Слънчевата светлина колебливо се опита да надзърне в пролуката между миглите му, привидно се оттегли, после избухна право в ума му. За частица от мига личността му пресече бездната между тъмата на безсъзнанието и острото чувство, че си жив и присъстваш в опасна и несигурна ситуация. Понечи да се изправи и почувства приковаваща го към земята слабост, която изведнъж изчезна и то се озова седнал на земята:
- Какво, в името на Боговете, се случи?
[Портата на смъртта]Част 0 - Затворниците
-
-
- Член на Ащеор
РиелмоДел се ядоса от неуспеха си е предложи нещо по-различно на своите приятели...
- Какво ще кажете да направим носилка от наметалата си?
- Какво ще кажете да направим носилка от наметалата си?
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден

[На мен (а мисля, че и на вас) ми стана скучно. Или действайте по-бързо, или... и аз незнам. Ако искате мога да позадвижа действията, но ще претупаме някой малки неща. Очаквам отговор в следващите постове или ИИ тема.]
Дерен-ап-Илиаон
Всичко започва добре, намираш един идеален прав, здрав клон, или поне така изглежда на пръв поглед. След това обаче разбираш, че не издържа дори силата на коляното ти. Добре, че разбра това още сега, защото можеше да изпуснете стареца бързо-бързо. Продължаваш търсенето още 5 минути, но без успех. 10 минути. 15 минути. Нищо и отново нищо. Може би не това е решението на проблема с носилката... или пък не търсите достатъчно усърдно?
Дерен-ап-Илиаон
Всичко започва добре, намираш един идеален прав, здрав клон, или поне така изглежда на пръв поглед. След това обаче разбираш, че не издържа дори силата на коляното ти. Добре, че разбра това още сега, защото можеше да изпуснете стареца бързо-бързо. Продължаваш търсенето още 5 минути, но без успех. 10 минути. 15 минути. Нищо и отново нищо. Може би не това е решението на проблема с носилката... или пък не търсите достатъчно усърдно?
-
-
[Пак казвам - На мен (а мисля, че и на вас) ми стана скучно. Или действайте по-бързо, или... и аз незнам. Ако искате мога да позадвижа действията, но ще претупаме някой малки неща. Очаквам отговор в следващите постове или ИИ тема.]
Всички
Арадор започва да прави люлка от предметите, които намира по раниците. Трябва да решите дали да му помогнете или безучастно да гледате отстрани. Трябва да предприемате действия - стареца започва да губи сила, а лицето му избледнява все повече и повече. Трябва да се действа, защото няма време за губене.
[Ако смятате да не пишете, кажете го. Ще продължавам да не описвам и да пиша адски кратки постове с повече ИИ отколкото ВИ докато не станете сериозни.]
Всички
Арадор започва да прави люлка от предметите, които намира по раниците. Трябва да решите дали да му помогнете или безучастно да гледате отстрани. Трябва да предприемате действия - стареца започва да губи сила, а лицето му избледнява все повече и повече. Трябва да се действа, защото няма време за губене.
[Ако смятате да не пишете, кажете го. Ще продължавам да не описвам и да пиша адски кратки постове с повече ИИ отколкото ВИ докато не станете сериозни.]
-