[Портата на смъртта]Част 0 - Затворниците

Приключили линии и неактивни герои от света на Ендивал
cherno_slance

Post by cherno_slance »

Слънчевата светлина колебливо се опита да надзърне в пролуката между миглите му, привидно се оттегли, после избухна право в ума му. За частица от мига личността му пресече бездната между тъмата на безсъзнанието и острото чувство, че си жив и присъстваш в опасна и несигурна ситуация. Понечи да се изправи и почувства приковаваща го към земята слабост, която изведнъж изчезна и то се озова седнал на земята:
- Какво, в името на Боговете, се случи?
Dark_Lord
Член на Ащеор

Post by Dark_Lord »

РиелмоДел се ядоса от неуспеха си е предложи нещо по-различно на своите приятели...
- Какво ще кажете да направим носилка от наметалата си?
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден :)
Squall
Griever

Post by Squall »

[На мен (а мисля, че и на вас) ми стана скучно. Или действайте по-бързо, или... и аз незнам. Ако искате мога да позадвижа действията, но ще претупаме някой малки неща. Очаквам отговор в следващите постове или ИИ тема.]

Дерен-ап-Илиаон

Всичко започва добре, намираш един идеален прав, здрав клон, или поне така изглежда на пръв поглед. След това обаче разбираш, че не издържа дори силата на коляното ти. Добре, че разбра това още сега, защото можеше да изпуснете стареца бързо-бързо. Продължаваш търсенето още 5 минути, но без успех. 10 минути. 15 минути. Нищо и отново нищо. Може би не това е решението на проблема с носилката... или пък не търсите достатъчно усърдно?
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

Къде, по дяволите, е скапаният бурх... Нямаме време да го чакаме...
Отидох до стареца и казах доста изнервено:
-Ще го нося ако трябва, но предлагам да се махаме от тук... И да отидем до "къщата"-последната дума изплюх с омраза.
cherno_slance

Post by cherno_slance »

Правим "люлка" от наметала, връхни дрехи или каквото имаме в наличност и слагаме стареца вътре.
- Мисля - казва Арадор на останалите - че е време да тръгваме за проклетата къща.
Squall
Griever

Post by Squall »

[Пак казвам - На мен (а мисля, че и на вас) ми стана скучно. Или действайте по-бързо, или... и аз незнам. Ако искате мога да позадвижа действията, но ще претупаме някой малки неща. Очаквам отговор в следващите постове или ИИ тема.]

Всички

Арадор започва да прави люлка от предметите, които намира по раниците. Трябва да решите дали да му помогнете или безучастно да гледате отстрани. Трябва да предприемате действия - стареца започва да губи сила, а лицето му избледнява все повече и повече. Трябва да се действа, защото няма време за губене.

[Ако смятате да не пишете, кажете го. Ще продължавам да не описвам и да пиша адски кратки постове с повече ИИ отколкото ВИ докато не станете сериозни.]
Ivan_Helsing

Post by Ivan_Helsing »

Сядам на земята край стареца и започвам да проклинам на ум всички божества, течения и каквото там има.
Locked