Анекдоти и забавни истории за Сивостенци
- James Raynor
- Captain
Анекдоти и забавни истории за Сивостенци
тука, ако некой знае някоя забавна или весела история за съфорумници, може да шерне с аудиторията.
Ето една, която родихме оня ден с Песинджъра и Блейда, като се видяхме. Диалога гласеше горе долу следното:
КеранАнгер: Абе пичове, забелязали ли сте, че Андрас никога не ползва смайлита в постовете си.
Блейд: А, не е верно, има два-три май съм виждал.
Песинджър: Абсолютно, аз тия като ги видя си ги bookmark-вам ве !
И един виц, измислен лично от мен:)
Вървят си Дилвиш, Жеко и Делвиг по пътечката. По едно време Дилвиш забелязва нещо отстрани и се навежда, правейки знак на останалите да направят същото.
- Я, Pseudopontiinae - казал Дилвиш.
- Ахам, май Pieridae беше - рекъл Жеко.
- Охоу, Papilionoidea при това, ако не се лъжа - допълнил Делвиг.
В това време край тях минал Белег, видял ги, приближил се и казал:
-Абе, пичове, какво сте я зяпнали тая пеперудка ве ?
Ето една, която родихме оня ден с Песинджъра и Блейда, като се видяхме. Диалога гласеше горе долу следното:
КеранАнгер: Абе пичове, забелязали ли сте, че Андрас никога не ползва смайлита в постовете си.
Блейд: А, не е верно, има два-три май съм виждал.
Песинджър: Абсолютно, аз тия като ги видя си ги bookmark-вам ве !
И един виц, измислен лично от мен:)
Вървят си Дилвиш, Жеко и Делвиг по пътечката. По едно време Дилвиш забелязва нещо отстрани и се навежда, правейки знак на останалите да направят същото.
- Я, Pseudopontiinae - казал Дилвиш.
- Ахам, май Pieridae беше - рекъл Жеко.
- Охоу, Papilionoidea при това, ако не се лъжа - допълнил Делвиг.
В това време край тях минал Белег, видял ги, приближил се и казал:
-Абе, пичове, какво сте я зяпнали тая пеперудка ве ?
The name's Jim Raynor, pal. And I won't be talked down to by anybody.
-
- Самотник
- Дилвиш Прокълнатият
- Шопландски боец
- James Raynor
- Captain
-
- Самотник
Сивостенски катехизис:
Въпрос: Колко сивостенеца могат да се съберат на върха на една игла?
Отговор: Зависи от размерите на иглата, материала от който е направена, координатите и в пространството спрямо правоъгълна координатна система занулена в центъра на Земата (определен чрез литературна справка с поне 5 статии в серозни научни списания), правилно определяне на това кое е върха на иглата и дали през ухото и може да мине камила или корабно въже според различните преводи на Евангелието, която странична дискусия да бъде своевременно отцепена и да се върнем на върха на иглата... Освен това зависи от желанието на въпросните сивостенци след като те са подбрани и припознати за истински и неподправени такива (в присъствието на нотариус). И накрая всичкото това отиде в Полетата, където да се уточни какво точно се разбира под "съберат" и дали не е някаква уловка в условието.
Въпрос: Колко сивостенеца са необходими за сменането на една крушка?
Отговор: Това няма никакво значение. Така или иначе, крушката няма да бъде сменена.
(следва продължение)
Отговор: Зависи от размерите на иглата, материала от който е направена, координатите и в пространството спрямо правоъгълна координатна система занулена в центъра на Земата (определен чрез литературна справка с поне 5 статии в серозни научни списания), правилно определяне на това кое е върха на иглата и дали през ухото и може да мине камила или корабно въже според различните преводи на Евангелието, която странична дискусия да бъде своевременно отцепена и да се върнем на върха на иглата... Освен това зависи от желанието на въпросните сивостенци след като те са подбрани и припознати за истински и неподправени такива (в присъствието на нотариус). И накрая всичкото това отиде в Полетата, където да се уточни какво точно се разбира под "съберат" и дали не е някаква уловка в условието.
Отговор: Това няма никакво значение. Така или иначе, крушката няма да бъде сменена.
(следва продължение)
変わらずですねぇぇぇ・・・
-
- Самотник
-
- Warrior of love and justice
Жеко wrote:Сивостенски катехизис:
(следва продължение)
БУАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАААААААААААААА!!!!!!
ГЕ-НИ-АЛ-НООООО!!!!

I wish to plead incompetence.
Аааа - Крушката се титулова Админка по неясни съображения и следователно ще бъде сменена... все някога. Смяната ще бъда обвита в мистерия и разбира се Мрак ;р
Last edited by Xellos on Mon Apr 17, 2006 12:33 am, edited 1 time in total.
"A Mage lives and dies by his magic, never forget that."
- The Doctor
- No, don't do that. No, really don't. Really.
Продължение на катехизиса:
Въпрос: Колко съвостенеца са необходими за придвижването на една каруца?*
Отговор: Всички. Един да бута отпред, друг да дърпа отзад, а всички останали да стоят, да гледат безучастно, да цъкат с език, да дават акъли, да ги няма изобщо или да подмятат забележки относно размера на аватарите, картинките в подписите, цензурата и тоталитаризма.
Въпрос: Защо понякога сивостенци стават нервни и агресивни, като им се задават тъпи въпроси?
Отговор: ЗАЩОТО ТАКА!!!
(следва още продължение)
"Това зависи от вида на каруцата, товара, диаметъра на колелата, наличието или не на впрегатен добитък, който да е насгода и сивостенец с разрешително за правоуправление на каруца, впрегната в съответния наличен впрегатен добитък; от вида на терена, наклона, метеорологичните условия, разстоянието, което следва да бъде изминато, географската ширина, дължина и пр..."
Но, както е видно от верния отговор, всички тези условия нямат никакво значение.
Въпрос: Колко съвостенеца са необходими за придвижването на една каруца?*
Отговор: Всички. Един да бута отпред, друг да дърпа отзад, а всички останали да стоят, да гледат безучастно, да цъкат с език, да дават акъли, да ги няма изобщо или да подмятат забележки относно размера на аватарите, картинките в подписите, цензурата и тоталитаризма.
Въпрос: Защо понякога сивостенци стават нервни и агресивни, като им се задават тъпи въпроси?
Отговор: ЗАЩОТО ТАКА!!!
(следва още продължение)

* На пръв поглед този въпрос изисква отговор от типа на:
"Това зависи от вида на каруцата, товара, диаметъра на колелата, наличието или не на впрегатен добитък, който да е насгода и сивостенец с разрешително за правоуправление на каруца, впрегната в съответния наличен впрегатен добитък; от вида на терена, наклона, метеорологичните условия, разстоянието, което следва да бъде изминато, географската ширина, дължина и пр..."
Но, както е видно от верния отговор, всички тези условия нямат никакво значение.
変わらずですねぇぇぇ・・・
-
- Самотник
Аватар-е, бе тии... Кой те пита дали одобряваш и дали имаш право да одобряваш и разрешаваш каквото си искаш тука?! Като си толкова велик, бягай да избиваш комплекси другаде, тука не струваш много и няма да бъдеш оценен подобаващо. Да не говорим че постовете ти имат оттенък на висша форма на малоумие, която не съм срещал и в най-отявления олигофрен през живота си! Така че мога да ти препоръчам следващите ти постове да не бъдат толкова грандомански, иначе просто ужасът на комплексираният ти ум ме плясва по челото със сила, невиждана досега и ме кара да се чудя "Кааак Можеее Беее?!"(Пауърд бай Проф.Вучков).
- The Doctor
- No, don't do that. No, really don't. Really.
Re: Анекдоти и забавни истории за Сивостенци
Виж ти, какви топици се намирали ако се зарови човек
Даже случайно...

We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
- Gallean
- The Chair of Indefinite Studies
Та влизат всичките сивостенци в бар и.... ха-ха-ха... 
Това даже и аз не го разбрах от първия път.

Това даже и аз не го разбрах от първия път.
"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."
Аз и от втория не го разбрах 

Некомфортно се чувствам само там, където ме няма.
Дайте ми власт и ми гледайте сеира!
[quote = Батето]
Дайте ми власт и ми гледайте сеира!
[quote = Батето]
- Gallean
- The Chair of Indefinite Studies
Ключовата дума за безмислено засекретена смешка е всичките.
Това като вица "Веднъж седнала едно блондика да мисли..."
Вчера ми беше скучно
Това като вица "Веднъж седнала едно блондика да мисли..."
Вчера ми беше скучно

"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."