Бездействието от страна на разказвача е, много меко казано, дразнещо. Още повече, че в момента аз изцяло завися от благоволението на Скуал да пише. Разбирам за ангажиментите и така нататък, но и това тук е анагажимент.
Тъкмо успея да си вляза в кожата на героя и става голямото прекъсване. А и един зар имаш да метнеш, да го разделиш на половина (май БПто ми беше 5, та затова) и да ми кажеш дали успявам да разгадия знака на градоначалника. Ако не успявам, поне ми дай зелена светлина да си тегля локуми в съзнанието на Сирекса и да вземе да се случи нещо.
Добре де, добре. Казал съм си го ясно и точно, че трябва да пиша редовно и не искам нито да закъснявам, нито да се оправдавам. Но в последните дни нямам почти никакво време и пред компютъра стоя само по най-много час. През този час трябва и мога да пиша, но не пиша, факт.
Така че, обещавам - тази вечер (тъй като сега пак трябва да излизам), ако Дивия не се закотви пред компа да пиша за всички.
И, да - извинете ме, че не съм бог и не мога да съм навсякъде и да угодя на всички.
Иначе мога да ти кажа защо Хедлес напуска линията. Имаш един основен проблем като водещ - прекалено очевидно изтикваш линията в посоката, в която си решил. Визирам гласовете в главите и разни други такива. Което е поправимо, разбира се, но за съжаление малко бърка в здравето на играчите.
Това стана, защото имаше някои опаквания, че е скучно и реших да забързам нещата, или поне се опитах.
Иначе ще пиша и в двете теми, чак когато основната група пише.
Ако не пишат до края на годината (брей, колко голям срок давам ), ще пиша за всички.
@Admatha: Аз лично не съм много нежен (а в оня смисъл въобще ) и такива тактики не са ми известни.
А иначе не ти личи да не ти е проблем чакането, един път вече ми се нахвърли
Идва, идва! Поста идва!
Тоя път не ме интересува, задвижвам нещата. Ще преразкажа набързо какво се случва, щото явно не ви е интересно така. А ако и така не ви харесва... нямам думи.
//едит - всъщност. вие си го направихте, вие ще излезете
Забързвай, забързвай по-скоро, просто в такава ситуация има хора, които просто и греоите им са такива, че са напълно безполизни, например моя, а и както някои забравят да пишат...