За това се загледах и във форума - интересуваха ме отзивите за "На учителя с любов". Преди това четох и други - "Малка здравна музика" и така.
С логическата последователност на Andras не мога да се съглася обаче. Бърка според мен причината със следствието. Учителите - кретени ги има заради директорите - кретени, а не обратно! Рибката се вмирисва от към главата е казал народа и си е така! А шефът е свестен, то той си избира и свестни преподаватели! Ония кретен по руски само като го видях беше ясно, че е куку, ама директорът пак го назначи, 'щото му беше удобен! На директорът му харесва учителите да са некадърни.
А относно РПУ - то. Ми да, ходихме. И те знаят! Казват, че нямало доказателства. А точно там около училището колко пласьора на трева има - и всички ги знаят - хората от квартала, децата, учителите и ченгетата - и нищо! Ченгетата имат далавера от тях и така.
Можеше да се направи само едно нещо, за да защитим учениците - да изключим пласьора. И то не за пласьорство, а за неизвинени. А той имаше много. Но нали беше с протекции ... !
Относно медиите ще си кажа съвсем съвсем честно: не ми стиска да се появя в медиите. Не им вярвам, защото и те са "поръчкови". Имам семейство, има хора, към които нося отговорност, а и аз не съм чак толкова смел. От работата ми зависи прехраната и оцеляването. Първично, но факт.