Банда не особенно кадърни престъпници, пирати, дезертьори, бунтовници и контрабандисти без ясна идея за това кой командва, живеейки за деня и общо взето набутвайки се постоянно в опасни и/или комични ситуации от които трябва да се измъкват на половин крачка пред полицейските и военните сили.
аз пък чакам от айсама или клиф не сме се доразбрали с тинката, де... макар, че се съмнявам да сме дошли. нали бях писал, че ще държим консервата в цялост до едва ли не последния момент.
We all do what we do for the same reason: because it seemed like a good idea at the time.
Ами защо не вземете да минете всички с два-три часа напред, като малко побобщим товаренето на съндъци, поправката на каквото е нужно и останалите подобни шитни. Ако някой не се включва навреме, то може който зависи от него да изиграе включването от негово име. Много се завлачи самото събиране, а ако трябва да изиграваме и поправката и всичко останало подробно...
Кой знае след няколко века на какво ще е замязал тоя език. Мисля си, какво ли биха казали римляните, ако чуеха някой съвременен професор по латински...