[Unknown Armies] Андрé Дамиен

Мястото, където са описани всичките видове герои от <b>активните в момента (или организиращи се) линии</b>. Тук запишете персонажите си - техния характер, описание и (ако е нужно) статистики.
Post Reply
User avatar
Rogue07
Murderator
Posts: 2142
Joined: Sun Feb 18, 2007 5:51 pm
Location: София
Contact:

[Unknown Armies] Андрé Дамиен

Post by Rogue07 »

Име: Андрé Дамиен

Възраст: 25 години

Описание: Андрé е висок и здрав тип с оформено и стегнато тяло. Косата му е късо подстригана, почти нула номер. Има черни като катран очи, които в комбинация със свъсените му вежди често формират гаден и злобен поглед, но също така са част от така успешната физиономия, с която сваля жени. Поддържа брадата си на ниво тридневна. Почти не сваля полицейските си слънчеви очила. Облича се в уличен стил, но с костюм също изглежда добре. Обича да носи коженото си яке, дори когато не е на любомото си Kawasaki, като под него на кожен каиш носи Beretta-та си. Има трайбъл татуировка на лявото рамо.

Характер и история: Андрé от малък е будно и активно дете. От бебе - сирак, осиновен на две годишна възраст от семейство чиновници на средна възраст. Прекарва детството си по улиците на Париж с други гаменчета. С цел да си изкарва енергията някъде, баща му го записва на карате още когато е първолак, но това поражда обратното - често използва уменията си на улицата и с това си печели от малък репутацията на бияч. До навършване на пълнолетието си той сменя всевъзможни бойни изкуства, като по чудо всичките му идват отръки. Записва се в Полицейската школа в Париж и я завършва с отличие. Постъпва в патрулната полиция и по ирония на съдбата точно по това време приемните му родителите разгиват в катастрофа. Андрé продава къщата в покрайнините и купува малък апартамент в центъра на града, както и първата си кола. Година по-късно негов приятел го урежда на току що освободилото се място в Съдебна полиция и то без проблем, заради перфектните си дани. На осемнадесет годишна възраст решава да се пробва в нашумелия наскоро спорт ММА и естествено резултата не закъснява - след само една година тренировки и подготовки той спечелил регионалният шампионат по смесени бойни изкуства. Продължава да тренира и до ден днешен, макар и по-рядко заради работата си.

Отключващ фактор: Поредица нелогични престъпления на млади мъже в Париж, всички от които радикално са променили преди това начина си на живот, един необясним медицински случай на амнезия и един мъж, който на практика не съществува за държавата го карат да потърси обяснение отвъд очевидното.

Стимули
На гнева - загуба на контрол над ситуацията, агресивно отношение към него.
На страха - изпадане в безпомощнно състояние.
На благородство - нежния пол го омилостивява и се държи джентълменски.

Стрес фактори
Успехи: 2х насилие
Неуспехи: 1х безпомощност, 1х свръхестествено

Обсесия: Доминация - заемане на ръководната роля в предприеманите от него начинания, демонстрация на явно превъзходство над противника.

Показатели
Тяло - масивен, добре оформен и здрав
Бързина - доста бърз
Ум - интелигентен
Душа - леко хладен, груб и решителен

Умения
Тяло
MMA
Le Parkour
Полицейска работа с оръжие

Бързина
Стрелба
Шофиране
Отбягване

Ум
Полицейско обучение
Забелязване
Власт
Скриване

Душа
Чар
Лъжене

Принадлежности
Лично оръжие
Служебно оръжие
Личен автомобил
Служебен автомобил
Личен мотор
Телефон
Животът е болка, от която мога да те отърва!
shentefac
Posts: 3
Joined: Thu Aug 06, 2009 12:35 pm
Contact:

shente2

Post by shentefac »

Wow..nice and interesting. i will try it later. Thanks for sharing information. Thanks for the comment, are you talking about the whole designing or a part of? Not bad. Have you done this type of stuff often? It seems like it. i like the idea but how do members of the public remove there details. stainless steel pipe
Post Reply