Така, появих се и аз тук, макар че май преди доста години трябваше да го направя. Е, надявам се отговорните да ми простят

Тези, които ме знаят - си ме знаят, за другите... хм... Малко ми е странно да пиша за себе си, защото едва ли мога да бъда обективен, но ще се постарая.
Име - ами Белегурт; Бел; Марвин; оня брадатия, дето прилича на Вал и т.н.
Години (календарни) - гоним Христовата, тая година (ако даде Тангра, Буда, Йехова, Один, Вишну, Ахура-Мазда или който и да е там друг, дето ме зяпа от небото) и ще го минем...
Години (споед акъла) - айде няма да се излагам...
Ендивал - ами навремето играех, ама сега като няма с кого... минах на WoW... иначе винаги в живота и най-вече в игрите съм си бил Таурен Воин... или подобието му. Як като бик и ПОЧТИ толкова умен

Музика - ами каква ли не, най-вече металии, етно, ембиънт, средновековна и т.н.
Филми - трудно си намирам, заради океанът от боза, който бълва Холивуд. Все пак се появяват спасителни островчета, от рода на "Лабиринтът на Пан", "Ездачката на Китове" и т.н. Малко са, ама и те като нас - малки островчета сред целия океан от чалга и помия...
Любимо занимание - а де... Опитвам се да пиша, ама почти нищо не излиза. Така или иначе все простотии излизат. По едно време обаче се замислих - абе защо да не започна да ги записвам - и така се появи и неречника - място, където Простотията да се чувства у дома си - ще се радвам, ако някой го посети и още повече ще се зарадвам, ако чрез него успея да докарам някоя и друга усмивка на лицата ви...
http://www.undict.com (ще прощавате за рекламата)

Ами такива ми ти неща за мен, друго не занм какво да напиша...