Конкурс "Учебни неволи" - резултати

Locked
User avatar
The Doctor
No, don't do that. No, really don't. Really.
Posts: 12312
Joined: Thu Apr 12, 2001 12:51 pm
Location: Time and Relative Dimension in Space
Contact:

Конкурс "Учебни неволи" - резултати

Post by The Doctor »

Драги читатели,

За съжаление, след подновяването на конкурсната практика на Сивостен и организирането на ежемесечни надпревари, за първи и надяваме се за последен път нашият редакционен екип не успя да подбере тема, която да интересува вас, нашите читатели. Естествено, това е само и единствено наша грешка и си я отчитаме. Бихме си посипали ритуално главата с пепел, раздрали дрехите и скрили в ъгъла да се срамуваме, но предпочитаме просто да си я признаем. Защото всякакви начини да прикрием липсата си на преценка и нашия провал биха били некоректни. Може би други биха го направили, но ние предпочитаме да пренасочим наградите към следващия конкурс и доколкото ни позволяват възможностите, да се извиним по този начин.

Така че, официално обявяваме конкурсът на тема "Учебни неволи" за провален, тъй като има точно нула /0/ изпратени произведения, тоест няма дори един човек, на който да дадем поне единствена първа награда.

Надяваме се, че бонификациите ще можем да раздадем още на финала на конкурса за криминален разказ, което както обикновено зависи само и единствено от вас. Желаем ви успех.

От Редакцията
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
Locked