Новини и коментари

Временно местожителство на разчистена извънигрова спамерия ;")
Squall
Griever

Post by Squall »

Нещо лорда е нередовен в последно време. :-)
Headless

Post by Headless »

Хмм ми пиши поне тогава на Адмата че там почна да става интересно пък и да ни настигне.
Hot and Hairy
Admatha

Post by Admatha »

Бездействието от страна на разказвача е, много меко казано, дразнещо. Още повече, че в момента аз изцяло завися от благоволението на Скуал да пише. Разбирам за ангажиментите и така нататък, но и това тук е анагажимент.

Тъкмо успея да си вляза в кожата на героя и става голямото прекъсване. А и един зар имаш да метнеш, да го разделиш на половина (май БПто ми беше 5, та затова) и да ми кажеш дали успявам да разгадия знака на градоначалника. Ако не успявам, поне ми дай зелена светлина да си тегля локуми в съзнанието на Сирекса и да вземе да се случи нещо.
Squall
Griever

Post by Squall »

Добре де, добре. Казал съм си го ясно и точно, че трябва да пиша редовно и не искам нито да закъснявам, нито да се оправдавам. Но в последните дни нямам почти никакво време и пред компютъра стоя само по най-много час. През този час трябва и мога да пиша, но не пиша, факт.
Така че, обещавам - тази вечер (тъй като сега пак трябва да излизам), ако Дивия не се закотви пред компа да пиша за всички.
И, да - извинете ме, че не съм бог и не мога да съм навсякъде и да угодя на всички.
Squall
Griever

Post by Squall »

Мрън.
Headless

Post by Headless »

Хора и не такива. Отказвам се от линията. Елмо прави с героя каквото сметнеш за добре за да върви на другите приключението.
Hot and Hairy
Squall
Griever

Post by Squall »

Не мисли, че ще се измъкнеш така лесно. Искам причини - аз ли съм виновен, приключението ли е виновно. А и съм помолил да не се отказвате -
Не се толерира отказване на хора по време на игра. Така че - моля ви, не се отказвайте

Уф, и тази линия ли...
Admatha

Post by Admatha »

Real 2 Real - I like to move it

Специален поздрав за линият.

Иначе мога да ти кажа защо Хедлес напуска линията. Имаш един основен проблем като водещ - прекалено очевидно изтикваш линията в посоката, в която си решил. :) Визирам гласовете в главите и разни други такива. Което е поправимо, разбира се, но за съжаление малко бърка в здравето на играчите.
Squall
Griever

Post by Squall »

Това стана, защото имаше някои опаквания, че е скучно и реших да забързам нещата, или поне се опитах.
Иначе ще пиша и в двете теми, чак когато основната група пише.
Admatha

Post by Admatha »

Независимо от причините, е неприятно. Има и по-нежни начини да задвижиш линията. :)

Аз нямам проблем с чакано. Тъкмо ми стана интересно да разигравам психически нестабилна нейска. :-D
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

Братята(нали братя бяха?) и тъмния, моля ви пишете, линията заспа:)
Squall
Griever

Post by Squall »

Ако не пишат до края на годината (брей, колко голям срок давам :P ), ще пиша за всички.

@Admatha: Аз лично не съм много нежен (а в оня смисъл въобще :-) ) и такива тактики не са ми известни.
А иначе не ти личи да не ти е проблем чакането, един път вече ми се нахвърли :lol:
Admatha

Post by Admatha »

Е, всеки прави грешки. Старая се да се развивам и да бъда търпелив човек. :P
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

Squall wrote:Ако не пишат до края на годината (брей, колко голям срок давам :P ), ще пиша за всички.

Е, пиши :-D
Squall
Griever

Post by Squall »

Ей, аз съм забравил бе. Ма ше видя кога ше пиша - в близките дни смятам, но ще видя.
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

:yawn: Събуди се... :yawn:
Squall
Griever

Post by Squall »

Добре де, забравих. Ще пиша утре. Обещавам. Ако не пиша до 3 на обяд, моля - подсетете ме (пишете тук или ми пишете по скайп или icq)
Squall
Griever

Post by Squall »

Идва, идва! Поста идва!
Тоя път не ме интересува, задвижвам нещата. Ще преразкажа набързо какво се случва, щото явно не ви е интересно така. А ако и така не ви харесва... нямам думи.
//едит - всъщност. вие си го направихте, вие ще излезете
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

Забързвай, забързвай по-скоро, просто в такава ситуация има хора, които просто и греоите им са такива, че са напълно безполизни, например моя, а и както някои забравят да пишат...
Squall
Griever

Post by Squall »

Ако забързам движението ще ми се сърдите. Ако не го забързам - същото. Е? Вземете пишете всички.
Admatha

Post by Admatha »

Ти тикаш линията в посоката, която си избрал, от самото начало. На мен ми е все едно.
Squall
Griever

Post by Squall »

Мерси за вниманието.

Може да архивирате спокойно.
Locked