Име: Димитър Възраст: 18 , още малко и ставам на 19 .. Skype : insane.in.the.membrane
За мен: Дълга и широка ,едни от приятелите ми казват ,че съм напълно откачен , може би имат основание ... други ме доближават до образа на типичния балканец - пияница и псуващ индивид с много свободно време , страст към играта на карти и табла , вечно пътуващ насам-натам ... Обичам качествената музика , добрите приятели , бирата и футбола.
За мен: Странник намиращ успокоение в писането. Това ще кажа за сега, другото ще оставя сами да разкриете.
Ще отслабнат печатите, държащи черната нощ.
И ще се роди в сърцето на зимата зимно сърце. Плач и ридания ще има, и скърцане на зъби,
че вран кон ще яхне сърцето на зимата,
и името му ще е Смърт.
Име: обръщам се и на Чарли Години: изберете си двуцифрено число Местожителство: жител на света, понеже не съм от тези, дето ги свърта на едно място. Занимание: бедно студентче с интерес към всичко друго освен ученето
Какво да кажа за моя милост? Никак не обичам главни букви. Не че не знам къде да ги слагам, но ми изглеждат много сериозни. Не бих се учудила, ако имам регистрация тук, едно време се разпилявах по всякакви сайтове и форуми. Да си кажа правичката, до един момент следях форума, после всичко позабави ход и се покрих някъде. Регистрирах се, защото отчаяно ме сърбят пръстите да пиша. Като бях 15-годишна лапетия започнах да участвам в ролеви игри, хареса ми, но пък трудно се намираха желаещи и тъй и не успях да се доразвия. Имам опит най-вече с общи ролеви игри и Маскарад, макар че колко опит можеш да го наречеш с толкова дълго прекъсване? Как да е, толкова за рп-тата и писането. Гледам ненормално много телевизия и филми, обичам да рисувам с маслени бои и да чета. По много и от хубавото. Работила съм като моден стилист известно време и ме бива много в това, ама никак не харесвам модата. Когато си 'отвън' изглежда забавно и бляскаво, но всъщност си е точно като в "Дяволът носи Прада". Какво друго? Често казвам някои думи на английски/френски език, защото не се сещам как са на български. Ако прекалявам, можете да ми шляпнете един виртуален шамар, няма да се разсърдя. И не ми се карайте като пиша с малки букви.
име - Георги прякор Деърдевил (Деърдевил 1982) години 29, жител на София, професия - бивш помощник библиотекар, сега - ведомстен архивист. Учил е и за етнолог. С добир познания по история и митология. взел съм участие в стойността на Арев и Ушу - прочествата., играли съм и на Цитадели вкъщи.....после за дълог време зачезнах....сега отново съм тук.
герой Кен Чанг - жител на Хейвън, години неизвестни, бивша най-добра сянка, сега - префект на града. предполага се че по -времето когато е изоставил живота си на сянка кен Чанг - Белязания е бил малко над 30-те, но не се знае със сгурност.