Това е разказ, който трудно може да бъде разбран на първи прочит. Разказ, който може да скандализира пуританите с грубоват стил и странни възгледи. Разказ, който си заслужава да бъде прочетен, интерпретиран в термините на собствения свят на читателя и приет като поглед в душата на един човек. Това е разказ, който представя един уникален поглед върху живота и важните неща.
Въпреки, че има хора, които не биха се съгласили с това мнение, има доста други, които биха се съгласили с него и биха прочели, осмислили и приели следващите редове. За тях го публикуваме, а за останалите оставяме тези редове, като отговор на въпроса: "Какво прави това тук?".
Ver Lark wrote:Това е разказ, който трудно може да бъде разбран на първи прочит. Разказ, който може да скандализира пуританите с грубоват стил и странни възгледи. Разказ, който си заслужава да бъде прочетен, интерпретиран в термините на собствения свят на читателя и приет като поглед в душата на един човек. Това е разказ, който представя един уникален поглед върху живота и важните неща.
Въпреки, че има хора, които не биха се съгласили с това мнение, има доста други, които биха се съгласили с него и биха прочели, осмислили и приели следващите редове. За тях го публикуваме, а за останалите оставяме тези редове, като отговор на въпроса: "Какво прави това тук?".
-- От Редакцията
Осоговецо, разказът ти има определени качества. Съветвам те да го изпратиш в издателство "Аргус". Там в момента съставят антология "Секси хоризонти" и много търсят подобни разкази на тема "секс и фантастика"
Сега, и на мен Лунната соната ми е една от любимите композиции, но това не не прави Луната или нейната отразена светлина вдъхновение. Просто на някаква изперкала графиня първата част й напомняла Женевското езеро посред пълнолуние.
Пишели са нощем по същата причина, поради която аз слушам музика главно по това време - много по-спокойно е, пълчищата идиоти от всякакви възрасти къртят.