Какво ми се играе в Портала? - Тип игра
Какво ми се играе в Портала? - Тип игра
Модераторският екип провежда социологическо проучване с цел да създаде идеалното приключение за вас, потребителите. Имаме няколко молби към вас:
1. Ограничете спама;
2. Гласувайте и в трите теми;
3. Обосновете гласовете си;
4. Не спамете.
Тази анкета се интересува от предпочитанията ви към типа игра - дали желаете нещо безкрайно или нещо, което имате надеждата да завършите.
1. Ограничете спама;
2. Гласувайте и в трите теми;
3. Обосновете гласовете си;
4. Не спамете.
Тази анкета се интересува от предпочитанията ви към типа игра - дали желаете нещо безкрайно или нещо, което имате надеждата да завършите.
Last edited by Admatha on Fri Mar 24, 2006 12:49 pm, edited 1 time in total.
Всичко е хубаво да си има край, за да има логическа завършеност, така че гласувах, а анкетата нещо се бъгна...
Admatha: Отчита отговора ти, ако си имал нещо друго предвид под "бъгна", прати ми лично съобщение.
Admatha: Отчита отговора ти, ако си имал нещо друго предвид под "бъгна", прати ми лично съобщение.
If he falls in love tonight,
it can be assumed...
His carefree days with us are history,
in short our pal is doomed...
it can be assumed...
His carefree days with us are history,
in short our pal is doomed...
-
- Defender of Honor
Всичко свършва - тип начало-игра-край, без шанс за идейно изчерпване.
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness
-
Само Даная е вечна!
Останалите приключения се нуждаят от край, на който да се опрат.
Може да се използва структурата на хрониките - поредни приключения в един и същ свят, всяко от които си има начало и край. Отделните "епизоди" могат да бъдат с времева разлика от едно, две поколения вътреигрово време.
Останалите приключения се нуждаят от край, на който да се опрат.
Може да се използва структурата на хрониките - поредни приключения в един и същ свят, всяко от които си има начало и край. Отделните "епизоди" могат да бъдат с времева разлика от едно, две поколения вътреигрово време.
Гъх, спамери недни, бяхте помолени учитво, а сега сте предупредени (ако вече не сте получили някаква лична), че второ излияние няма да се търпи, впъросът все пак е сериозен!!!
Така, аз смятам, понеже от "опитът" ми в линиите със система и без в портала, ме е навявал на такива мисли, че вече съвсем съм изгубил старото си предпочитание към "безкрайните" приключения. Така де, аз сега съм на вълна тип мисии и такива с някакъв край, но за разлика от Алариса аз избирам първото, защото просто искам най-накрая да видя нещо завършено, което да свърши в такъв скорошен план, че да се види резлутата преди ентусиазираността на играчите да е умряла, тяхната активност или те самите
. Мисля, че такова с мисии, ще е най-удачно. Може би просто нямам търпение, де да знам...
Така, аз смятам, понеже от "опитът" ми в линиите със система и без в портала, ме е навявал на такива мисли, че вече съвсем съм изгубил старото си предпочитание към "безкрайните" приключения. Така де, аз сега съм на вълна тип мисии и такива с някакъв край, но за разлика от Алариса аз избирам първото, защото просто искам най-накрая да видя нещо завършено, което да свърши в такъв скорошен план, че да се види резлутата преди ентусиазираността на играчите да е умряла, тяхната активност или те самите

...the farther I fall I'm beside you
as lost as I get I will find you
the deeper the wound I'm inside you
for ever and ever I'm a part of...
as lost as I get I will find you
the deeper the wound I'm inside you
for ever and ever I'm a part of...
-
- Самотник
Re:
една дълга приказка, с отворен край. Всяко хубаво нещо трябва да има край. Но когато той е отворен се създава възможност за нови възможности
Не знае никой преди колко века
разбудила е тя човешкото в човека,
но струва ми се, в нощ студена
от майчина целувка е родена.
Усмивката - тя води двама млади
към върхове и звездопади.
Усмивката
разбудила е тя човешкото в човека,
но струва ми се, в нощ студена
от майчина целувка е родена.
Усмивката - тя води двама млади
към върхове и звездопади.