Ето, например, самият факт, че в седем сутринта съм буден би трябвало да промени хороскопа на целокупното человечество за този странен ден, 25 април (т.г.). Но не това е най-интересното. Любопитното е, да речем, че разполагам с 5 малки листчета, написани на изчезнал диалект на симбовски, които смятам да ламинирам и запазя за бъдните поколения - ако въобще някой съумее да ги разчете, би трябвало да получи Нобелова награда по... графология... която пък трябва да бъде учредена специално за целта. Аз лично се отказах на магическите "44%" (на съседното листче има нещо, което прилича на "сто грама туристи", но не смея да се обзалагам, тъй като разфасовката ми изглежда странно). Силно подозирам че е някакъв мистериозен и вероятно ценен код - например към разгадаването на човешкото ДНК (или туристическото такова?) - но колкото и да ги подреждам в различни формации, така и нищо не ми хрумва, а известният поет, по всичко личи, е забравил да им сложи номерца...
Някой пък беше изразил искреното си учудване и любопитство към обстоятелството, че чашата ми за кафе е с обем 600 грама. Веднага бързам да го успокоя - чашата ми за айрян също е с обем 600 грама, освен това когато сутрин (в седем точно) стаята ти вони на вино, миризмата на половин кило кафе с 20% бонус е силно успокояваща. Както и тонизираща за консумация.
пс. И най-подир, така и не намерих къде съм забутал проклетия хляб, но Васко Кеца ми напява "...и утре е ден"