[Unknown armies] Максим Реми

Мястото, където са описани всичките видове герои от <b>активните в момента (или организиращи се) линии</b>. Тук запишете персонажите си - техния характер, описание и (ако е нужно) статистики.
Post Reply
User avatar
Gallean
The Chair of Indefinite Studies
Posts: 3517
Joined: Tue Jun 14, 2005 6:31 pm
Location: София
Contact:

[Unknown armies] Максим Реми

Post by Gallean »

Име: Макси'м Реми

Възраст: 19, роден на 11-ти юни

Описание: Високичък, но слаб, силно отпуснат младеж с леко уморен вид и раздърпани дрехи. На втори поглед се вижда средно дълга, рядка руса коса, прибрана спретнато на малка опашка. Лицето е дълго, с тесни устни и нос, очите са полу притворени (освен когато Максим е заинтересуван живо от нещо), вечно брадясало с редки, дълги руси косми. Раменете са отпуснати, ходи прегърбен и безличен, а облеклото му носи носталгия по отминалите хипи времена, заедно с белези от много поправки и стил на задна уличка в малък квартал. Неравномерно навитите ръкави откриват тънки и хилави ръце с рядко бял цвят и не добре поддържани нокти.

Характер и история: Максим е затворен тип, безделник за всеки друг, но не и за него. За себе си казва, че е неоткрит талант, в кой дял на изкуството или науката- не разкрива. Майка му поддържа малък пансион със задължителната снимка на дядото- герой от втората световна война и бащата- въплъщение на френският работнически дух- феномен на поточната линия в малко предприятие за производство на ключодържатели (малко под тях се мъдри и снимка на Шарл дьо Гол). Младежът трявба да се издържа сам, като дори плаща пансиона при майка си с цел да изгради силен характер и отговорност за бъдещото. Всъщност, не толкова добре прикрита тайна е, че Максим моли и двамата си родители по отделно за пари и замазва очите им с мижава заплата от почасовата си работа на разносвач на цветя от малка фирма.
Опитва се да живее възможно най-леко, с възможно най-много удоволствия, но това не винаги му се отдава. Прекарва свободното си време или в някое компютърно клубче с прители или разхождайки се безцелно из парковете. През тези си разходки се среща със случайни хора и завързва разговори- най-вече с дръги безделници като него, просяци и бездомници, всякакви странни типове и чудаци. Няколко пъти месечно посещава грозни събирания на сексуални извратеняци по среднош в голеите паркове на Париж, за които после разказва обстойно с най-големи подробности.
Въпреки това, понякога се показва като много добър събеседник, успява да изслушва и да дава полезни съвети.

Отключващ фактор (От Водещия):
Входа на метростанция в париж - чуваш кански крясък и заварваш мюсюлманин със силно закривен кинжал, който стои над младеж-скинар във видима агония. Младежът има само рани от самозащита, но въпреки това се гърчи неудържимо, подобно на някой, когото ще разкъсват на две части и когото раните го разяждат или изгарят. Свидетел си по делото, в което става ясно, че младежът няколко месеца преди това е бил просто тих студент по графика в сорбоната.
Ножарят е оправдан при условия на неизбежна отбрана


Обсесия:
Свобода на избор- не жеале никой и нищо да му се меси в живота. Ако ще си го пропилява- това си негово решение и негово право!
Веднага се ядосва щом стане дума по този въпрос и често плюе управляващите и полицията ако реши, че му отрязват някоя предполагаема свобода.

Стимули:

На гнева:
По-горе, при обсесия.

На страха:
Страх го е да остане сам когато трябва да се справи с важен проблем, когато трбява да се изправи със собствени сили срещу някоя институция или организация.

На благородството:
Според Максим красотата (човешката) почти задължително отговаря на вътрешна доброта и честнст; заслужава всяко възможно добро. На красива и невинна жена не би отказал нищо.


Стрес фактори:
Две издържани на Неуверност в себе си, по веднъж пострадал от Насилие и Изолация.


Показатели:
Тяло: слабо, но жилаво
Бързина: постоянно бърза и не стой на едно място
Ум: прекалено разсеян, инак способен
Душа: скрит маниполатор и интересна личност


Умения:
Тяло:
Атлетика
Мръсен бой
Плуване
Задържане на дъхa

Бързина:
Отбягване
Шофиране (обсесивно)
Инициатива
Огнестрелни

Ум:
Общо образование
Забелязване
Скриване
Естествознание

Душа:
Чар
Лъжене
Печелене на симпатия

Забележка- числата не са поакзани по спорузомение с водещия и другите играчи.
Last edited by Gallean on Sat Feb 21, 2009 12:09 pm, edited 2 times in total.
"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."
User avatar
Gallean
The Chair of Indefinite Studies
Posts: 3517
Joined: Tue Jun 14, 2005 6:31 pm
Location: София
Contact:

Re: [Unknown armies] Максим Реми

Post by Gallean »

Настоящо:
Стрес фактори:
Издържан на Неуверност*2 в себе си, веднъж пострадал от Насилие. Издържал Насилие*3. Издържан на Свръхестествено*3.
"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."
Post Reply