Кой съм аз? Сивостен. Население - 91 създания (Картотека)

Място за ангажиращи и не толкова дрънканици - каквото ви душа иска ;р
Locked
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Кой съм аз? Сивостен. Население - 91 създания (Картотека)

Post by The Doctor »

Това е мястото, където можете да напишете няколко думи за себе си, ако желаете.

//verify - charlie - 91.
Last edited by Guest on Fri Oct 13, 2006 4:26 pm, edited 25 times in total.
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Post by The Doctor »

Години: р.30.08.1981
Местоживение: гр.София
E-mail: a.genchev@sivosten.com
ICQ: 51445177

Ендивал.

Предпочитанията ми клонят повече към разказвача; Автор :")
Предпочитани раси: Върколаци, Бурхи
Предпочитан тип герой: Длан, Духовник

Няколко думи.

Първа дума. Втора дума. И така нататък. Откъде да знам.. Запълвам си свободното време с четене на почти всякаква литература, с изключение на булевардна, на задължителния фон на музика, с изключение на нашумялата през последните години (особено у нас). Но нерядко предпочитам да го запълвам със скара на жар и добра компания. Чат-пат ми се случва да готвя и смъртните случаи досега не са се оплакали. Освен това обичам светла бира и тъмно вино. И някои други живителни течности. Падам си и по котки. За справка, имам домашeн котак, порода Златиста разплута, която [порода] изглежда ето така:

Image

Але-хоп. Друго какво? Някои от по-личните ми вкусове няма какво да ги обсъждаме. Някога гледах много филми, но напоследък там наклонностите ми търпят генерална промяна и все по-трудно ми се угажда. Предпочитам по-сериозните произведения, и избягвам нискобюджетни (а и високобюджетни) екшъни без смисъл. Ха стига толкова за вкусовете ми :")

Обществена тайна е това, че съм завършил НПМГ. От там за цял живот са ми останали някои трайни психически увреждания, от които съм изключително горд. Хората в голямата си част обичат да ме наричат циничен, ироничен, вулгарен, гадняр, безкомпромиес, грубиян и отвратителник, в произволни комбинации. Това, разбира се, си е лично техен проблем, но го вземете предвид, когато опрете до там, че администрирам форума :> Не обичам да ми се качват на главата и винаги съм вярвал, че перото е по-силно от меча. Падам си по идеята да си служа със сложни или пък овехтели думички, дори и понякога да не ме разбират, в едно с твърдо убедения изказ и императивния наклон. Падам си и по логиката, или поне така си мисля :")

Споменах ли, че от всички неща най мразя да говоря за себе си? Май някъде съм го пропуснал :>

Хм, сигурно има и още, но да вземе Волкос примерно да допълни :")
Last edited by Guest on Sat Nov 19, 2005 12:17 pm, edited 1 time in total.
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
Daron
Cyber trash
Posts: 349
Joined: Thu Jul 24, 2003 11:09 am
Location: Under the neon sun
Contact:

Post by Daron »

Име: Александър
Години: 15
Местоживеене: гр.Пловдив
E-mail: Daron@abv.bg
ICQ: 214-060-826

Ендивал.

Харесвам да съм разказвач и макар,че нямам много сесии смятам,че са прилични.Понякога обаче просто искам да се насладя на играта без да се трудя много-много предварително и съм играч.Предпочитана ми раса определено е Даенлин,но понякога съм и в кожата на Здрачник...

Интереси.

Харесвам да рисувам-така аз се изразявам най-добре,за съжаление има доста което трябва да науча за това изкуство.Голям фен съм на анимацията.Също така и на фентъзито и научната фантастика.
Голяма част от мен е музиката-макар да слушам предимно метал уважавам(най-малкото)и другите стилове...Измежду хилядите групи фаворити са ми следните:SYSTEM OF A DOWN,KORN,SLIPKNOT,DEFTONES,STAIND,GODSMACK,SOULFLY,MARILYN MANSON,RAMMSTEIN,STATIC-X,BLINK 182,SUM 41,BAD RELIGION и т.н.

Смятама,че това е достатъчно...
Last edited by Daron on Fri Sep 24, 2004 1:19 pm, edited 9 times in total.
User avatar
Admatha
Posts: 2342
Joined: Thu Nov 06, 2003 10:57 pm
Contact:

Post by Admatha »

Име: Ива
Години: 18 /за момента :) скоро ще станат повече/
e-mail: apollyn@netbg.com , goddessofmetal@abv.bg
ICQ:105257251
Местоживеене: гр.София

Какво да кажа за себе си... Не ме кефи да съм разказвач /за да следвам примерно хората преди себе си./ И това тук много мяза на папките в онези шкафове, чиито чекмеджета никога не се плъзгат като хората и все удрят шефа в топките, когато се опита да ги отвори. Казвам се Ива, както си пише горе. Родена съм на 13 юни 1985 /падало се е четвъртък, за съжаление/. Мразя да се гаврят с името ми, в общи линии това е един от начините да бъда изкарана от равновесие...

Някъде писах тези глупости и преди... Интересувам от страшно много неща и се занимавам с още повече, голяма част от които, за съжаление, не са ми особено приятни. Обожавам книгите и смятам, че те са вид спасение от сивото ежедневие. Обожавам музиката и поезията, от време на време все още, когато музата се сети за мен, пиша. Май бях постнала "Притча за мига" тук някъде.

Не харесвам хората, всъщност по-скоро... не харесвам обществото, не харесвам формата, под която живеем всички. Формата на организация имам предвид, разбира се. Не, не съм анархистка, ако това е първата мисъл, която ви хрумва. Просто не харесвам обществото и хората, които са погълнати от него, които посивяват с всеки изминал ден и повличат личностите в поток сивота.

Обръщам огромно внимание на думите и затова обикновено пестя своите, ценя това, което може да се изрази с думи и ненавиждам това, че с вековете думите са изгубили основната си функция- да бъдат изразни средства. В момента те са нещо, което употребяваме, те са като кърпички за еднократна употреба и прекалено много хора не вярват в онова, което изричат, или изобщо не се замислят за това, което казват. Както и да е...

Предпочитам котките пред хората, това е причината да имам относително малко приятели и относително малко хора да познават истинското ми аз. Имам неприятния навик безпристрастно да обсъждам хората, да казвам в очите им за какви ги мисля и тн. Това ме е лишило от фалша и лицемерието на бая същества без собствена индивидуалност.

Обожавам музиката, може би го споменах някъде. Това е начинът ми да се измъквам от депресиите заради шитни от сорта на несподелена любов, прецакване от страна на приятел и т.н. Музиката ме зарежда с енергия, помага ми да творя, помага ми да се чувствам жива, да се изразявам понякога, ако щете. Музиката и поезията са всичко. И котката ми, естествено. Всичко друго са подробности.

Колекционирам свещи, ако събирането на такива се нарича така. Не ги складирам, просто харесвам атмосферата, която създават. В стаята ми вечер винаги горят по няколко свещи и една ароматна пръчица или парченца тамян. Пламъците ме хипнотизират, както и кръвта, макар че последната в известен смисъл ме плаши.

Може би е това... Може би не е... Във всеки случай, обаче, съм прекалила с писането.

keep smiling
Punisher
Posts: 151
Joined: Mon Oct 27, 2003 3:06 pm
Location: София

Post by Punisher »

Име: Орлин
Години: 20 (ехе, остарях вече)
e-mail: punisher008@abv.bg
Местоживеене: София (ако не се счита моя собствен объркан свят на мисли)

Ендивал:
Слаб съм за съжаление. Групата ни се разпадна доста рано и не можах да се развия като кой знае какъв играч или разказвач.
Расовите предпочитания клонят към Човек (странно?!), обикновенно войн (това е защото никой от създателите не помисли за мен и не сътвори професия "Водопроводчик". Гадове :))

Друго:
Предпочитам другите да ме описват, но тук никой не ме познава и ... трябва аз :blah:
Това което ми направиха в СМГ, през 5те години престой не се влиза в скалата "Психични Увреждания". То не може да се опише, трябва да се види.
Опитвам се да достигна всестранно развитие на блуждаещата си личност с различни дейности.
От няколко години не съм оставал и ден без "дефаулт" книга, която да чета. Уважавам всякакви стилове и жанрове, но чета най-вече фентъзи и фантастика... абе има си тема за тази работа.
Групи от типа на SLIPKNOT, STATIC X и KORN често дънят вкъщи, но това не означава, че слушам само такива неща. И за това си има тема.
Спортувам усилено, което за щастие ме предпазва от разни пороци на съвремието. Върл противник на цигарите, наркотиците и др. такива.
Открих доста общо с Аполин(Адмата де). Ще се опитам по най-краткия и объркан начин да го изложа. Мълчаливата ми същност се характеризира с ниска комуникативност към околните индивиди, но затова пък с обществено полезна дейност развила имунитет към безумни многословници.
Опитвам се да рисувам, ама нито имам време нито ми се отдава кой знае колко.
Въпреки липсата на общителност се чувствам доволен да помагам на околните.
Ценя философията и понеже чета и източно философски книги гледам на света под по-различен начин.
Не харесвам котки. Предпочитам куче и то специално Бобтейл.

Абе и аз се обърках в сложните дебри на лабиринта на моята същност и затова се сещам да завърша с една реплика от нашумял наскоро филм (LXG): "I'm complicated..."

Е това трябва да съм аз: Image
Last edited by Punisher on Mon Oct 11, 2004 2:03 pm, edited 2 times in total.
User avatar
Alaris
Дядо Йоцо гледа
Posts: 5198
Joined: Wed Sep 17, 2003 10:12 pm
Location: София
Contact:

Post by Alaris »

Ами добре ще е и аз да постна...поне така ми се струва...

Име: Александър
Роден: 12.12.1985( за късмет съм преварил кофти деня - 12.12 бе четвъртък)
Как да се свържете с мен:
DeRagin_Cajun@Yahoo.com
088 9393 417
ICQ: 65-91-450

Живея в ...София

Относно Ролевите игри:
Ами с Ендивал почнахме още при излизането на първата книга, но нямахме никакъв опит и веднага станахме жертви на незнанието - щедър разказвач и пасивни играчи. Скоро ни омръзна... не света а самото игране. Същото нещо се повтори и с втората книга, въпреки че вече внимавахме... Липсата на редовност също прецака нещата. После пробвахме и други системи, но фактът е че най-много ми допадна един сайт на който попаднах докато си търсех картинка за героя - silklantern.com - там ме приеха топло, но ме беше срам да се включа и прекарах 3-4 месеца в четене на стари неща. После се включих, но като крадец, а интереса към крадците се бе изчерпал и аз изпаднах в нелегалност. Имаше писане но не това което ми се изкаше. После дойдох тук и сега много ми се иска да направим качествена форумна игра.

За мен:
Ами, изглежда докато всички други са изкарали пубертета(или поне психологическата му част) аз съм си играл навън с приятели. Може би добро, може би не. .... Все още не мога да повярвам че порастнах.

Гаден факт относно мен е срамежливостта ми. Понякога ме е срам да се обадя да си поръчам пица(шшшт не се хили). Иска ми се да знам че някои друг е виновен, че аз съм си в ред, а момчетата от стария клас които имаха гаджета в 6 клас не са...

Интересно за мен е че рядко се сдухвам радикално... Най-дългата ми депресия бе 3 дни....
Въпреки това аз не се отчаях, не знам защо... по принцип съм доста по-чувствителен от приятелите си... Може би съм успял да усвоя принципа "живей за момента".

Най-успокояващото нещо което познавам е природата, винаги когато видя сините простори на небесната шир сърцето ми литва и усмивка се изписва на лицето ми... Никои които познавам не реагира така... Ето вече мога да твърдя че съм уникален, най-важното за всеки на този свят. Въпреки любовта ми към природната красота обаче не мога да я оценя без приятел наоколо... Осъзнах това миналото лято по време на 3 дневен преход през Рила... Изобщо напоследък ми се е събрало мнооого емоционално съзряване... не съм сигурен за добро ли е или за зло... мисля че няма значение...

С какво обичам да се занимавам? Ами смятам за напред да престана с игрите на компа, може би само най-радикално интригуващите заглавия, защото очевидно са отнели достатъчно от моя живот. Иначе писането е новата ми страст и с всеки пост се стремя да се подобря. Тук искам да отбележа че Адмата ми изби зъбите с писането си!!!
Друго... Ами висенето с другаре мисля че се изтърка, поне за мен - приятелите ми са с мен вече дълги години и сме израснали заедно, няма много за какво да си говорим вече... Може би тук трябва да спомена че не съм от тези дето бързо правят огромен фонд приятели - по скоро имам малко но близки...
Смятам занапред да прекарвам повече време в туризъм, както в България така и навън... Намирам че времето прекарано далеч от дома ми се отразява супер... Не ме разбирайте погрешно, просто намирам място за изява като водач и оцеляващ, роли за които дълго съм мечтал...
От спортовете... ми всички които могат да се играят на открито, може би без футбол... игра която стария ми клас ме накара да намразя... Обожавам да карам колело извън града както и в него - чувството на свобода което изпитвам е неописуемо. Мога да плувам но някак мръсното ни крайбрежие и студени басейни бавно но сигурно ме отказват...
Напоследък се занимавам с вдигане на железа, интересен начин да ти набъбнат мускулите. Понеже станах голям фен на Gambit от Х-мен ми се прииска да мога да се катеря като него, но факта че много хора от "гетото" на нашия клас посещават курса по катерене в СУ ме отказа, затова реших поне да направя нужните мускули.

Кво не съм казал до момента... Мисля че съм уникален и по още нещо, от около 7годишен съм благодарен... за много неща, просто осъзнавам какъв късмет имам... нямам дефекти, мога да мисля, наш'те са свестни, имам комп, не съм се родил в Сомалия. Малко от хората които познавам са се замисляли над това... пък камо ли от такава възраст. Освен всичко останало съм и голям романтик... не знам кога успях и такъв да стана, но изобщо не споделям възгледите на повечето си връстници... Понякога си мисля че ще се справя по-успешно с живота в някои фентъзи свят. Винаги, откак се помня съм прекарвал дълги часове в размисъл какво бих направил в тази и тази ситуация, как да избегна меча на злия пазач и да спася принцесата...

Споменах ли че харесвам музиката - всякаква. Просто не мога да си представя да седя в тишина(което за нещастие се случва понякога) - страх ме е от мислите си затова ги подтискам. Напоследък почнах да слушам метал и то не заради шумната музика, не, всичко е заради историята която разказва песента и това как е представена... Епическата музика ме поглъща... Особено си падам по метал групи с хор и/или женски(clear) вокал, които наподобява ангелско пеене.

Какво мразя? Мисля че най-много мразя алчността! Звучи банално, обикновено, знам... но е факт. Както каза учителката ми по история всички войни в този свят са водени изцяло от финансови подбуди...Факт. и много ме е яд когато някои започне да ми говори за пари - мразя ги, бих ги разкъсал и изгорил всичките, но ето още един факт... нужни са ми... Може би затова любима раса са ми елфите, те нямат пари, всичко се споделя или поне това което не е лично... но за нещастие ние сме пробвали и не е станало - комуните, комунизма... човешката алчност прецаква всеки висш идеал.

Е аз май малко прекалих, но в общи линии това е моята личност...
Last edited by Alaris on Mon Aug 01, 2005 11:13 pm, edited 3 times in total.
If this is empty this doesn't matter
Put that in your ramen and eat it!!
User avatar
NIK THE FLASH
Forum Troll
Posts: 300
Joined: Wed Dec 26, 2001 4:53 pm
Location: София
Contact:

Post by NIK THE FLASH »

Име : Ники / по принцип Николай, ама убивам човек ако ме нарече така/
От друга страна почти всички приятели ми викат Флаш...
РД : двадесет и втора дата от втория месец на лето господне 1981-во
Местожителство : село София и там Надежда :)
Емайл : NIK_THE_FLASH@online.bg
ИЦКУ : 56980997

Ами кво да кажа. Фен съм на Ендивал още от най-първият бета тест. И от там нататък... :) На мен лично ми е все едно дали ще съм играч или водещ... е, зависи кой води ....

Иначе за мен... Ами кво да ви кажа... доста съм странен. Като цяло доста затворен и неразговорлив. Имам леко изчанчено чувство за хумор. Едно от малкото удоволствия които ми останаха в живота е да седна на спокойствие пред/зад клавиатурата, някоя конзолка нанякъде за да човъркам нещо, и приятна музика. Е, и другото което е, това ми е кучето...
Не знам... може ми ще е по добре Райст и Волкос да го допишат това... те поне ще дадат добро определение за мен...


Well,
Ники
Don't worry about what people think!!! They don't do it very often...

I see dumb people...they're everywhere...they walk around like everyone else...they don't even know that they're dumb...аnd...many of them...THEY POST HERE!
Xissren
SomeGuy
Posts: 324
Joined: Wed Jul 23, 2003 2:34 pm
Location: Пловдив
Contact:

Post by Xissren »

Име:Александър, за някои хора Хосе (един бог знае защо :lol: ).
Рождена дата: 23 10 1988 в дванайсет вечерта.
Местожителство:Пловдив и никъде другаде.
Е-майл:Xissren@abv.bg
Не използвам животни като мирката и други от подобна популация.

Ендивал:Играя като чиграч(говоря като Гандалв в "Завръщането на краля" :lol: ).Като разказвач съм гола вода, изобщо не ме бива.Може да е свързано с мързела. :roll:

Други ролеви игри:Освен Ендивал играя Д&Д.Като излезне "Огледалото на боговете" това ще се промени.I hope.. :wink: .

Интереси:Да дойде един ден когато ще пиша без нито една правописна грешка. :D
Много обичам да чета фентъзи книги, да слушам музика (под това не разбирайте Бритни Спиърс и Кристина Агилера), да гледам смешни филми които да ме просълзят от смях.Да влизам в форумите, да кисна в залата с приятели и тъй.
Нещо за мен Другите да кажат.Каквото кажа аз ще е неточно.
Last edited by Xissren on Sun Jan 18, 2004 6:34 pm, edited 2 times in total.
User avatar
Volkos Lark
Fidei defensor
Posts: 926
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:53 pm
Location: София
Contact:

Аз

Post by Volkos Lark »

Име:Асен Цветков (Приятелите ме наричат:
Волкос, Улф, Улфи, Уфи (в зависимост от възрастта ), Върколака или Християнина (последните две ги използват няколко много специални персони от моя живот))
Рождена дата: 20.06.1980 в 13.00 (първото нещо, което съм усетил е жегата, затова не я понасям особено много).
Местожителство:Роден съм в Плевен и там са минали повечето от зимите ми до 18-тата ми година. Летата предимно в Балкана или на село. От почти 6 години съм в София и май ще остана тук...
Възраст: 23
Е-майл:kralqt@planinata.com
ICQ:40351204
mIRC: WereWolf

Ендивал:И съм играл и съм разказвал. И съм писал. Не знам кое ми харесва повече.

Други ролеви игри: Като игра само Do Not Disturb. Но иначе съм голям фен на игрите на White Wolf
Интереси:Литература, Музика, Литература, Оръжия, Литература, Военно изкуство, споменах ли литературата, Бойни изкуства, История...

Обожавам планините и разходките в тях. Може би вълчата част в мен е много по-силна там.
Мога да прекарам дни наред в обиколки.

Трудно е да опишеш един луд вълк, още по трудно ако лудостта му е свързана с типично човешки черти. Никога не съм се наемал да си давам описания. Може би защото знам колко неточни и неясни са собствените ми представи за мен самия.
Ще оставя другите да кажат нещо за мен.


Image
Praise the Lord and pass the ammunition!
Before you learn how to use a sword, you must master when to use it!
"War is God's method of teaching Americans geography"
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Post by The Doctor »

Image

Ble, nema biraaaa... ;") Volkose, pak si zaspal na snimkata ot Don Domat ;p
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
nifredil
Дразнител
Posts: 266
Joined: Sat Dec 27, 2003 11:29 pm
Location: Пловдив
Contact:

Post by nifredil »

abe dosta mislih dali da se vklu4a, ama m*** mu st*r* sred vas shte se 4uvstvam napravo darta :twisted: :twisted: :twisted:

hubavo de sha sa prestrashim:
ИМЕ: НИФРЕДИЛ
ДАТА:0505 1982
ISQ237618574
РОДЕНА: родена в Плевен, ама живея в Пловдив
странно как да се характеризирам...другите биха казали, че съм много устата, и любопитна. за последното съм съгласна. :lol:
ЕНДИВАЛ: доста ми е малък опита в тази област, но DND цъкам почти от две години.
ИНТЕРЕСИ: ако става дума за книги: като се почне от френските и руски класици, мине се през Гор Видал, РОДЖЪР ЗЕЛАЗНИ, на моменти Пратчет и се свърши с манията ми по Толкин. не е кой знае кво...
музика: метъл, рок, класика и саундтракът на диабло.
обичам животните, имам си и котка, 4исто 4ерна и се казва Коруин :lol: у4а в ПУ (ама ako да ви кажа кво...)
обожавам да яздя, тренирала съм наколко години (не помня то4но ама са пове4е от 5) tae kwon -do
изклю4ително много държа на приятелите си, те са едно от най-ценните неща в живота ми (нищо 4е са само мом4ета).
пиша нещо, което аз му викам книга, но е доста трудно да се определи като такава въпреки тристата и кусур страници. темата разбира се е фентази. има даже лъжци ,на които им харесва. с една дума оби4ам да пи6а (не 4е ми се отдава)
пфу, озорих се, предпо4итам другите да ме критикуват, отколкото да правя някъв несполучлив опит да се самоопределя.
ина4е съм добродушна, и нещото което мноооого мразя е да се карам с някого (а за6то така ми се отдава)
тва е мойта скромна ли4ност. не я съдете прекалено строго, то Хазерот е я създал такава.
А ЗА ПРЕДПО4ИТАНИ РАСИ И КЛАС: абе за раса незнам ама си падам по войните, и то тъпите и дибилни войни с големи оръжия. и по върколаци. сега6ната ми героиня най- ми допада- горгона, която се мисли за върколак. а истината е 4е има такава кръв и е отгледана от върколаци. имам шанс и да се трансформирам, ама още не съм успявала, интересно, кво ли 6те се полу4и?
аре стига съм ви занимавала с мен, изпотих се :oops: :oops: :oops:

не обръщаите внимание на правописните гре6ки, ама тая фонетична ме зори :oops:
Last edited by nifredil on Wed Mar 17, 2004 4:48 am, edited 3 times in total.
User avatar
Xellos
Дубъл
Posts: 3105
Joined: Tue Aug 26, 2003 11:42 pm

Post by Xellos »

Ех чувствам се кат Дървобрад сред издънки ;р 77-ма реколата съм, ма ако не бяха лишеите, съм по-младолик от от г-н Генчев и други от Екипа. ма все още страдам от умствен пуберитет, изключая слава богу външните белези :twisted: brb...

Image

Казвам се Ричи. Аз не съм куче пазач. Аз съм едно мързеливо Унгарско Пули. Личи си по погледа, нали?
Тук съм в цялата си космата прелест, а стопанина ми Ники ме държи на ръце. Гадината го мързи да ме разхожда и не ме почесва редовно, но пък за сметка на това използва ужасен език по мой адрес :oops: . Особено за дреболии, като тази да му маркирам кревата. Та малко да се спра на неговата личност, макар да не заслужава тази чест кучия му син. Учи гадта в някав колеж заедно с мосю Генчев, който пък съвсем хич не наминава напоследък да ме почеши по коремчето. Тва е! котките /*****@%&**/ намазват цялото гушкане. Мразим ги прешъс, мразим ги, голу.. ъ.. Баф, баф.
...
/Марш от клавиатурата кучи сине. Пак ли чатиш с немскaта овчарка?.../
Уф преди да седна си гледам поредното АНИМЕ да се пооправдая, че като гледам, песа е започнал да плюе както винаги по мой адрес. Ми малко да позамажа впечатленията тъй де. За кратко.

Софиянец, Urban-чедо, макар да се радвам на планини, морета и етц география. Много вися пред компютъра, средно 8-10 часа на ден ма поне тва ми е работата /предпечат и самозван дизайнер/. Иначе съм завърши ТОХ (технолог, ма дори може да готвя малко), тренирал съм фехтовка, тенис на маса, и бавни игри в мрежа. Обичам да се забавлявам, което умея дори и гледайки точка в стената. Чета всичко което ме кара да се замисля, слушам сякаква музика според настроението освен хм, повечето чалгии и рапчета. Прекарвам си времето между форуми, icq и срещички в малкото свободно време.
Понякога съм злобен и циничен повече от необходимото, но с житейския си опит се чувствам все по-оправдан. Споменах ли, че напоследак се кефа адски много на Аниме и Манга. Мога да кажа за нещо дали ми харесва каквото и да е то след като го прочета/видя/чуя, и понякога се изненадвам и сам себе си. Но това не пречи да споря с дразнеща упоритост за някаква глупост - в крайна сметка по-важното е участието и раздразнените физиономии на другия :twisted: . Смятам се за услужлив човек (да не се бърка с добър).

За сега не съм особено запознат с Ендивал на практика, ма лято иде :).

хм, ми толкоз за ся, че песа рие тука и иска разходка ;)

Edit - Ми да си каем и майчиното мляко ;р Две здрави рогца по рождение са ми сложили щот тва през април месец.
Last edited by Xellos on Fri Feb 17, 2006 12:53 pm, edited 5 times in total.
"A Mage lives and dies by his magic, never forget that."
Amelia
Warrior of love and justice
Posts: 1222
Joined: Fri Sep 19, 2003 11:16 pm
Location: София
Contact:

Post by Amelia »

Тъй. Ето малко данни и за моята (не)скромна персона
Име: Христина (Хриси, Сиси, Къци, зло, сис - най-често използваните обръщения)
Рожденна дата: 01.10.1981, следователно по прости сметки съм на 22 години и половина.
Рожденно място и местоживеене: София
Имам обаче и ломски корени.
Занимание: Студентка, 4 курс в химическия факултет към СУ (да не се бърка с ХТИ, ХТМУ понастоящем, моля!) и SCV в семейния магазин за бебешки стоки - неща, които ми отнемат 85% от времето.
Освен това съм поредния бивш НПМГей във форума (ние сме като секта).
Не играя ролеви игри. Нямам време от една страна, а от друга това просто не ме грабва (разни хора, разни идеали). Иначе от расите си предпочитам хората - струват ми се най-онеправдани горките. Тук се включих в линията за Слейърс, защото обожавам анимето.
Странности:Виж по-долу. Освен това съм вегетарианка от повече от 6 години вече (и липсата на фосфор определено не ми влияе добре на мозъка).

Обичам: Да спя и да си взимам душ (топлата течаща вода и канализацията са безспорно най-доброто нещо, правено някога от цивилизацията), да чета, да слушам музика, да гледам аниме (това напоследък е изместило спането), да уча (колкото и да е странно), да знам, да споря, дъвките, да люпя семки, кучето си Роко, да измислям нови думи, с които да го наричам (горкото животно косвено е дало на българския език култови думи и словосъчетания като охънце, охън (по-голям вариант на охънце), миризмей, нагушлива смрад, агушинка и т.н, и т.н), другото си куче Харка, третото си куче - Любен, костенурката си Труца и всички животни като цяло (дори да не са мои), да пиша с известен сарказъм и цинизъм дори за неща, които обожавам (такава съм си), да си играя с езика (въпреки, че го правя примитивно и аматьорски), поговорките, дъжда, светкавиците и гръмотевиците, пролетта и есента, зелените пейзажи (въпреки че не полагам грижи за цветята в къщи, аз съм си по фауната), тишината, да съм сама, да съм с приятелите си (всичките са уникални хора), да съм със семейството си (понякога), да разсъждавам, да се смея, новите и различни идеи, миризмата на мокра земя и на метрото...

Не обичам: Нещата, които някои хора правят на други хора, нещата, които някои хора правят на природата, осъзнатото зловредие с меркантилна цел, наглостта и дребния тарикатлък, лицемерието (въпреки, че кой ли не е лицемер в някаква степен?), хората, които се надценяват, хората, които се взимат твърде насериозно и не могат да се шегуват със себе си, хората - ветропоказатели, хората - черва, мързеливците, тривиалните хора, нелюбезните хора, футболът и разговорите за него, нещата, които провалят плановете ми, изненадите, да се чувствам задължена някому, да завися от някого, да ми пипат косата (имам си своите лудости), студът, жегата (респективно зимата и лятото), слънцето, липсата на избор, това, че понякога си замълчавам, когато искам да кажа нещо СЪВСЕМ ОПРЕДЕЛЕНО на някой от гореописаните типове хора (докато не ми кипне канчето)...

Харесва ми да се считам за сериозен човек (колко е вярно, познатите ми да кажат, моето мнение надали важи в случая), въпреки че поради това, че се смея често и се шегувам много, някои хора вероятно ме мислят за повърхностна. Много ми се иска да съм мъдра в постъпките си и се старая, но не е лесно. Привърженичка съм на философската школа "обективен реализъм" (да е жив и здрав Жеко за това, че измисли този прекрасен термин), което обаче води до леко циничен мироглед. От седемте смъртни гряха, моите определено са гордост, лакомия и донякъде гняв. Искам да бъда добър човек и се опитвам да живея, нанасяйки минимални щети на околните, като все пак задоволявам и своите потребности. Това е почти невъзможно и не съм го постигнала още, но ще работя по въпроса (поне докато не ми писне някой ден). За съжаление имам силно развито чувство за дълг и отговорност и на мене може да се разчита (някои хора злоупотребяват с това). Имам проблеми с поставянето на запетайките.
Last edited by Amelia on Sat Feb 14, 2004 9:17 am, edited 1 time in total.
I wish to plead incompetence.
Elan Morin Tedronai
Posts: 115
Joined: Fri Feb 13, 2004 11:49 pm
Location: Somewhere in the Galaxy, far, far away...
Contact:

Post by Elan Morin Tedronai »

Казвам се Чавдар. Роден съм на 07.02.1986, Водолей, което ще рече, че наскоро имам 18 години и съм пълнправен член на обществото. Което ми позволява известен брой неща, като пиене и пушене на обществени места, псуване по малките деца, стоене до късно в компютърните клубове и правене на всичките тези дейности включая и гледане на порно в тези клубове :oops: . Не че го правя, де...

Друго, което може би си струва да знаете е, че съм болезнено голям фен на групата Radiohead, като знам някои песни наизуст. Други групи, които харесвам и зачитам са Oasis, Blur, Kinks, Beatles, Pink Floyd, Led Zeppelin, Wishbone Ash, the Who и други.

Обичам: пица капричозаю; кока-кола; натурален сок; неангажиращи забивки по купони; тук таме трева (ако се намери); татко, фентъзи литературата (Робърт Джордан, Дейвид Едингс, Рей Фийст, Толкин и други); доброто пийване и особено много приятелите си.

Държа: най-вече на приятелите (дотолкова много, че се случва да пренебрегна себе си пред тях); на татко; на алкохол, цигари и трева; фентъзи сайт, който авторствам, именуващ се Dragonclub - едно от най-големите ми постижения; на малкото си разказче в "Звяр Незнаен" и най-вече на себе си.

Що се отнася до рпг-то, играл съм рпг. Принципно съм участвал в списание ФФ и съм бил бета-тестер на системата на главния редактор Иван Атанасов, именувана Аксиом 16Х16. Играл съм D&D 3 и страшно малко Ендивал. Принципно интересът ми към ролевите игри беше продиктуван от масата компютърни такива, които играх. Любимите ми крпг-та са Baldur's Gate (и двете части), Icewind Dale 1 и 2, Fallout (която така и не довърших) и Arcanum... Предпочитаните ми раси са джуджетата и тъмните елфи (драу).

Не съм се занимавал със спорт много, но съм тренирал тенис на маса и съм се явявал на първенства, които съм отпадал в втори-трети кръг. Също така съм ходил доста на волейбол - едно 1-2 години. Това съм аз:
Image
Last edited by Elan Morin Tedronai on Fri Aug 20, 2004 10:57 am, edited 4 times in total.
"Try not. Do or do not. There is no try."
Dark_Lord_
Morituri Nolumus Mori
Posts: 331
Joined: Sat Jan 17, 2004 10:49 pm
Location: Palatine, IL, USA
Contact:

ТВА СЪМ АЗ

Post by Dark_Lord_ »

Диаблобой
Титла : Morituri Nolumus Mori (Ние, които сме осъдени на смърт не искаме да умрем)
Истинско име : Владимир Димитров Вълчев
Роден на : 26.04. 1990 - е какво като съм малък ама разбирам !
Зодия : Телец (Tauros)
Роля : получих титла и искам да стана МОДЕРАТОР - играя Ендивал
ДнХ - не играя ДнД -
Град : Бургас, ама имам и старозагорски корени !!!

Характер : Нетърпелив, взискателен и чувствителен. Вживявам се лесно в ролевите игри. Даже понякога разказвачите и другите ми се чудят. Обичам дъжда. Любимия ми сезон е лятото - ех, море !
Препочитам да съч играч, но по-често съм разказвач, тъй като в наща група има още един-двама свестни да водят приключение.
Досега не ми е умирал герой, защото си разбирам от професията, но когато ми омръзне си правя нов ! Уважавам приятелите си, а който назовавам приятел занчи наистина е такъв. Сложен съм по характер, защото всичко зависи от настроението ми. Радвам се и на малките неща и не са много нещата , които ме изненедват. Понякога сънувам сънища, които наистина се сбъдват, ама НАИСТИНА ! Без майтап, е тва ста предимно през лятото. Може би е заради слънцето ! Не обичам да ходя много на море, предпочитам да играя РПГ-та.

Любима Раса : това са Даенлините, а любим клас : Длан и Войн, както и Алхимик - имам цяла книга с рецепти !

Любима музика : The Offspring,Pink, Linkin Park, Хардрок, Ал Янкович и др.
Любима игра : Уоркрафт ,Невъруинтър найтс и Диабло 2 ха-ха-ха-ха
Това са игрите на които съм много, ама много добър, като се изключи Невъруинтър найтс, защото не съм я играл много обстойно.
е-майл адресс : neiskata_gak@abv.bg / diabloboy@mail.bg
ICQ номер : 215771835
Last edited by Dark_Lord_ on Sun Feb 22, 2004 10:53 am, edited 1 time in total.
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Post by The Doctor »

Ехх... а бяхме млади и зелени, Едно Време в Мексико... :")

Image
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
Anarchy_team
-=ЕкстремисТ=-
Posts: 229
Joined: Thu Jan 01, 2004 10:24 pm
Location: Capitol of Anarchy!
Contact:

Post by Anarchy_team »

При едно такова начинание-без мен не може! Разбихте ме да се хиля на някои (не го приемайте лично)...

Име: Мама и Тати след дълги спорове дали да се казвам Сашко или Бурхан (???) са ме кръстили Никола. Никола Панов. Прякори...Трой ми викат в Дианабад- идва от Троянеца. (гр. Троян- 35 000 души население - върл фашистки комунизъм! )
Възраст: Моментно 17-но тъй като имам намерение да раста (само на години -=) съм роден на 13.05. 1986....
Ендивал:
Играя от 9-ти клас когато един от НПМГ-то ме зарази-всъщност ми беше съсед... Предпочитам да съм разказвач и по всеобщо мнение съм добър. Когато съм играч предпочитам Здрачника Авантюрист, в който се опитах да внедря собствените си черти-една приятелка вече не знае кой съм аз и кой е Сейхао...

Интереси: Играя ВСИЧКО що е игра (с изключение на бълвоч като Меджик и Тъпи игри като ЧукБол например. Хокей не играя поради липса на време... )
Занимание: Да правя на луди всички!
Снимка: От съображения към вашата чувствителност и хората с болни сърца, няма да предоставя.
[ПОВЕЧЕ???
Ми...елате вижте вееее
User avatar
Бобо W
Posts: 306
Joined: Mon Dec 29, 2003 12:15 am

Post by Бобо W »

Ами и аз да се представя.
Име:Борислав.Само че не ми харесва и предпочитам да ме наричат Бобо(те и го правят).Когато стана пълнолетен ще си сменя малкото име на Бобо.
Възраст:13.Тука с батковци и какички.Някои от които са на акъла на третокласник:)
Ендивал:Ами,само съм играл.Имам три героя - здрачник-авантюрист,
елф-маг и върколак воин
Интереси:нещата които ме занимават са да пиша глупости(тоест некви разказчета) и да рисувам оръжия(само тях мога,но доста добре)
Занимание:да си губя времето:)
Снимка:нямам батерии на камерата,чакайте да имам време да изляза
да купя.
Друга моя особеност е,че искам да разсмивам всички,дори за моя сметка(пука ми).И се получава :!:
Избери Отново
- Енея.
twilightling
Странник
Posts: 179
Joined: Tue Aug 21, 2001 12:09 pm
Contact:

Post by twilightling »

Име : Андрей Велков - наричат ме с доста съкращения и алтернативи на името ми: Андро, Дрю, Ади и тн. последното всъщност го използвха няколко колеги докато бях редовно в ТУ.
Роден съм в град Лом, но още докато съм бил на 4 сме се преместили в София.
В момента съм на 21, рожденна дата 10.02.1983.
Слушам почти всяква музика, като наблягам най вече на текстовете, допреди да се запозная с Ендивал което беше преди 4 години, за мен РПГ беше противонтанков гранатомет и вид компютърна игра. Но след това набързо се запознах с D&D, WoD, и още няколко други. За разказвач почти не ставам. За играч съм малко по добре :twisted:
за снимка ме мързи да търся, като намеря ще постна
Занимания: Ами пиша програми, играя игри, чета книга гледам филми, напълно нормално, преди време тренирах и вехтовка ама сега нямам време.
AZA
Fire Follow Me!
Posts: 56
Joined: Tue Jan 06, 2004 1:04 am
Location: Пловдив
Contact:

Post by AZA »

Такааааам , айде и аз да се намърдам и да накарам дъртите да са почувстват по млади ( айде нифредил :Р , не че флаш ти отстъпва де ама ... ) Та да почвам с данните:
АЗА
Истинско име : Ангел Запрянов Ангелов
Роден на : 18.04. 1980 - дъртак ви казвам ве :) !
Зодия : Овен
Роля : ами играч , играч и .. и не ща да съм друго , не ми се води пък, въпреки , че понякога ми хрумват разни идеи , ама ... не мерсаж!:)
Град : Пловдив - градът на тепетата, кои не го знай а ? 8)

Характер : Обожавам дъжда!!!!Особенно летния топъл дъжд...
Обичам приятелите си, но за сметка на т'ва те са малко. По характер, съм малко шантав, ама .... ко да се прави.По принцип не изглеждам много затворен , но рядко човек може да разбере какво ми е ж главата и .. другаде :) с 2 думи :затворен и неразговорлив, както каза Флаш. Чувство за хумор се намира , макар и понякога да не е много. Обоичам хубавите музики , избирам стила и бандата в зависимост от настроението си .. Обичам животните, май само с котките не се спогаждам , ама те сами си го правят, даже Коруин не ми дава и да е приближа значи ... мрън.Обожавам кучетта и вълците , след като умря едно и друго ми избяга ( куче ) в момента съм без , поради факта , че имам забрана :evil: , аве аз да си намера пък .. нека си има забрана :twisted: .. Ами тва е .. който иска да знай нещо повече за мен , отдолу има 10000 начина да се свърже с мен ... а да в IRC се подвизавам с ник AZA и не само де ... аве #endyval и питате за мен , ако толкова ви трябвам :) ..Айде стига ви толкова за сега ...


Любима Раса : Тва е Върколашката( само тва съм играл за сега), ама си мисля да пробвам и някоя горгона.Любим клас : мммм Духовник ( пак само тва съм играл ) и .. аве не знам и аз :) ко дадат тва .. Алхимика не е лош , ама определено не ща да съм от ония говеда дет налагат здраво ( да не се обижда никой войн , еле пък от кавалерията :Р )

Любима музика : ManOwaR , NightWish, EvaneScene , The 69 Eyes , Metallica , Dream Theter , MoonSpell ... уффф мързи ме ве ... стига ви толкова... дърт металяга и тва е ! :)
Любими игрички : Ами кажи речи всичко в което се иска малко мислене , сега не ми се мисли :Р и за тва няма да ви кажа.
Dragonflame
Posts: 5
Joined: Wed Jan 14, 2004 9:10 pm
Location: Land Of Immortals
Contact:

Post by Dragonflame »

Име: Мирослав Андреев ( по-известен като Миро )
Години: След 7-8 месеца стават 17 ;)
Дата на раждане: 05.10.1987
Зодия: Както сами можете да видите съм най-хубавата зодия - Везни
Местожителство: Пловдив тук съм роден и тък ще си умра :)
Роля: Играч
Любима раса: Елфи
Любим клас: Воин
Любима музика: Heavy Metala като цяло и по-специално - ManOwaR, Rhapsody, HammerFall, Helloween
и тук се изчерпва всичко което мога да кажа за себе си ;)
ildalina
Posts: 411
Joined: Wed Jul 30, 2003 1:13 pm
Location: София
Contact:

Post by ildalina »

Име: Цветелина (За много приятели съм Лина, а семейството ми ме нарича така от както се помня. За други съм Черната, но това е друга тема:))
Години: Наскоро навърших 19 (някаква никаква възраст ми се струва)
Град: София
e-mail: mtqueen@mail.bg, kralicata@planinata.com
ICQ: 22831461 (напоследък го ползвам рядко, но пък се гордея, че номерчето ми е малко;))
В IRC можете да ме видите скрита зад някой от следните никове: ChernataOvca, MountainQueen, VictoriaPage, WereSheep, Larka, MorphineChild, LadyInDisguise, LadySavatage...(за справка темата за прякорите). Не гарантирам за по-нататъшната акуратност за списъка, защото имам навика да сменям и регистрирам никове постоянно. ;)

Към момента не играя Ендивал (по-нататък кой знае - чудеса се случват всеки ден;)). Играя Magic: The Gathering, най-вече срещу Волкос, но няма да казвам, кой бие по-често (да кажем, че сме на равно;)).
Занимание: Уча информатика в Софийския университет и се опитвам да осъществя пожеланието на една колежка - да докажа, че думата "програмист" съществува и в женски род. Успях да завърша Софийската Математическа Гимназия с отличие - седемте години, прекарани там, оказаха огромно влияние върху личността ми. Няма да казвам дали е било добро или лошо, само ще споделя, че дълго време срещу СМГ имаше психо-деспансер.;о) Въпреки всичко си обичам училището, защото до голяма степен то ме направи това, което съм в момента. Освен това се оказа, че СМГ е само бледо подобие на това, което ме посрещна във ФМИ(превод в ефир: Факултет по Мозъчни Изкривявания). За добро или за зло математиката ме преследва през по-голямата част от живота ми, но при никакви обстоятелства не мога да се нарека математичка.
Занимание номер 2: Член съм на екипа на списание Сивостен - факт, който аз напоследък се опитвам всячески да оборя чрез бездействието си... Наистина скоро не съм пращала материали. Това се дължи от части на липсата на време и хроничния ми мързел. Надявам се скоро да дойде и при мен the wind of change!

Който ме познава поне малко знае, че съм луда на тема музика - дотолкова, че преди години майка ми сериозно обмисляше да ме прати на психиатър. Сега не й минават такива мисли, дори успях донякъде да я заразя с моя ентусиазъм и сега си имам майка-метълка. Като малка свирех на пиано, сега само припявам на любимите си песни. Любими групи и изпълнители няма да споменавам, защото постът ще се изроди в каталог.:P
Много обичам да чета(изтъркано ли ви звучи?;), не само фантастика, но всичко, което си заслужава. За съжаление, в последните месеци чета преди всичко учебници - "любим" автор Ярослав Тагамлицки...ще си спестя по-нататъшните коментари по негов адрес, за да не се налага да ме цензурирате. :evil:
Обичам и да вися пред компютъра по всякакви причини. "Висенето" още не се е превърнало в професия, но за това се боря.
След многогодишно изучаване на английски език, което беше увенчано с получаването на Proficiency и неуспешното ми приобщаване сред германо-говорящите, тази година започнах да уча гръцки език. В началото за това имаше точно определена причина, сега очаквам с нетърпение започването на второ ниво, просто защото да уча гръцки ми доставя удоволствие.

Обожавам планината и природата, но не издържам на дълги преходи. Детството си прекарах на Витоша, защото родителите ми работеха в един почивен дом там (аз бях дъщерята на управителя хех;)).Тогава ходех много, но след това загубих тренинг.

Обичам ром и бира, да ям вкусна храна, която не съм сготвила, да гледам анимация, да ходя на концерти, да се забавлявам на купони, да плача на филми и книги, да гледам Формула 1, да мързелувам, да не решавам задачи, да се ентусиазирам, да получавам вдъхновения...
Няма да ви кажа какво мразя.

Имам си куче - кокер шпаниол на име Трифон. Колкото и да ме ядосва понякога, той си остава моето куче.
Имам си хубаво семейство - те ме ядосват повече от кучето, но са си моето семейство и ги обичам. Племеницата ми Гергана е на 3 години и е истинско слънце.
Имам много приятели. Те са светлината в живота ми и им благодаря, че ме търпят.
Имам си и един вълк. Съдбата реши, че той ще бъде живота ми, но още не знам с какво съм го заслужила.
А това съм аз(не игуаната :wink: ): :lol:

Image

Ако сте прочели това докрай, вие сте герои. Аз сигурно няма да мога да го гледам утре сутрин... :roll:
Last edited by ildalina on Thu Jul 29, 2004 1:39 pm, edited 3 times in total.
MORGOTH
Posts: 73
Joined: Fri Sep 12, 2003 6:04 pm
Location: Пловдив

Post by MORGOTH »

Аре и аз много накратко ще се представя за да не ви карам да четете много (погледнете малко по-на горе :shock: ).

име:Александър Георгиев
прякор:Руснака
възраст:15 за ся после ще видим...
описание:Среден на ръст, слаб с голема глава (абе господ се е потрудил ного над мен), черни очи, коса и ... да.Абе нема да се описвам външно :mrgreen: .
занимания:От време на време играя Ендивал с приятели, рисувам, напивам се, пиша, правя анимации абе не скучая.
Какво харесвам:Ммм черна дълга коса, леко мургава или поне с тен ... няма да се впускам в подробности.
любими неща:Anjelina Jolie, филми на ужасите, мама, имагическия час и кошмари.
музикъ:Mushroomhead, KORN, Slipknot, Mudvayne, Tool, Soulfly, Pefect Cyrcle, Machinehead, Godsmack, Chimaera, Static-X и ... групата на брат ми хахаха.
хоби:Баскетбол имам точно по пет мазола на петте пръста на всяка ръка от дрибриляне.
снимка:Comig Soon In Theaters.
User avatar
Warrior Of Ice
Posts: 539
Joined: Sat Mar 20, 2004 7:31 pm
Location: София
Contact:

Post by Warrior Of Ice »

Име: Христо
Рождена дата: 18.02.1985 - ще рече, че наскоро съм навършил 19 години...
Град: София
E-mail: warrior_of_ice@mail.bg

Ендивал не играя (за момента).

Понастоящем избутвам дванадесети клас в СМГ и се ориентирам към кандидатстване за разни компютърни специалности (информатика, комуникации, електроника и тем подобни) в родните университети. Не мога да кажа, че обичам математиката, но не ми е и противна... В СМГ атмосферата е абсолютно уникална, предполагам, че ще ми липсва. :)

Иначе от около година съвместявам ученето с разработката на един портал за метъл музика - .::Metal World::.

Имам три сериозни пристрастявания (отскоро - четири): музиката, книгите и компютрите. С музиката ще да е в най-тежка форма, тъй като откакто се помня тя е неделима част от битието ми. От шест-седем години съм предимно на вълна метъл, като търся ценното във всичките му стилове... Класическа музика също харесвам, както и някои ню ейдж групи. Също така с удоволствие слушам саундтракове на филми и игри.

Второ: книгите. Откакто преди години ми попадна "Окото на света" на Робърт Джордън, фентъзи томовете в библиотеката ми взеха да се увеличават с плашеща скорост. До този момент предпочитах предимно научна фантастика, каквато и сега чета, но в по-малка степен. Особено любими автори са ми Толкин, Джордън (въпреки последните си издънки), Мартин, Гудкайнд, Саймък, Азимов, Симънс, Кларк.

С компютри се занимавам от около 4-5 годишен. Първо бяха игрите, разбира се (те и до днес са ми мания), после стъпка по стъпка започнах да се интересувам от различни програмни езици, уеб дизайн и т.н. В момента пък ежеседмично сглобявам конфигурации на разни приятели…

Последната ми страст е електрическата китара - от няколко месеца се уча да свиря на един Squier Showmaster HH. Живот и здраве, току виж с аверите от Metal World сме заформили и група в близко бъдеще. :wink:

За мен като личност: не съм от хората с много приятели (може би защото не обичам да се разкривам пред другите), но на тези, които имам, много държа. Възхищавам се най-много на творческото у човека; ценя хората, имащи някаква цел (различна от ежедневни нужди като разходка до хладилника/нужника и пр). Дразнят ме наглата посредственост и простотията, която напоследък се превърна в мода.

Имам едно куче на три години – мъжки кокер шпаньол, който по идея на сестра ми трябваше да се казва Рики. В момента отговаря на далеч по-внушителното Шаграт. :twisted:
.::Metal World::. - Българският метъл портал
User avatar
Жеко
Завършен медик
Posts: 3400
Joined: Sun Jan 11, 2004 3:40 am
Location: София
Contact:

Post by Жеко »

Крайно време е да драсна някоя дума и за себе си...
Ма, то знам ли от къде да почна. Името ми си го пише: Жеко. Поради това, че е рядко срещано и специфично, никога до сега не ми се е случвало да имам прякор, нито ми се е налагало да се кръщавам по някакъв начин, за да се познава кой съм. Всичко е кратко и ясно.
Годините ми са, слава Богу, още за казване- 22. ЕГНто ми се отличава от това на Вер по 3 цифри. С него и с Амелия сме учили в един клас и единствената причина да се включа толкова късно на форума бе, че до скоро нямах компютър (и още ми е трудно да му свикна на диването!).
За друго не се сещам... То си личи от постовете ми какъв съм по душа и характер (подобно на Господаря Ли, имам лек недостатък на последния), както и какво уча. Но, за тези които не са разбрали: високомерен, всекомпетентен и от тук логически следва, че учи медицина. :twisted:
Ми, това е...
P.S.: А, не е зле да питам Вер как се слагат снимки по тия форуми...
変わらずですねぇぇぇ・・・
Locked