Понеже се наех да прочета и съответно науча ДнД-то, а обикновено ми е по-лесно като правя нещата не само с четене, а и с практика, реших да пробвам една игра. Понеже нямам с кой да играя, реших че тук може все пак да се намери някой останал жив играч, по възможност опитен.
Та ако има такива - една малка група, с игра повече ориентирана към системата, а не роулплея; свят без значение. Обещавам (обещавам, обещавам, обещавам, обещавам...) да съм редовен, стига и останалите участници да са такива.
Нещо по DnD
По принцип (тези думи първи мой да се помнят) аз искам да играя едно спокойно не силно затормозяващо ума и сетивата може малко пауърплеърско (то какво друго) Д&Д. По принцип (за тез думи вече рекнах) се опитвам да се събера с една групичка и да ги убедя в предимствата на гореспоменатата игра (предимствата са гореспоменати). Сега до колко принципа ще бъде ралност и проблема кой ще води се решава все така от 2 месеца (който се намери го прочете това писане ке ме поправи за срока).
Hot and Hairy
Re: Нещо по DnD
Хайде де 
(сега някой четейки го това си казва виж кой го казва)
Аз съм вече по-свободен с горящ ентусиазъм и търсещ приключението. Та ако се организираме всяка моя неделя е свободна за Подземните дела.
Да почваме сега за да имаме концепцията към нова година и да посрешнем новата година с нова игра.

(сега някой четейки го това си казва виж кой го казва)
Аз съм вече по-свободен с горящ ентусиазъм и търсещ приключението. Та ако се организираме всяка моя неделя е свободна за Подземните дела.
Да почваме сега за да имаме концепцията към нова година и да посрешнем новата година с нова игра.
Hot and Hairy
Re: Нещо по DnD

"Plot never survives contact with the players." Werewolf the Forsaken p229
IGNOTUM PER IGNOTIUS
IGNOTUM PER IGNOTIUS