Slayers: Кралствата

Meet the Slayers :P
Post Reply
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Slayers: Кралствата

Post by The Doctor »

Зефиелиа
"Дом на герои" и фамозното Зефиелийско вино. Не се оставяйте миролюбивият аромат във въздуха да ви заблуди. Това също е втората най-добре въоръжена страна в целия свят. В нейните големи градове, и по-специално столицата Зефееел, казват, лошите помисли влизат за да не излязат никога повече. Само слухове, разбира се :")

Кал-Маарт
Дом на търговци и мирни фермери, късметът в тази страна е понятие от далечното минало. Мирният и облик я прави жадувана цел на бандити и злодеи, прикривани от безбройните и сенки. Архидукът на Кал-Маарт наскоро наредил увеличаване на военното присъствие, с цел дуковете да предодвратят поне донякъде появата на нови опасности.

Дилс
Още една земя, затънала в дебрите на военната политика. Успехът на кралете и е твърде значим в миналото в борбата и срещу злото. За съжаление, силите и изглежда отслабват след нападението върху Лей Магнус, една от седемте части на Шабранигдо преди около двадесетина години. Излишно е пояснението, че няма оцелели..

Сейлун
Официалният пазител на световния мир, притежават безбройни договори с друг държави за ограничение на военната сила, освен всичко друго. Смятани за основна политическа и религиозна сила - в тази страна има повече храмове на Цефеид отколкото във всички други взети заедно.

Лизейл
Страната е позната най-вече с голямото количество известни пристанища и магьоснически гилдии. Атлас е най-големия търговски град в областта, преситен с безбройни магически и немагически магазини и артефакти

Ралтег
Една от държавите стояща далеч от общите интриги. Не е известно много за цялостното и население, с иключение на сериозното земеделско развитие, при това въпреки по-големия дял на планинските земи. Преноса на стоки се затруднява и от липсата на пристанищни градове.

Обединени Брегови Щати
Както подсказва името, страната е скалъпена от няколко малки владения на губернатори. Поради дългата пустинна ивица на север и крайбрежните планини, трафика на пътници е доста ограничен, най-вече до търговци стараещи се да издоят максимума от хората, имащи по-малко природни ресусри от който и да е друг

Елмекия
Поради основния фокус върху технологията вместо магия, от тази земя излизат повече майстори на меча вместо магове. Всъщност, въпреки че е дала името на известните от шаманизма заклинания Elmekia Lance и Elmekia Flame, дори и най-ерудираните магове не могат да намерят истинска връзка
Last edited by Guest on Tue Aug 02, 2005 4:28 pm, edited 3 times in total.
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
Anarchy_team
-=ЕкстремисТ=-
Posts: 229
Joined: Thu Jan 01, 2004 10:24 pm
Location: Capitol of Anarchy!
Contact:

??

Post by Anarchy_team »

ЪЪъ..За какви кралства става въпрос??Май само аз не знам...
User avatar
Haos
Posts: 1057
Joined: Wed Oct 08, 2003 7:07 pm
Location: Монтана
Contact:

Post by Haos »

Май са кралствата в света на Slayers" :)
Ако искаш да имаш всичко, първо трябва да признаеш, че нямаш нищо. Хаос
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Post by The Doctor »

Tochno towa sa :>
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
Post Reply