Извънигрови
-
Re: Извънигрови
Значи замоята идея се изисква да вдигам всичко
Back to the drawing board...
ЕДИТ:А, за ползване на две сахи изисква ли се многобой?

Back to the drawing board...
ЕДИТ:А, за ползване на две сахи изисква ли се многобой?
-
То че помага - помага, мен ме интересува дали има наказание при употреба ако нямам многобой (а имам, например, само умението на Изкованиете в тишина).
-
Мятай ми късмет и пари. Може ли да имам някой безплатен хубав предмет както с другия герой 

Кога да се очаква новото начало?
-
Героя го постнах (viewtopic.php?f=75&t=10797), а инвентара - когато ми отговориш. Искам две сахи, завещани ми (може само едната да е по-силна, не настоявам чак толкова да са безплатни, ама ако може
).

Здравейте, ендивалолюбци! Иска ми се да се включа в приключението и както споменах на едно друго място, хич си нямам представа откъде се започва със самата подготовка при форумните игри, затова моля за някакъв newbie guide или туториъл, или нещо... :)
- Gallean
- The Chair of Indefinite Studies
Няма нищо кой знае колко специално. В случая нямаш ограничение за персонаж, стига да:
-има логика
-има история
-външен вид
-нрав
-да е изправен системно
-да няма прекалено набиващи се на очи опити да се чупи системата (да се прави персонаж, използвайки се двусмислици из книгата или изпуснато правило).
Персонажа го пишеш в тема в фоума за персоанжи ( viewforum.php?f=75 ), като в заглавието на темата пишеш името, а пред него с квадратни скоби- името на играта (каквото правят и другите). След това ще ти бъде обяснено.
viewtopic.php?f=74&t=7952
Горе има начални обяснения.
viewtopic.php?f=75&t=7511&start=0
Полезно четиво.
-има логика
-има история
-външен вид
-нрав
-да е изправен системно
-да няма прекалено набиващи се на очи опити да се чупи системата (да се прави персонаж, използвайки се двусмислици из книгата или изпуснато правило).
Персонажа го пишеш в тема в фоума за персоанжи ( viewforum.php?f=75 ), като в заглавието на темата пишеш името, а пред него с квадратни скоби- името на играта (каквото правят и другите). След това ще ти бъде обяснено.
viewtopic.php?f=74&t=7952
Горе има начални обяснения.
viewtopic.php?f=75&t=7511&start=0
Полезно четиво.
"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."
viewtopic.php?f=74&p=195699#p195699
Тук се организира и втора игра.
Тук се организира и втора игра.
Si vis pacem para bellum
Само дето на тоя момент неопитни играчи не ни вършат работа.
Е, Всевишният винаги може да ме гътне, ако сметне за нужно :)