The New New Sivosten: Part 1

Locked
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

The New New Sivosten: Part 1

Post by The Doctor »

Вероятно сте забелязали, че от няколко месеца "Сивостен" не е на обичайното си ниво, а съм сигурен, че и поне част от вас са недоволни от факта - при това с пълно право. Затова и отпървом коленопреклонно се извиняваме, надявайки се в близко време да се върнем към нормалния си ритъм и спектър на публикуване. Разбира се, от тук нататък следва и първопричината, а тя е, че доволна част от и без това крайно ограничената ни работна сила бе отклонена в друга посока, която - надявам се - ще бъде в крайна сметка във ваша полза.

С други думи, "Сивостен" стартира бета-версия на първия си страничен бранд, чието наименование кротичко ще бъде "Фрагменти". Става дума за сайт за лично творчество, отворен за публикуване в рамките на относително широки, макар и строги сами по себе си правила - като последното не бива да ви плаши, иде реч за неща като грамотност, невъзможност да се публикува на шльокавица (освен в изрични изключения), и подобни дреболии. "Фрагменти" ще дават възможност както за публикуване на литературно, така и на визуално творчество, в т.ч. картини, снимки и пр., като специално втората част е в последните си стадии на разработка, и ще се включи на малко по-късен етап.

Всъщност, именно платформата, която биде разработвана през последните месеци, предизвика и намаляването на активността ни откъм точка материали, и освен, че сме (струва ми се заслужено) горди от себе си със завършването на бета-варианта и, смятаме завбъдеще да разширим употребата и, което включва и настоящия "Сивостен", плюс евентуални нови брандове. Сиреч, "The New New Sivosten: Part 1" е само началото, и няма да се спрем, преди да задминем (поне по цифра) най-малкото един Джордж Лукас. Иначе сериозно, целта ни е, в крайна сметка, да унифицираме разклоненията на сайта, в т.ч. настоящите вече две (и половина, с Кратки), форума и всички потенциални такива, което пък за вас ще резултира в един потребителски акаунт с разнообразни функции и доста широка свобода, позволявайки ви активно участие във всяко едно отделно заглавие сред тях.

Естествено, предстои още доста работа, а доброто ни желание със сигурност няма да се сбъдне за един ден, но сме радостни да съобщим, че първата стъпка вече е направена, и можете да се присъедините към "Фрагменти" на http://fragmenti.sivosten.com . Стана дума, в отворен бета-вариант, като се надяваме на вашата подкрепа, участие и реакция, за да можем да го доизчистим от евентуални бъгове преди да му прережем червената лента.

По-важни новини ще можете да намерите в същата тази тема.

--
Поздрави,
Екипът Сивостенски
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
User avatar
Leara
Posts: 810
Joined: Wed Jan 07, 2004 5:46 pm
Contact:

Re: The New New Sivosten: Part 1

Post by Leara »

Поздравления, надявам се начинанието да е много успешно! '-'
Само това "бранд" звучи много тежко маркетоложко:)
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Re: The New New Sivosten: Part 1

Post by The Doctor »

Мерси ;) Дано да бъде...

Ам... не успяхме да измислим заместител - нищо де, нека е "бранд" сега ;) Между другото - вече е на собствен домейн ( http://www.fragmenti.net ), макар че старият линк горе препраща.
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
Locked