ИИ
Re: ИИ
Предвид скорошните събития изчаквам разни хора да казват дали ще следват заповеди.
Si vis pacem para bellum
-
О, аз ще спазвам, но за сега героя ми не го знае.
Другите да казват до колко недоверчиви изглеждат, че да знам кой ще бди.
Si vis pacem para bellum
Извинявам се, че бавя. Сега излизам, по-късно ще пиша.
- Gallean
- The Chair of Indefinite Studies
Скуале, не моята горгона, а горгоната на резора искаше да говори с твоя персонаж. Ако все пак става дума за Бенекте- пиши в тази тема, че да знам. Приеми че всички неща, която искаш да си вземеш за пренущуването ти ги подаваме или с подхвърляне или през дълъг прът.
"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."
А, недоразбрал съм, както винаги. А идеята ми при взимането на предметите беше сам да си ги взема, не вие да ми ги подавате...
//оправих поста
//оправих поста
Andras wrote:да си говорят с горгоната
Горгоната помислих, че е ел капитан след като в нито един пост не съм видял някой да иска да говори с мен. Както и да е, недогледал съм.
Така, това ще ви го подчертая много дебело:
Внимавайте в играта, защото като недогледате и не разберете какво знае и какво не знае героят ви, това ще има много директно отражение върху опита!
Поздрав на Бръснача за уместното справяне със ситуацията, добро беше, но ако в бъдеще пак има подобни, може да ме изчака и аз да се разправя с проблема.
Внимавайте в играта, защото като недогледате и не разберете какво знае и какво не знае героят ви, това ще има много директно отражение върху опита!
Поздрав на Бръснача за уместното справяне със ситуацията, добро беше, но ако в бъдеще пак има подобни, може да ме изчака и аз да се разправя с проблема.
Si vis pacem para bellum
- Gallean
Да си дам разпорежданията за обикалянето, сам да обиколя стана и да седна да напиша писмо на горгончетата. Смятам да използвам расовото "издържливост" зада съм напълно буден и свеж през нощта. Само, че те явно свършиха и ще се върнем към действието. Практически чакам тебе, Андраше, да ми кажеш ще се случва ли нещо или да го пиша горното.
- Gallean
Андраш, как ще се повежда играта на зарове или просто ще приемем, че не печилм или губим нищо (бтв да не пропусна да отбележа, че персонажа ми има +2, а неговия -1 късмет, къф съм и аз...)?
Ще си играя на зарове, докато някой не отиде на +5 (цикълче в MAPLE), после ще ви кажа развоя и се оправяйте.
Si vis pacem para bellum
Ами аз не мятам физически зарове. Пускам или MAPLE или Mathematica да ми вади случайни числа.
Si vis pacem para bellum
- Gallean
Това вече си ми го обясявал, въпроса е защо ще правиш цикъл докато някой не метне 5 или 6? Що просто не хвърлиш монета и си спестиш сума ти усилия...
Докато някой не излезе с 5 игри отгорееее! Нали тогава ще се отказвате
Si vis pacem para bellum
-
Наистина, няма нужда да обясняваш, или ще разберем от първия път, или изобщо, а и методът няма особено значение.
- Gallean
Хелзинге, да ми споменеш на какви точно пари ми ги даваш тия кристали, че гледам нямаше точно 50. За сега съм си ги писал така, като ми кажеш как- ще си коригирам инвентара.