Извънигрови.
Извънигрови.
Тук правя стандартната си уговорка, че и вампирите мрат, по някога учудващо лесно. Във връзка с това, моля имайте предвид, че полицията и охранителните фирми ползват радиостанции и видеокамери, сейфовете се заключват и т.н. и т.н. Всъщност не знам защо ги правя тези уговорки, всички сте стари кучета.
Si vis pacem para bellum
Re: Извънигрови.
Andras wrote:Тук правя стандартната си уговорка, че и вампирите мрат, по някога учудващо лесно.
Имаш предвид окончателно, предполагам:)! А иначе се притеснявам малко моят мулат да не го вземе офицерът за индийския си слуга от имперско време, че неонейтът ми от 20-и век малко трудно ще възприеме подобно отношение:). Ако имаш подобни намерения, нека първо направи нещо, което да го легитимира като по-висшестоящ в йерархията, иначе лошо:)! Основно за мен де:), но пък и окончателното умиране на персонажа ми няма да е най-доброто нещо за хрониката, надявам се:). Впрочем, извинявам се на всички, които имат по-дълга история от моята! Това май означава, че се извинявам на всички със завършени персонажи:)! За нещастие, направил съм го почти стереотипен уличен дилър:)! Ако някой се чуди откъде се е взел стилът ми, това е еклектичен бой на основата на каквито бойни изкуства е учил Терънс и модифицирал на основата на собствения си опит, тоест много модификация е паднала:). Включва всичко от Муай-тай и Арнис до Кунг-фу и Джудо:). След като се превръща в Каинит, добавя и техники, подходящи за новите му способности, май това е всичко:)!
"Anyone can become angry—that is easy. But to be angry with the right person, to the right degree, at the right time, for the right purpose, and in the right way—this is not easy."
- Aristotle, The Nicomachean Ethics
"Knowing is half the battle. The other half is violence."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net
- Aristotle, The Nicomachean Ethics
"Knowing is half the battle. The other half is violence."
Do you think Helen would have launched a thousand ships had she been moderately pleasant, and reasonably attractive in a good light?- Lugh, on the subject of sex in RPGs, on RPG.net
Weird crazy shit happens. You can either laugh or cry. It hurts less to laugh. -Old Geezer, RPG.net