На въпроса:
-Сетинга е Лодос (Записки по войните за Лодос), ако не сте запознати няма никакъв проблем.
-Системата или ще е старата на СнМ или без такава, пак ако не сте запознати не е голям проблем.
-Игровите персонажи са само хора. Започват като доста млади и слаби, да се очаква с развитието на сюжета да се достигне епика.
-Не-бойно ориентирано приключение и кампания. Това означава, че има множество възможности за решаване на проблемите с лошо, но почти всяка битка може да бъде избегната.
-Като цяло идеята ми не е да избия ИП-овете, така, че ще могат да дишат свободно и да експериментират.
-Опит раздавам най-вече за вживяване и за успешно минати от персонажите изпитания (от какъвто и да е вид).
-Кампанията е с щипка хорър и доста неориентация откъм случващото се. Подхода на персонажите може да промени второто.
-Поради естеството на играта, както искам да я водя, е нужно приблизително пост на ден от играч, като не ми се четът локуми и лиготии. Стегнатия стил е предимство.
За целта- трябват ми 4-ма души. За кой ли път отбелязвам- сериозни. Коментари по системата, хвърлянето на зарове и изчисленията не се приемат. Повечето са абсолютно скрити, и най-вече в полза на играча. Никой да не ми се жалва, че хвърляйки се срещу очевидно по-силен противник може и да загуби схватката (както се случи в Стойността...). Не бързайте (голяма смешка казвам