Новата глутница.

След поредица от кървави битки, нова глутница от върколаци се създава в живописните планини на Айдахо.
Асен

Post by Асен »

Харисън се върна с по две халби във всяка ръка и кутийка "Гролш" за себе си под мишница. Остави ги, кимна на Кайл и се подсмихна.
-Пилешките ти хапки се правят в момента, предполагам, че вече са убили пилето и сега го скубят. А за модното-мерси, мерси, ще си запазя ризата, в комбинация с яке като предишното ще си е чудна-редовно ще има с кого да си играя спарингче, като отида в някой бар! Сега кажете какво не ви каза Уодън, че да допълвам!
"Anyone can become angry—that is easy. But to be angry with the right person, to the right degree, at the right time, for the right purpose, and in the right way—this is not easy."
- Aristotle, The Nicomachean Ethics
"Knowing is half the battle. The other half is violence."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net
Gallean
The Chair of Indefinite Studies

Post by Gallean »

-О, да, разбира се, изчаках да се върне, без помощта на този тук (тупа силно по гърба Харисън) сега нямаше да споделям масата с вас. Такаче той ви е виновен, ха-ха-ха -допълва Смит.
"И после върви доказвай, че не си мъртъв..."
Aisam
A Sleeping Dragon

Post by Aisam »

Игнорирайки заслужените, като че ли, закачки на другарите си Тичащият на четири нокътя направо премина към същественото.

- Каква беше пумата и глеадай да не ми се правиш на хитър защото това е много важно! Напарво ми разкажете и двамата какво точно сте надробили, защото това духовете на пуми не са чак толкова много в региона и което е по-важното до сега никой от тях не е бил зле настрен към Урата!
Dyo ma kiserai al'Shaidar-shar e Manshima'dor!
Gallean

Post by Gallean »

-Чакай, чакай, чакай, какви са ми ти тия заповеднически тука приказки, приятелю, аз тука съм дош'л да разпускам, нек'ф ми разпа'а да не съм се правил на хитър, хъ! К'во сме ние били надробили, вие как си чесахте задниците в това време е по-интересно!
Асен

Post by Асен »

Харисън завъртя очи към тавана при потупването на Уодън.
-Не това имах предвид, но както кажеш.
След това се обърна към индияанеца и го изгледа оценяващо.
-Първо, моля те да обърнеш внимание на обноските им. С подобно поведение, хлапето си докара беля вече днес.
Спря за момент, отпиу от вече отворената кутия "Гролш" в наздравица, обърса устни от пяната и въздъхна доволно.
-Надявам се, че изяснихме това, Сега, уточнението-вече можем да запишем в секция "врагове" машинни духове, неизвестни за нас, които искат да видят сметката на Нецъфналото Дърво. Бяха обладали някакви хора, нападнаха ни с бомби и моторни резачки. Телата им са изклани, локусът им пресуших и унищожих. Повече ме притеснява, че в секцията "вбесени" можем да запишем и един дух, който аз поне не познавам, но съм впечатлен. Нарича се Тази-която-мъсти-за-децата-си, явява се във форма на пума, държи се арогантно и има основнаие. Държи на добрите обноски, за което ти споменах. При липсата им напада провинилият се, докато му даде урок... отбелязвам, че после хлапето регенерираше дълго. А, и освен това въпросната пума издържа на бой, който би усмъртил побеснял Чист в Курут-знам, понеже с по-малко удари убих такъв през нощта на битката. Ако знаеш повече, можеш да използваш случая да ни осветлиш.
След това се отпусна доволно на стола си и се зае да си допие бирата, преди да се е стоплила. Наричаше този си ритуал след изживявания с повечко адреналин "получаването на опит" и предполагаше, че така се чувстват персонажите му, когато вдигат ниво.
Last edited by Асен on Thu Nov 15, 2007 9:16 pm, edited 1 time in total.
"Anyone can become angry—that is easy. But to be angry with the right person, to the right degree, at the right time, for the right purpose, and in the right way—this is not easy."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net
Aisam
A Sleeping Dragon

Re: Новата глутница.

Post by Aisam »

Уил процеди заплашително през зъби:

- Харисън ако обичаш не ми играй буфер. След като малкият обича да дърпа възрастните за опашката ще си получи заслуженото ухапаване. - направи кратка пауза за да овладее надигащата се ярост. - Само дето като се замисля, след като дори и повелителката на котешкия хор за региона не е успяла да му набие акъл в тъпата чутура колкото и да се трудя в тази насока сигурно няма да успея, така че за какво да се моря. Само да се надяваме да не умре и някой друг покрай него. А ти изтърсено пале имаш няколко много добри причини да слушаш когато аз говоря, като най-важната в момента е, че аз за разлика от теб поназнайвам къде-къде повече от теб за духовете и опасностите, които те представляват. И когато ти кажа, че искам точен и ясен доклад за преживяванията ти от по-духовно естество, няма да ми се перчиш с млечни зъби, а ще си преглътнеш непотплътеното его и ще даваш по същество. Мисля, че нямаше да те заболи да ми кажеш това, което Харисън току що ми каза. А колкото до това как точно сме си чесали задниците, както ти така нерзумно за бъднините си се изрази - докато вие така качествено сте успели да се скарате с Пумата която мъсти за децата си и да унищожите чудесен локус, рискувайки образуването на Рана и по-лошо, ние в общи линии изковахме свободен съюз с един от по-могъщите неутрелни духове, а именно Яркият Саламандър, избихме до крак последните остатъци от Хвърлените Камъни, сдобихме се с първият локус на глутницата ни и разбрахме местонахождението на един наистина силен, но покварен такъв, за който мислех сега да ви говоря. Така че - да, падна голямо чесане на задници от наша страна! - Яростта бълбукаше на ръба на преливането, но все пак остана под контрол.
Асен

Post by Асен »

Харисън вдигна ръка с дланта напред.
-Как си говорите с Уодън, засега не е моя работа, но преди малко включи и мен в списъка. А обноските ти към мен те съветвам да поддържаш в границите на учтивостта. Колкото до мен, той е тук жив и с това считам своята част от работата за изпълнена в максималната възможна степен. А ако си задаваш въпроса защо изсмуках локуса-тук Харисън сви рамен и леко отпусна ръка-просто не исках да им оставям път за контра-нападение в тила ми, без да знам колко бързо могат да го организират. Не беше приятно, но без превозно средство и изтощени от предишната битка... може би ти би поел риска, буреносни, но нас ни учат да играем на сигурно!
След това смъкна ръка и си взе бирата. Преди да отпие, се сети да добави нещо.
-Вие сте свършили добра работа, наистина. Пия за това!
След това с ентусиазъм отпи от бирата си. С неудоволствие установи, че е започнала да се стопля, така че я довърши, преди вкусът й да се е съсипал окончателно.
Gallean

Post by Gallean »

Уоден поставя леко ръка върху масата:
-За последен път ти казвам, нямам причина да се подчинявам или търпя глупостите на никого, най-малкото на някой, които съм срещнал толкова скоро. Съответно никакъви обяснения няма да получиш от мене, най-малкото когато се опитваш да ми заповядваш, кей!?
Rali

Post by Rali »

"Ох, момчета, стига сте се дърпали и спорили. Сега сме една глудница и трябва да се държим един за друг. Уоден, съгласна съм че ни познаваш от скоро, но мисля, че трябва всички взаимно да си имаме уважението. Особено към членовете на глудницата, които са с повече опит в едно или друго нещо. Затова не се заяждайте, няма никакъв смисъл. "
Gallean

Post by Gallean »

-Уил сам се прави на глупак и недорасъл отворко, сипейки обиди и заповеди, нямам търпението да се занимавам с него... Както казва котето, няма да се карам с никого- началната лека ироничка усмивка преминава в уморена и прекъсната прозявка. Поглеждане в дъното на чашта, излишно завъртане и гаврътване на малка глътка.
Aisam
A Sleeping Dragon

Post by Aisam »

За пореден път Итеурът потисна бълбукащата Ярост, този път беше почти на косъм да изгуби контрол, но някак си успя и само процеди през зъби:

- Според законите на рода и пелемето ни и честта, соред която живеем, приемам отправеното предизвикатество. Пак според тези закони и норми на поведение, ще отложа изпълнението му до момент, в който наложащите дела на тази глутница не са изпълнени или докато не бъде оттеглено. Сиреч докато не се установим на постоянна територия и не се сдобием с Тотем. До тогава, като най-запознат с въпросите на Духовете и конкретната им териториална политика поемам отговорностите и задълженията на Алфа, без произтичащите от това привилегии. Ако някой не е съгласен и има конкретни и логични аргументи за несъгласието си, различни от накърнено себелюбие, да заповяда да ги изкаже. Ако всички са съгласни с тях ще приема вота на мнозинството.
Gallean

Post by Gallean »

Уоден еднозначно не отвори уста. За сега беше най-добре нещата да се развиват по тяхно воля, още нямаше дори най-малка представа дали събеседника му щеше да се окаже добър водач. Щеше да е твърде прибързано и детско ако му противоречеше сега- нека покаже възможностите си на алфа, пък след това Смит щеше да го съди.
"Предизвикателство"? Този пък какво точно си представя, че представлява предизвикателството и в какво ще се състои?- набързо мна през ума му.
Rali

Post by Rali »

Джейн вече беше видяла как се справяше индианеца с възникнали проблеми и кризисни ситуации. Докато останалите се джафкаха, той показа сила на духа. Струваше й се най-опитен и подходящ от всички да е алфа. Освен това беше свестен и се разбираха добре. Така че сви рамене и добави:

- Аз имам доверие в способностите ти Уил и съм напълно съгласна ти да си алфа. Имаш пълната ми подкрепа.
Асен

Post by Асен »

Харисън смачка кутийката от вече празната бира и впери поглед в очите на индианеца. Явно одобри видяното, защото заговори отново, този път по-бавно и отчетливо. Стараеше се да се пшридържа към официалния тон, наложен от самия индианец.
-Предвид потребностите на глутниоцата, съгласен съм да поемеш задълженията и отговорностите на Алфа, както пожела, до избирането на постоянен Алфа. С това ставаме и мнозинство, ако другите не се противопоставят също толкова единодушно. Струва ми се, че е време да въведеш и нас в ситуацията, като по-малко запознати със света на духовете.
Post Reply