Предизвикателства

Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Имаше се в предвид, че ако те повали едва ли ще ти подаде ръка като един истински рицар :-D !
Nightmare

Post by Nightmare »

А, ясно, сори за грешката. Ама просто аз такава визия си изградих за героя ти - сега ще имам да страдам откъмо оценки за логика :-D - леко съм напит, затуй съм толкоз весел :P
- Didn't you say people always lie?
- I lied.
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Много често учениците са се въздигали срещу учителите си, да покажат какво могат; също така се е случвало и учениците да се изправят един срещу друг, в бой за доказване кой е бил по-добрия. В случая няма такива екстри - чудя се с кой да се дуелирам, и след като учителя Аларис не ще, тогава се отправям към ученика - Тъмния Лорд. Е, Лорде, захвърлям ти ръкавицата (шумно) и те питам ще приемеш ли моето предизвикателство за дуел?
Dark_Lord
Член на Ащеор

Post by Dark_Lord »

Стига бе. Ще стана за смях.
Не ми се дуелира - в един друг форум водих доста патетични дуели.. но тука не се чувствам на място. Ти си много по-добър - в самия стил на писане си личи, че си мноооого над-моята класа. А аз отдавна съм изчерпал своите идеи и ми липсва муза.

А и ако приема твоето предложение, ще обидя Светлия, защото му отказах поради същата причина - не се чувствам готов.
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден :)
Blade
Валхеру

Post by Blade »

Аре бе, няма ли един човек в целия тоя портал дето да иска да се дуелираме? :cry:
Dark_Lord
Член на Ащеор

Post by Dark_Lord »

Хората са казали - Като не може с добро, със зло.
Като не можеш да се дуелираш с Тъмния, дуелирай се със Светлия.
И двамата имате мерак за дуел.
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден :)
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Има, но ми стигат толкова задължения... които даже не знам кога ще изпълня, защото се задава месеца бе интернет :? ... Мдааа 1 месец без моето видно присъствие... ех ще си отдъхнете. А може и повече от месец... не че на това хубаво време бих си стоял вкъщи вместо да изляза навън с някое момиче или да поритам!
Gallean
The Chair of Indefinite Studies

Post by Gallean »

Blade wrote:Аре бе, няма ли един човек в целия тоя портал дето да иска да се дуелираме? :cry:

Дуелираи се сам :wink:
"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."
cherno_slance

Post by cherno_slance »

Блейд, аз приемам.
Избери си герой и опиши обстановката, язе ке дойдем
Thunderaan

Post by Thunderaan »

Някой иска ли едно дуелче с Муркедид? Да видим как точнио става тази работа...
Караконджо

Re: Предизвикателства

Post by Караконджо »

Темата отдавна е в застой, ама това е идеален начин да е посъживи малко.
Ако предизвикателството е все още на лице с удоволствие ще изиграя един дуел.
Само дето съм малко зелен в бранша и с малко въведение мисля, че ще се справя. :-D
Thunderaan, пращам ти ЛС ако си навит, пиши. Може и някой друг, стига да има желание :lol:
cherno_slance

Post by cherno_slance »

Приемам, Караконджо.
Караконджо

Post by Караконджо »

Радвам се :-D
cherno_slance, пращам ти ЛС за няколко въпросчета и може да започваме :lol:
cherno_slance

Post by cherno_slance »

Ми най добре на ЛС да си разменим и номерата в скайп.
Thunderaan

Post by Thunderaan »

Съгласен съм, обаче да е между 20-ти и 27-ми, че иначе най - вероятно ще съм зает.
Daredavil 1982

Post by Daredavil 1982 »

отправям отворено предизвикателство срещу всеки който посмее да ме предизвика, но ще се радвам ако с мен се бие Андраш. Героят ми е Кен Чанг, най-безмилостната сянка в Хейвън. Бие се с тояга. невероятен печен в боя с тояга (умение 3 - най-високото) и почит не отстъпва р ъкопашния бой (умение 2), владее маймунска ловкост (2) но не е особено силен, компенсира с гадни номера., обича да се бие нечестно. . В последно вреем е силон популярна фигура в Хейвън, въпреки че тъмното му минало не е е забравено напълон от враговете му.
Асен

Post by Асен »

Daredavil 1982 wrote:отправям отворено предизвикателство срещу всеки който посмее да ме предизвика, но ще се радвам ако с мен се бие Андраш. Героят ми е Кен Чанг, най-безмилостната сянка в Хейвън. Бие се с тояга. невероятен печен в боя с тояга (умение 3 - най-високото) и почит не отстъпва р ъкопашния бой (умение 2), владее маймунска ловкост (2) но не е особено силен, компенсира с гадни номера., обича да се бие нечестно. . В последно вреем е силон популярна фигура в Хейвън, въпреки че тъмното му минало не е е забравено напълон от враговете му.

Хм, това друг акаунт ли е просто :-D ?
"Anyone can become angry—that is easy. But to be angry with the right person, to the right degree, at the right time, for the right purpose, and in the right way—this is not easy."
- Aristotle, The Nicomachean Ethics
"Knowing is half the battle. The other half is violence."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net
Post Reply