posts: 324
Joined: Wed Jul 23, 2003 2:34 pm
Location: Пловдив
Contact:

Post by Xissren »

Полу-гол с туниката и меча в ръка се приближава към групата доволен от банята изведнаж се стапосва при глетката на распиляната раница и убезомелия скелет който вика:
-Хирасул кво ти става бе това на елфа раницата ли е?Охо доста ще се ядоса за теб ще е добре да намериш ядене иначе зле.Та какво крещеше за храста нещо спомена но не чух повтори ако обичаш
dart_vaider
Sith Lord
Posts: 247
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm

Post by dart_vaider »

- Ахам...на тебе не сам толкова ядосан , ама ХИЧ ама ХИЧ не ми пука за тъпия елф...който носи бикини , сигурно е обратен трябва да е бил мноооогоооо самотен цък-цък! - и във този момент той започна да съжалява горкият елф-гей , но после пак се върна към реалността - Тия другите трябва да са глухи(или слепи)за да не са чули(или прочели за)звука от дрънчете на оръжия зад храста и ми разправят за зайци , освен ако зайците не си носят по алебарда за да свалят мадами , то тогава всеки идиот , дори елфът дето не знае какво е каручка би стигнал до логиката , че е човек. Освен ако по тия части някой други животни също се разхождат с мечове. А и освен ако на зайците им е писнало да ги ловуват и са решили да отвърнат :D :D :D да видят какво е :twisted: .
След това Хирасул влиза в гората без да обръща внимание на другите.

П.С.
ако някой е играл "Deer Avenger" ще знае какво имам предвид :D :D :D
silverhand
Posts: 7
Joined: Thu Aug 14, 2003 8:52 pm

Post by silverhand »

На края Дролхид не издържа и отваря широко уста като се спуква от смях на това,което направи Хирасул и след половинминтов смях се оспокоява,като решава да го догони:
-Хей,чакаи,идвам с теб,после не знам как ще се оправяш с Лунандар.
Ставаики от одобното местенце(на земята)и извадил кинжала тръгва към храстите.Достигаики нейската и опитваики да го оспокои казва:
-Да знаеш ти си в правото си,къв е той,че да ти нарежда какво да правиш.Да знаеш и като човек и като върколак,никога не съм обичал елфите,много са надути и горди и иии.На твоя страна съм,пък и си много весел,обичам ги такива,макар,че много лесно избухваш. :wink:
dart_vaider
Sith Lord
Posts: 247
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm

Post by dart_vaider »

Нейската поглежда върколакът и....замахва с меча си в негова посока :twisted: , той учуден се опитва да отбегне , ама разбира , че нейскат не е целел него:
- Имаше комар знам , че вие...живите не ги обичате. - след което въколакът забелязва разсечен на две комар :D - Аз по принцип избухвам малко по трудно , но специално сега заради елфа , тях най-много ги мразя с тяхното "животът е хубав , ууууу не го убивай" направо ми лазят по нервите. И благодаря за останалото. Все пак се чудя откаде издрънчаша тия оръжия?
Хирасул почна да се оглежда наоколо из зелената гора търсейки жизнените светлини на нещо по-голямо от разхождащите се наоколо зайци , ослушвайки се в същото време за нови шумове.
Xissren
SomeGuy
Posts: 324
Joined: Wed Jul 23, 2003 2:34 pm
Location: Пловдив
Contact:

Post by Xissren »

ХазУр се облича и се приближава до огъня като мята няколко съчки за да потдаржат огъня след което сяда до него и се извиква в посока на скелета и върколака:
Ако стане напечено викайте аз ще стоя тук и ще пазя нещата ви а ако няма никой време е вече да ядем нещо не всеки е кат теб Хирасул :evil:
norkoas
Posts: 12
Joined: Sat Jul 26, 2003 11:32 am

Post by norkoas »

Не ме забравяите и мене - се обажда Bалкасдар - ХазУр ако искаш иди с тях,а аз ще остана тук да пазя и си облечи нещо, че си къпан,да не настинеш :wink: .Мисля да зготвя сушено месо,че и без това скоро ще почне да мирише.След като елфът се върне и след като сготвя може и да ви настигна.Ще преджобя нещата на елфа :mrgreen: може да има нещо вкусно или ценно.
Alexander
Posts: 57
Joined: Wed Aug 06, 2003 5:54 pm
Location: Бургас

Post by Alexander »

Елфът се завръща в лагера и открива опустошението на чантата си:
- О ,богове! Какво е ставало тук? Да не са ви нападнали зайци-убийци? Какво ви направиха? Измъчваха ли ви? Изтриа ли ви паметта?
После се обръща към Норкоас:
- Не те ли е срам да ядеш месо. Кръвожаден урод!!! Я къш от нещата ми - няма нищо ценно или вкусно (поне за месоядец като теб). И като видиш Хирасул го питай дали докато е бил нейс не са го направили евнух. (тъй де , той и без това не знае за какво се използва третия крак :? ). Дано синовете му(ако има такива) да се съсухрят!-След като отправя това проклятие Лунандар сяда на земята и започва да се храни със сушени плодове , като от време-на време подхвърля към Норкоас - Месоядец! :evil:
dart_vaider
Sith Lord
Posts: 247
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm

Post by dart_vaider »

Хирасул все още не много навътре в гората чу разговора и псувнята. След малко от храстите в лицето на елфа се приземиха 8 заека , като на всеки пишеше по една обуква "Х" "и" "р" "а" "с" "у" "л" а на последния " :twisted: " и се чу той да се провиква:
- Да са ти сладки елфче! :twisted: :twisted: :twisted: Между другото в момента нямам намерение да споря с теб , защото те съжалявам :cry: ......горкия елф :cry: .....носещ бикини :cry: ....гей....горкият. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ако намеря някой мъжка муха ще ти я дам защото се чудя дали ще можеш повече от това! :twisted: :twisted: :twisted:

П.С.
в момента Хирасул е happy/evil съзнание.
norkoas
Posts: 12
Joined: Sat Jul 26, 2003 11:32 am

Post by norkoas »

Валкасдар поглежда зайците и с отворена уста се затичва към тях.Тогава Валкасдар измарморва тихо - Хм от кой заек да започна, май е по-добре от най-тлъстия заек,ммм даа,най тлъстия заек повече месо за хрупане - Валкасдар подчти постоянно повтаряше "месо-месо-месо"за да дразни елфа.Разбира се той не го мразеше чак толкова колкото другите,но все пак се подразни когато елфът измармори онова нещо за него.Че нетрябва да яде месо месо,защото той не му е никакъв за да му дава "акъл" :x .
Xissren
SomeGuy
Posts: 324
Joined: Wed Jul 23, 2003 2:34 pm
Location: Пловдив
Contact:

Post by Xissren »

ХазУр си лежеше на една кълка и с тъпо изражение :mrgreen: млящеше и слушаше гаврите на своите спътници като се извиква Зелгадис:
-Ейй нели е време вече да минаваме тая тъпа граница :evil:
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Post by The Doctor »

- А защо по дяволите още не сте я минали, ами мародерствате поколението зайци? - чува се от някъде гласа на Зелгадис, който по принцип не се намира никъде наоколо.. - Крака да я прекрачите, пардон, ръце да го опишете имате..
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
dart_vaider
Sith Lord
Posts: 247
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm

Post by dart_vaider »

- Ами защото чухме някакви оръжия...ама вече ми писна да ловувам звуци - каза хирасул като се забелязваше , че черепът му е чист - поне намерих поточе , че да си измия черепа :D . А и ето още зайци.
Хирасул извади един огромен заек , и два по-малки , огромният го нахлузи на главата на елфа така , че я покри цялата , тя направо влезе в него , а по-малките му нахлузи на ръцете :twisted: :twisted: :twisted:
- Да си ги носиш със спомен , а и ето - той извади една ябълка и я пъхна в устата на седящия елф. - сега приличаш на печено зайче :twisted: :twisted: :twisted: - след което се скъса от смях поне 10-20 мин. после се запъти към границата огледа се прекрачи я и каза- И сега какво? Аз минах а вие? Аз получих моята b-connect виза... а ти? :D - Обърна към стражите - Извинете да знаете човек с името Гаури Габриев???
херцог Авис
Posts: 145
Joined: Tue Jul 29, 2003 4:25 pm
Location: София
Contact:

Post by херцог Авис »

Стражника изгледа странната група . Изведнъж погледа му се спря някъде в далечината, а очите му станаха толкова големи че в тях чавек би могъл спокойно да се огледа. Ръката му посегна към меча, а устата му се отвори за да издаде само един гърлен стон.
- Това в гърдите му ...струла ли е? - озадачено посочи ХазУр.
- Така изглежда - премигна елфът.
- Загазихме - изтрака нейската.
- Може и така да се каже - изграчи непознат глас зад тях - ръцете по-далеч от оръжията и бавно се обърнете!
Елфът погледна към единия свлякал се стръж после към другия, който повече напомняше таралеж от арбалетни стрели и реши, че гласът си е в пълното право да изисква каквото и да било. Обърна се.

* * *

Обер-лейтенантът Кракс Варст бе искрено доволен от себе си и не го криеше:
- Точно така, Ваше Благолодие! Голям влажески отляд опитващ се да племине гланицата! Всички са задължани!
Генерал Радмант не бе толкова доволен. Не бе станал генерал като оставяше лаврите на мижави лейтенантчета с досадни говорни дефекти.
- Пле.... тоест , прекрасно, лейтенант! Вашето старание няма да остане невъзнаградено. Върнете се на поста си при границата. И да живее Императора!
- Да живее! - изграчи Варст и завъртял се на пети излезе от стаята.
Радамант влезе в стаята където омотана във въжета бе настанена странната групичка .... така наречения "влажески отряд". Бяха странна гледка ... А до тях блестяха прекрасните сини мундири на Имперската войска.
"Този свят заслужава да ни робува!" - помисли си Радамант - "Та те са варвари!"
Xissren
SomeGuy
Posts: 324
Joined: Wed Jul 23, 2003 2:34 pm
Location: Пловдив
Contact:

Post by Xissren »

Aaaaaaaaaггггхххххххх Уааа :cry: не ми се умира сега аре ле махнете стрелата аре че не съм си взел белина.Ари ле имайте малко милист :cry: Едва на 20-26 години съм аре махнете стрелата Ааааа.ХазУр постояно гледаше към стрелата в гърдите му и ронеше крокодилски сълзи проклиняйки всичко живо.Дори се опитваше да се моли на гадините да го спасят от тая участ но не успяваше да каже много защото постояно хълцукаше.Той вече започна да бълнува за отваден свят където ще направи всичко възможно да се върне и да отмасти. Мухахахаха Ооо тая болка кога ще спрее. И ХазУр припадна след тея думи...
silverhand
Posts: 7
Joined: Thu Aug 14, 2003 8:52 pm

Post by silverhand »

Замаян от нещата,които се случиха преди няколко секунди,белият върколак-Дролхид беше зяпнал и езика му искаше да излезе,но той се опита да не го правеше с мисълта,че другите ще го по мислят за твърде страхлив,тогава той затвори остата си,повартя насам-натам главата си с опита да се осъзнае и отиде при ХазУр.Приклекна до него като го хвана за главата и започна да я върти на различни страни като целта му беше да го накара де не губи съзнание:
-ХазУр,не умираи,ХазУр,чуваш ли ме?-Дролхид погледна към другите-
не стоите така,помогнете да изкараме стрелата от гърдите му.Тогава върколака протегна ръка към стрелата,хвана я,и силно дръпна нагоре като се опитваше да не гледа кървавата сцена и рече на елфа:
-Лунандар,даи някаква превръзка,каквато и да е само по бързо-и погледна към другия върколак-може да загуби кръвта си и тогава не знам какво ще правим.
Talros
Bounty Hunter
Posts: 215
Joined: Mon Aug 18, 2003 1:10 am
Location: Варна

Post by Talros »

Talros podhvurlq bqla kurpa sled koeto s drezkav spokoen glas kazva:
Podsu6i go.
dart_vaider
Sith Lord
Posts: 247
Joined: Fri Jul 25, 2003 2:22 pm

Post by dart_vaider »

Хирасул само се огледа измърмори "Тъпи стражи" на неискски и започна да рови в чантата си за нещо.
Last edited by dart_vaider on Thu Aug 21, 2003 6:27 pm, edited 1 time in total.
Alexander
Posts: 57
Joined: Wed Aug 06, 2003 5:54 pm
Location: Бургас

Post by Alexander »

Лунандар отива до ранения върколак и казва:
-Сега ще боли. Имаш право да викаш. А , да и захапи този парцал. Ще помогне , знам го от опит.
След това елфът безцеремонно изважда стрелата , оглежда я и я захвърля настрани. След което започва да излива в раната горещ разтвор от известни само на елфите билки. Писъците на върколака сигурно се чуват на километри...
След като свършва "лечението" , Лунандар взима един от зайците и провърморва "съжалявам , че ще оскверня трупа ти" след което започва да го дере , за да постави лапа на върколака-албинос.
-Предупредих те , че ще боли.....
Върколакът отговаря на пересекулки:
- Ох .... Май беше по-добре да не я вадиш?
Locked