[Пети дубъл] Ерик Фауст

Мястото, където са описани всичките видове герои от <b>активните в момента (или организиращи се) линии</b>. Тук запишете персонажите си - техния характер, описание и (ако е нужно) статистики.
Post Reply
Ivan_Helsing
Posts: 504
Joined: Fri May 26, 2006 11:21 am
Location: Враца

[Пети дубъл] Ерик Фауст

Post by Ivan_Helsing »

Човек воин, член на Миротворците

Пол-м
Възраст-27 години
Тегло-94 кг
Ръст-192 см
Коса-черна
Очи-кафяви

Качества: Късметлийска звезда, Чест, Бърза реакция, Усет за опасност, Зъл поглед, Разбиране на животни, Влюбчивост, Страх от височини

Сила: 20
Издръжливост: 15
Ловкост: 15
Бързина: 20
Воля: 10
ДП:5, ЕП:5, БП:15, ПП:10, ТП:5

Акт:8, ЖТ:35, Въз:7, Тов:35, Вди:80, Скок:1.5, ДА:6, ПА:7, АР:6, ЗП:6, ЗБ:7, ЗО:6, Щети:2;

Умения:
/Братството на дъба/
Коварна тояга:21
Бойни изкуства:21
Психическа устойчивост:3
Приятелство с животни:21
/Общи/
Наука:11
Дипломация:3

Инвентар:
Тояга, сияаещо дърво - 2 ТЩ при ДА, 2 ТЩ при ПА, 3 кг, 200 см, 570 кристала
Ризница от стомана - 160
Стоманен шлем - 100
Общо - 830 с теглене на кредит от въздуха
Черни ленени дрехи - риза с дълги ръкави и панталон, два чифта бельо, дървени сандали.
Кесия със 2 нефрита, 1 морнит, 3 карнеола и 30 крисала (общо - 570 кристала)

Ерик се роди и отрасна в семейство на търговци в Нави Х. От малък се разбираше с "другарчетата" по един начин - бой, бой, бой. Някой има няколко кристала - бой. Някой има някакоя хубава играчка / бижу / нещо друго - бой. Някой се е хванал с гаджето му - още повече бой. И така докато не решиха да се съберат десетина човека и да го спукат от бой. Занесоха полубезжизненото му тяло в гората, където го окачиха на едно дърво на десетина метра от земята. Така той вися там много време - не знаеше колко точно, но слънцето заляза два пъти. Тогава се чу изщракване и клона, на който висеше се счупи. Падна лошо и остана безпомощен. Малко след това към него се приближи едър елф с тояга и голямо ловно куче, явно чул звука от падането му. Помогна му, нарани го и го напои, намести строшения му крак. Когато разбра, че е член на Миротворците Ерик се засрами. Толкова хора беше пребил, а сега същото се беше случило на него и то на всичкото отгоре му помагаше миртворец. Тогава се зарече да не напада никой без причина и да избягва конфронтация като цяло. Научи се да върти тоягата и да се разбира с животните и скоро тръгна на път в търсене на прехрана и допълнително развитие във военния занаят, който вече използваше не зада наранява, а за да спасява.

Ерик е висок, едър и мускулест. Има къса черна коса и кафяви очи, не е особено красив, но не е и грозен. Той е спокоен и уравновесен, като най-голямата му слабост са жените. Не пие алкохол, винаги носи тъмни дрехи.
Squall
Griever
Posts: 1842
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Location: София
Contact:

Re: [Пети дубъл] Ерик Фауст

Post by Squall »

Мааалко да поразшириш историята и описанието, няма да е лошо.
Post Reply