Тук можете да разберете повече за Портала като организация за интернет ролеви игри, да дадете своите предложения или да потърсите други играчи за новата си идея за приключенска линия.
Аз пък тъкмо играех по ДнХ и там видях адреса на ония другия сайт, дето е само за ДнХ и е леееко непълен . После от там ли не помня от гуугъл ли стигнах до Сивостен, ма съм го разглеждал само 4-5 пъти в началото. После ми притрябваха карти на градовете, разрових се из темите и си харесах разни неща и така се регнах. После... се почна .
Аз честно казано вече не помня как го намерих туй чудо. Първо пишех само по Ендивал секцията, после по цялата ролева, после по целия форум, после и в портала. Бавно се приобщих, така да се каже
Но на въпроса за откриването, мисля, че през книгата го намерих. Не съм сигурен, май през Огнекрас стана.
Търсачка.Търсих ролеплей бях отчаян и като го намерих сърцето ми се изпълни с радост
You searched me and you found me in the sound village.You know i will kill you.I know you love me i understand your love but i don't need it.Sound Wave!!!!!!!
от Галеан. Първо играех играта "малки богове", там се запознах с Галеаи той ми предложи да играя във "върколшката сага", която бе много увлекателна ностигна до задънена улица, после Галеан ми каза за портала и че заформя нова игра в него (която също не стигна доникъде - Стойноста на Арев - без да се обиждаш Галеане). така постепенно, постепенно балгодарение на Галеан се запознах с портала и форума.
Не знае никой преди колко века
разбудила е тя човешкото в човека,
но струва ми се, в нощ студена
от майчина целувка е родена.
Усмивката - тя води двама млади
към върхове и звездопади.
Усмивката