Върколашка сага (отново)

Тук можете да разберете повече за Портала като организация за интернет ролеви игри, да дадете своите предложения или да потърсите други играчи за новата си идея за приключенска линия.
Post Reply
User avatar
Gallean
The Chair of Indefinite Studies
Posts: 3517
Joined: Tue Jun 14, 2005 6:31 pm
Location: София
Contact:

Върколашка сага (отново)

Post by Gallean »

Тъй и тъй, така и онака, пак ми се приводи. От сега да кажа, че ми се играе с нови играчи, Даункилер-е и Дердевил-е, ще извинявате, ама ви водя от много време.
На въпроса:
-Сетинга е Лодос (Записки по войните за Лодос), ако не сте запознати няма никакъв проблем.
-Системата или ще е старата на СнМ или без такава, пак ако не сте запознати не е голям проблем.
-Игровите персонажи са само хора. Започват като доста млади и слаби, да се очаква с развитието на сюжета да се достигне епика.
-Не-бойно ориентирано приключение и кампания. Това означава, че има множество възможности за решаване на проблемите с лошо, но почти всяка битка може да бъде избегната.
-Като цяло идеята ми не е да избия ИП-овете, така, че ще могат да дишат свободно и да експериментират.
-Опит раздавам най-вече за вживяване и за успешно минати от персонажите изпитания (от какъвто и да е вид).
-Кампанията е с щипка хорър и доста неориентация откъм случващото се. Подхода на персонажите може да промени второто.
-Поради естеството на играта, както искам да я водя, е нужно приблизително пост на ден от играч, като не ми се четът локуми и лиготии. Стегнатия стил е предимство.

За целта- трябват ми 4-ма души. За кой ли път отбелязвам- сериозни. Коментари по системата, хвърлянето на зарове и изчисленията не се приемат. Повечето са абсолютно скрити, и най-вече в полза на играча. Никой да не ми се жалва, че хвърляйки се срещу очевидно по-силен противник може и да загуби схватката (както се случи в Стойността...). Не бързайте (голяма смешка казвам :-) ) да се записвайте, без поне 4-мата нямам намерение да почвам.
"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."
Post Reply