Въпроси и неутрални коментари-тук!

Група наемници с не до там чисти помисли са наети да открият липсващата луна. Ще успеят ли и какво ще стане, ако не я открият навреме?
cherno_slance

Re: Въпроси и неутрални коментари-тук!

Post by cherno_slance »

Асене, наистина ли не искаш да водиш? Мога да поема тази тежест вместо тебе, но не искам, освен в краен случай.
Ба си, участва ми се като играч.
Асен

Post by Асен »

cherno_slance wrote:Асене, наистина ли не искаш да водиш? Мога да поема тази тежест вместо тебе, но не искам, освен в краен случай.
Ба си, участва ми се като играч.

На мен също, затова участвам като играч в три форумни, без да броим аксиомската арена :P .
Не, поне в момента не възнамерявам да водя. След няколко седмици може да помисля за кратко приключение, но първо-кратко, второ- със съвсем различен фокус, така че няма да има особена приемственост - ако искаш, води :-D !
"Anyone can become angry—that is easy. But to be angry with the right person, to the right degree, at the right time, for the right purpose, and in the right way—this is not easy."
- Aristotle, The Nicomachean Ethics
"Knowing is half the battle. The other half is violence."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net
Асен

Post by Асен »

Така, записах се като играч в още една линия, очевидно няма да водя. Но за сметка на това, водещият е Андраш и от опит казвам, че е добър, а линията ви я препоръчвам на всички viewtopic.php?f=74&t=12985 . Вече видях, че мистиката ви харесва :-D !

Така, сега малко коментари от мен. Специално са в тази тема, за да подчертая, че не се заяждам. Имам препоръки към всички ви, разбира се, но аз подобни препоръки бих ви дал и докато играем сесия наживо.

Андраш, избра си герой, който е противоречив, изигра си го и разбира се, останалите герои не те харесваха много. Малко повече участие щеше да ме зарадва, беше на половината път да ми промениш плановете за финала след убийството на онзи благородник, а смятам, че ако не беше зает, щеше да се сетищ и за начин да проведеш операция в стил "опушване на лисица" или "срутване на кратер" :o !
Блу се справи добре, само трябва да свикне с идеята, че системата не е там, за да му пречи, а да го насочва. Добрите системи точно това правят.
Към Черно слънце нямам забележки, от самото начало ми беше ясно, че ако не слагам лимит на детайлите, ще измита всички опоненти сам. Описанията му също ме радваха, очевидно се основаваха на реални проучвания.
Деърдевиле, ти си създаде проблема още в началото, при създаването на персонаж, а после мъжки си понесе последствията. Все пак, един съвет - следващият път, когато решиш да играеш потаен наемник, не избирай Конан за модел, той е просто опасен наемник, а на теб повече точки на специалните умения и само едно бойно щяха да са ти по-полезни.
Рейдън, ти имаш леки проблеми с морала на сетинга, но се справи добре като цяло. Все пак препоръчвам ти да обмисляш психиката на героите си и доколко тя съответства на сетинга-точно затова ти препоръчах играта в модерен Париж.
Хелсинг, ако пишеше повече, щях да имам определено мнение. Все пак, вземай персонаж, който си представяш, или проучвай - мога да те уверя, че и аз го правя за други игри.
Ирика, игра си разглезената аристократка-ексцентричка и по мое мнение, доста добре се справи с частта с ексцентричното :o . Донякъде си виновна за грешката на Рейдън обаче, понеже се държа като доста "модерна" аристократка, а всъщност точно затова Ирейн е ексцентричка.
Джейн, нищо лошо не мога да кажа за играта ти, но трябваше да прочетеш началната тема преди да се включваш, както и да ползваш системата за насочване - същото, в което има проблем и Блу. От началната тема щеше да раазбереш, че не възразявам против конфликти между играчите и не се намесвам, че постването на определено време е наложително, както и че героинята ти не е имунизирана срещу кофти случки, независимо колко я харесвам.
Инкогнито, с двата си поста, не можа да ми създаде съвсем никакви представи. Все пак, мерси, че ме уведоми навреме за отказването си, а и унищожението на героинята ти беше полезно за тона на играта според мен.
"Anyone can become angry—that is easy. But to be angry with the right person, to the right degree, at the right time, for the right purpose, and in the right way—this is not easy."
- Aristotle, The Nicomachean Ethics
"Knowing is half the battle. The other half is violence."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net
Locked