Предизвикателства
-
- Самотник
-
- Валхеру
Много често учениците са се въздигали срещу учителите си, да покажат какво могат; също така се е случвало и учениците да се изправят един срещу друг, в бой за доказване кой е бил по-добрия. В случая няма такива екстри - чудя се с кой да се дуелирам, и след като учителя Аларис не ще, тогава се отправям към ученика - Тъмния Лорд. Е, Лорде, захвърлям ти ръкавицата (шумно) и те питам ще приемеш ли моето предизвикателство за дуел?
-
- Член на Ащеор
Стига бе. Ще стана за смях.
Не ми се дуелира - в един друг форум водих доста патетични дуели.. но тука не се чувствам на място. Ти си много по-добър - в самия стил на писане си личи, че си мноооого над-моята класа. А аз отдавна съм изчерпал своите идеи и ми липсва муза.
А и ако приема твоето предложение, ще обидя Светлия, защото му отказах поради същата причина - не се чувствам готов.
Не ми се дуелира - в един друг форум водих доста патетични дуели.. но тука не се чувствам на място. Ти си много по-добър - в самия стил на писане си личи, че си мноооого над-моята класа. А аз отдавна съм изчерпал своите идеи и ми липсва муза.
А и ако приема твоето предложение, ще обидя Светлия, защото му отказах поради същата причина - не се чувствам готов.
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден
Посетете моя блог!

-
- Член на Ащеор
Хората са казали - Като не може с добро, със зло.
Като не можеш да се дуелираш с Тъмния, дуелирай се със Светлия.
И двамата имате мерак за дуел.
Като не можеш да се дуелираш с Тъмния, дуелирай се със Светлия.
И двамата имате мерак за дуел.
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Посетете моя блог!

-
- Самотник
Има, но ми стигат толкова задължения... които даже не знам кога ще изпълня, защото се задава месеца бе интернет
... Мдааа 1 месец без моето видно присъствие... ех ще си отдъхнете. А може и повече от месец... не че на това хубаво време бих си стоял вкъщи вместо да изляза навън с някое момиче или да поритам!

-
-
-
Re: Предизвикателства
Темата отдавна е в застой, ама това е идеален начин да е посъживи малко.
Ако предизвикателството е все още на лице с удоволствие ще изиграя един дуел.
Само дето съм малко зелен в бранша и с малко въведение мисля, че ще се справя.
Thunderaan, пращам ти ЛС ако си навит, пиши. Може и някой друг, стига да има желание
Ако предизвикателството е все още на лице с удоволствие ще изиграя един дуел.
Само дето съм малко зелен в бранша и с малко въведение мисля, че ще се справя.

Thunderaan, пращам ти ЛС ако си навит, пиши. Може и някой друг, стига да има желание

-
Приемам, Караконджо.
-
Радвам се
cherno_slance, пращам ти ЛС за няколко въпросчета и може да започваме

cherno_slance, пращам ти ЛС за няколко въпросчета и може да започваме

-
Ми най добре на ЛС да си разменим и номерата в скайп.
-
Съгласен съм, обаче да е между 20-ти и 27-ми, че иначе най - вероятно ще съм зает.
-
отправям отворено предизвикателство срещу всеки който посмее да ме предизвика, но ще се радвам ако с мен се бие Андраш. Героят ми е Кен Чанг, най-безмилостната сянка в Хейвън. Бие се с тояга. невероятен печен в боя с тояга (умение 3 - най-високото) и почит не отстъпва р ъкопашния бой (умение 2), владее маймунска ловкост (2) но не е особено силен, компенсира с гадни номера., обича да се бие нечестно. . В последно вреем е силон популярна фигура в Хейвън, въпреки че тъмното му минало не е е забравено напълон от враговете му.
Daredavil 1982 wrote:отправям отворено предизвикателство срещу всеки който посмее да ме предизвика, но ще се радвам ако с мен се бие Андраш. Героят ми е Кен Чанг, най-безмилостната сянка в Хейвън. Бие се с тояга. невероятен печен в боя с тояга (умение 3 - най-високото) и почит не отстъпва р ъкопашния бой (умение 2), владее маймунска ловкост (2) но не е особено силен, компенсира с гадни номера., обича да се бие нечестно. . В последно вреем е силон популярна фигура в Хейвън, въпреки че тъмното му минало не е е забравено напълон от враговете му.
Хм, това друг акаунт ли е просто

"Anyone can become angry—that is easy. But to be angry with the right person, to the right degree, at the right time, for the right purpose, and in the right way—this is not easy."
- Aristotle, The Nicomachean Ethics
"Knowing is half the battle. The other half is violence."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net
- Aristotle, The Nicomachean Ethics
"Knowing is half the battle. The other half is violence."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net