НеИгрови Персонажи

Големи количества ефирист се използват за незнайни цели и изведнъж всички академии, ордени и гилдии гледат Краелд. Да, нещо странно става в Краелд. Но какво?
Locked
Dark_Lord
Член на Ащеор

НеИгрови Персонажи

Post by Dark_Lord »

НеИгровите Персонажи - тук !
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден :)
Dark_Lord
Член на Ащеор

Post by Dark_Lord »

Име : ???
Раса : Бурх
Пост : Продавач на медальони пред портите на Краелд
Членство в Гилдии, Ордени, Общества : ???
Оръжия : Тояга с черни шипове
Специални предмети :
- Медальон с ефирист [на врата]
- "Малък пясъчен часовник с верижка, с малки лилави песъчинки във вътрешността му" [на тезгяха]

Описание :
"прегърбената фигура на един Бурх..."
"Лицето му е покрито с типичните белези на неговата раса, а косата и брадата му са червени, със зелени отенъци - сякаш бурхът се е опитвал да си смени цвета. Очите му са изпъкнали и зелени и следят всяко твое движение. Бурхът носи оскъдни одежи - къса кожена горница и бричове от същия материал. Оръфаното сиво наметало му придава скучноват вид."

Характер и важни бележки :
Завеян, меланхоличен, леко тъжен. Постоянно наблюдава облаците, използва заучени фрази, лесно се ядосва, отправя хапливи бележки, неплоклатим.
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден :)
Dark_Lord
Член на Ащеор

Post by Dark_Lord »

Раса : Елфа
Пост : Сервитьорка в гостилницата "Кораловото острие"
Оръжия : ???
Специални предмети :
- "Малък пясъчен часовник с верижка, с малки лилави песъчинки във вътрешността му" [на тезгяха]

Описание :
"...елфа с къса руса, на места почти бяла коса - очите и веднага те впечатляват със своя красив хлад. Тя ти се усмихва невинно и бърка за момент в своята червена пристилка. Това нейно движение насочва вниманието ти към нейното облекло - само по себе си оскъдно. Тялото й е едва покрито от къса престилка, пола и кожена риза с къси ръкави - и трите са огнено червени и подчертаващи пищното й тяло."
"...меден глас..."

Характер и важни бележки :
Мила, усмихната, услужлива, красива.
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Dark_Lord
Член на Ащеор

Post by Dark_Lord »

Раса : Здрачник
Пост : Шивач
Специални предмети :
- Шивашки инструменти
- Платове

Описание :
"Гласът й [на фигурата] е хриптящ, изненадващо монотонен, дори машинален. По думите, интонацията и странния акцент не може да се разбере дали нещото е здрачник или здрачница. "
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Dark_Lord
Член на Ащеор

Post by Dark_Lord »

Раса : Нейска
Пост : ???
Специални предмети :
- Червен плащ

Описание :
"...огромна фигура, носеща дълъг червен плащ..."
"На височина създанието достига малко над три метра - крачките му са плахи и равномерни. Все едно се страхува да не изгуби равновесие."
"Пред теб стоят две нейски, които по някакъв начин са свързани заедно. Първата нейска е почти два метра и щеше да изглежда съвсем нормално, ако главата й не беше в гръдния кош на втората нейска. И двете създания са с един общ гръбнак - втората по-дребна нейска е върху втората. Вторите крака изглеждат неподвижни и се сливат с гръбнака на създанието. Творението има два чифта ръце, две глави и само един действащ чифт крака. Чудиш се как тези нозе издържат създанието, но като възпитаник на Теченията знаеш, че с Магия всичко е възможно.
Маната на създанието има тъмно лилав цвят, като на места е червена или синя."

*Сякаш има два гласа
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Locked