[Unknown armies] Мишел Белмонт

Мястото, където са описани всичките видове герои от <b>активните в момента (или организиращи се) линии</b>. Тук запишете персонажите си - техния характер, описание и (ако е нужно) статистики.
Post Reply
User avatar
mercy
Posts: 33
Joined: Sat Dec 20, 2008 11:42 pm
Location: in my head i am everywhere

[Unknown armies] Мишел Белмонт

Post by mercy »

Име: Мишел Белмонт (:
Възраст: 23
Зодия: Везни

Описание: Средно висока на ръст, спортно телосложение, къса тъмна коса, подстригана на френска черта и бретон, който вечно влиза в зелените й очи, овално лице, по което може да се открият тънки линийки от лунички под очите и по бузите. Облича се по „стрийт модата”, обича многото аксесоари – шапки, гривни, обеци, шалове, висулки, гердани, колани. Малка татуировка от дясно на шията на символ, който е видяла някъде и който няма никакво известно на нея значение. Има обица на езика, която бихте забелязали винаги, защото по принцип, тя би ви се изплезила, когато се запознаете.

Характер и история:
След първата ви среща с нея бихте казали, че е ексцентричка, след втората, че е досадна, след третата бихте решили, че всъщност е недоразбрана личност, която избива комплекси чрез рисуване и или размахване на мечове. На следваща си среща вече ще знаете, че не може да я определите в точни рамки. Тя е жизнерадостна, но честно може да бъде мрачна и сърдита на всичко, обича да се заяжда, да намира проблеми и дефекти във всичко и всеки, страст и е да изследва и изучава нещата. От малка тренира айкидо, нещо, което родителите й смятали, че ще помогне на трудния й характер. По-късно, заедно с група приятели започва да тренира и спортна стрелба.
Родена е в Париж, в семейство на еврейски бижутер, а майка и е французойка с английски корени, която се занимава с писане на книги, и от скоро сценарии за телевизията и кино индустрията. Момичето има трима братя и по малка сестра, както и голяма колекция от семейни домашни любимци. По това може да разберете, че от малка знае, че никога не може да получи всичко, че не обича да се съобразява с много хора, въпреки че се налага, и че обича да дразни къде каквото дойде. Всичките й роднини, заедно с двама дядовци, една баба и времемнно един братовчед, все още живеят заедно в къща, в предградията. Шя завършва бакалавър по изкуствата във френската академия, и работи почасово като художник на декори в един от местните театри. Заради произхода си може да говори освен френски и иврит, също така и английски, както и латински и испански, които знае от училище.

Отключващ фактор: (от водещия)
Като по малка е познавала момче, ентусиазирано и без талант, от онази специфична порода емо-та, които живеят в манга. Преди около година, той започнал да проявява признаци на шизофрения, биполярност... Понякога се държал агресивно, псувал, веднъж дори си обръснал главата. Започнал да се носи във военни дрехи. Една вечер просто изчезнал, така и не го открили, но родителите му й показали последните скици. Цикъл гротески, подобни на тези на Гоя, но с манга привкус и един голям портрет на човек на средна възраст с книга в ръка, очудващо реалистичен, но накъдрен от от слъзи. На портрета пишело само Томски, но човекът така и не бил открит... Продадените след изчезването на момчето скици били купени на търг онлайн... от Томски. След като тя проверила се оказало, че адресът не съществува в пощенската служба, но те все пак са били получени след изпращането... Парите дошли от също толкова невеществена сметка, с една цифра повече. Но все пак са дошли...

Обсесия:
Разбиране - чрез картините и скулпторите опитва да открие и придаде друга светлина на нещата около нея, важно е да види нещата през различни гледни точки и да ги разбере и проучи

Стимули:
На гнева: Унищожаване на обекти на изкуството/с историческа, естетическа стойност
На страха: Загуба на сетивата (да не може да има контрол над тялото си и способностите да усеща и вижда света)
На благородството: Невинност (не може да търпи, когато нещо неспособно да се защити е нападнато, има проблеми)

Стрес фактори:
Издържани: насилие, безпомощност
Неуспехи: два на личност (промяна на поведение, опит да се не критикува)

Показатели:
Тяло: (атлетично, айкидо)
Бързина:(спортна стрелба)
Ум: (схватлива, трудно се залъгва)
Душа: (заядлива и цинична, обича да критикува и да си пъха носа, където не й е работа)

Умения:
Сила:
Атлетика
Айкидо

Бързина:
Отбягване
Шофиране
Инициатива
Спортна стрелба

Ум:
Общо образование
Забелязване
Скриване

Душа:
Чар
Лъжене
Рисуване (обсесия)
Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free.
Post Reply