[С вой срещу луната или WoD2] Джейн Рейнард

Мястото, където са описани всичките видове герои от <b>активните в момента (или организиращи се) линии</b>. Тук запишете персонажите си - техния характер, описание и (ако е нужно) статистики.
Post Reply
User avatar
Rali
Posts: 52
Joined: Thu Jul 26, 2007 9:45 am
Location: София
Contact:

[С вой срещу луната или WoD2] Джейн Рейнард

Post by Rali »

Име: Джейн Рейнард

Джейн се роди в семейството на един от малкото по-богати земевладелци в Айдахо. Тъй-като родителите й дълги години безуспешно се бяха опитвали да си имат дете, появата на малката им дъщеричка беше всякаш дар от Бога. Никога не й беше липсвала нито грижа, нито обич, нито каквото и да било материално. Отрастна с най-хубавите дрешки в града, но дори те не можеха да се мерят с красотата й. Привличаше погледите на хората наоколо, особено на момчетата. Около нея постоянно се по няколко момчета, които я сваляха. Научи се как да използва външността си, за да получава това, което иска. Баща й се опитваше да държи строг контрол върху нея и затова тя се страеше да го дразни и да прави напук. Той я записа да учи в Университета и тъй-като беше умна, се справяше добре. Но не държеше много на обучението си. В крайна сметка, имаше по-важни неща от това да седиш на лекции и да учиш постоянно в свободното време. А и без това учението й се отдаваше без особено да влага усилия. Обичаше да е на улицата, с приятелите си, да се забавлява – за ужас на баща си, който искаше дъщеря му да израстне културна кротка и възпитана млада дама.

Тъй-като вече беше прехвърлила 20 години, баща й започна да се оглежда за подходящ младеж, с който би могъл да сгоди дъщеря си. Но Джейн имаше по-различен вкус и само водеше вкъщи разни дъглокоси рокери с много пиърсинг и татуировки. Какво да направи, като си падаше по лошите момчета. Или просто й беше кеф да дразни татенцето си. Дори да не искаше, постоянно се забъркваше в разни истории, а бедите й бяха просто всекидневие. Никой не искаше да се закача с нея, защото всичките й познати знаеха, колко лесно се вбесява и как понякога изпада в ярост, когато някой я ядосаше.

Тогава един ден всичко започна да се променя. Странни неща започнаха да й се случват. Уж излизаше на разходка, а после внезапно се намираше на мили далеч от дома. Понякога забавлявайки се с приятелите си, загубваше тотална представа за времето. А нощем... сънищата й ставаха все по-странни с всяка изминала вечер. Сънуваше Луната и мрачни сенки, които я обгръщаха, а през цялото време чуваше глас, който й говореше на неразбираем език. Започна да страни малко повече от приятелите си, родителите си. Все по-често започваше сама да излиза и да се разхожда. Понякога имаше чувството, че полудява.

И тогава една вечер, разхождайки се в тъмните улички, я нападна един човек. Тя се сборичка с него, но той беше твърде силен и скоро я надви. Захапа я за рамото и както внезапно се беше появил, така и изчезна. Странно, но вместо да се инфектира, раната зарастна твърде бързо. Но това всякаш отключи нещо в нея. Всичко полудя в следващите няколко дни. И тогава дойде вечерта. Луната се запълваше, скоро щеше да бъде пълнолуние. Джейн беше в градината и тогава нещо странно и болезнено стана с нея. Започна да се гърчи, да променя формата си... Часове се гърчеше в мъки, мислеше че полудява. После я обзе странно спокойствие, под прегръдката на Лунната светлина.
Когато се изправи неуверено на краката си, забеляза, че до нея стояха двама души, които й подадоха ръка и й обясниха какво се бе случило. Не можеше да повярва – върколак? Не вярваше в тези неща. Поне не й досега.

Те й помогнаха, предложиха й подкрепата си, дадоха й възможност да влезе в племето им – Железните господари. Научиха я как да се контролира, приобщиха я. Макар, че живота й се беше променил неузнаваемо, все пак отново влезе в релси. Родителите й забелязаха промяната, но го отдадоха на младостта и желанието й за протест.


Концепция: wealthy sexy witty bitch
Virtue: Сила на духа, твърдост
Vice: Похот
Auspice: Cahalith, Gibbous Moon
Tribe: Iron Masters
Lodge:

Статистики:

Intelligence: **
Wits: ***
Resolve: ***

Presence: ***
Manipulation: **
Composure: **

Strength: **
Dexterity: **
Stamina: **


Способности

Skills:

Mental:

Academics: **
Computer: *
Crafts: *
Occult: ***


Physical:

Brawl: ** (specialty - Dirty tricks )
Drive: *
Firearms: *


Social:

Empathy: **
Expression: **
Persuasion: *** (specialties: Motivational speeches; Seduction - Cahalith)
Socialize: *
Streetwise: *
Subterfuge: ** (specialty: Lying)


Merits:

Resources: ***
Striking Looks: ****Harmony
*******

Willpower
*****
Primal Urge: *

Renown:

Glory: *
Wisdom: *
Cunning: *

Gifts:

Partial change: * (Mother Luna Gifts)
The right words: * (Inspiration)
Left-handed Spanner: * (Technology)
Last edited by Rali on Sun Aug 19, 2007 1:08 am, edited 3 times in total.
User avatar
Andras
Emeritus
Posts: 8767
Joined: Tue Oct 21, 2003 11:45 am
Location: София
Contact:

Post by Andras »

Ми системно - ок, ма... Без история не мога да коментирам повече.
Si vis pacem para bellum
User avatar
Andras
Emeritus
Posts: 8767
Joined: Tue Oct 21, 2003 11:45 am
Location: София
Contact:

Post by Andras »

Специализациите.
Si vis pacem para bellum
User avatar
Rali
Posts: 52
Joined: Thu Jul 26, 2007 9:45 am
Location: София
Contact:

Post by Rali »

Готово :)
Post Reply