Погледна отново към вратата и се замисли върху предложението на алхимика пред него. Отне му само две секунди да реши:
- Предпочитам картите... - в момента тази идея му се струваше доста по привлекателна от ада навън.
[Ендивал]Границата между живота и смъртта
Дарк Лорд
[Действията са прекалено много за един ход. Тук ще ги направиш всичките, но прочети в Е3, в Секцията на разказвача съветите - пише да не се прекалява с деиствията]
Съвсем нормално буре - по нищо не би го различил от кое да е друго буре. След като махаш тапата, разбираш, че всъщност въпросния съд няма дъно - през нея виждаш дупката, зееща под бурето. Внимателно се взираш в дупката и се опитваш да разбереш същността на пропаста. През нея трудно би минал. след няколко секунди решаваш да отместиш бурето. То обаче отказва да се помръдне - не е забито в пода, но сякаш е прекалено тежко, за да бъде отместено.
Лайт Лорд
Ковачът с явно задоволство прибира книгата и перото и те поздравява на излизане. Както и очакваше, пред ковачницата няма никой. Явно не си заинтересовал младота елфа дотолкова, че поне да те изчака пред ковачницата. Оглеждаш се, с намерението да я видиш, но погледът ти не може да я улови. А жегата... тя беше непоносима...
Найтмеър и Дивака
Разполагате се удобно на една маса в хана и започвате да играете. След няколко минути до вас се приближава един елф, на около 80 години, и с бодър глас казва:
- Извинете, имате ли нещо против да се присъединя към вас?
Създанието носи бели дрехи - панталон и риза, шапката му също е бяла.
Баал
Налага се доста да се полуташ. Дори се налага да попиташ едно-две създания за ковач, въпреки желанието да не общуваш с никой. В крайна сметка никой не може да упъти и единственото решение е да се върнеш при стария ковач. С бавна крачка, притиснат от жегата, се запътваш към ковачницата, от която преди малко те "изгониха".
[Действията са прекалено много за един ход. Тук ще ги направиш всичките, но прочети в Е3, в Секцията на разказвача съветите - пише да не се прекалява с деиствията]
Съвсем нормално буре - по нищо не би го различил от кое да е друго буре. След като махаш тапата, разбираш, че всъщност въпросния съд няма дъно - през нея виждаш дупката, зееща под бурето. Внимателно се взираш в дупката и се опитваш да разбереш същността на пропаста. През нея трудно би минал. след няколко секунди решаваш да отместиш бурето. То обаче отказва да се помръдне - не е забито в пода, но сякаш е прекалено тежко, за да бъде отместено.
Лайт Лорд
Ковачът с явно задоволство прибира книгата и перото и те поздравява на излизане. Както и очакваше, пред ковачницата няма никой. Явно не си заинтересовал младота елфа дотолкова, че поне да те изчака пред ковачницата. Оглеждаш се, с намерението да я видиш, но погледът ти не може да я улови. А жегата... тя беше непоносима...
Найтмеър и Дивака
Разполагате се удобно на една маса в хана и започвате да играете. След няколко минути до вас се приближава един елф, на около 80 години, и с бодър глас казва:
- Извинете, имате ли нещо против да се присъединя към вас?
Създанието носи бели дрехи - панталон и риза, шапката му също е бяла.
Баал
Налага се доста да се полуташ. Дори се налага да попиташ едно-две създания за ковач, въпреки желанието да не общуваш с никой. В крайна сметка никой не може да упъти и единственото решение е да се върнеш при стария ковач. С бавна крачка, притиснат от жегата, се запътваш към ковачницата, от която преди малко те "изгониха".
-
- Член на Ащеор
"Интересно, толкова интересно. Първо стражникът се прави на костелив орех, после вратата ми се перчи. А и онзи в черното току-така си преминава през прозореца, лежи си и се свестява изведнъж все едно нищо не се е случило.. И тая бележка.. Дори бурето не иска да помръдне.. На кой по дяволите му трябва тая стара бъчвария, а?"
- Глупаво, проклето буре!
След неуспешните опити да повдигна бурето, аз го оставям там където си е (сякаш имам друг избор). Оглеждам стаята отново за източници на ефирност (това дори не трябва да се брои за действие) и прочитам бележката.
- Глупаво, проклето буре!
След неуспешните опити да повдигна бурето, аз го оставям там където си е (сякаш имам друг избор). Оглеждам стаята отново за източници на ефирност (това дори не трябва да се брои за действие) и прочитам бележката.
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден
Посетете моя блог!

-
- Defender of Honor
- Да ... - казва си Деренилт, размахвайки шапката пред лицето си. - Нищо ново под слънцето. - поглед нагоре. - Ах, слънцето. Проклето слънце. И кога трябваше да си взема бронята?
Елфът вдигна отчаяно рамене, нахлупи шапката си и с бавна крачка се отправи към кръчмата за чаша ... или две ... студена напитка.
Елфът вдигна отчаяно рамене, нахлупи шапката си и с бавна крачка се отправи към кръчмата за чаша ... или две ... студена напитка.
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Дарк Лорд
Набързо оглеждаш няколко пъти стаята, но нищо не ти хваща погледа. Прочиташ бележката. "Прохода, 10, 1.4" звучи доста кодирано.
Дивака и Найтмеър
По създанието не забелязвате каквото и да било особено - не носи нищо друго - нито на гърба си, нито на врата си, освен белите се дрехи.
- Благодаря. Да започваме? Кой раздава?
[Чакам и Найтмеър да напише нещо, пък ако искате, вържете разгвор.]
Светлия
Крачката ти постепенно се забавя, под горещите лъчи на слънцето. Потънал в мислите си, ходиш бавно към кръчмата. Скоро достигаш така желаната кръчма, в която би могъл да се поосвежиш. За твое нещастие, вътре ти се струва още по-топло и неприятно. Имаш чувството, че ще припаднеш. Виждаш, че на една от масите стоят Зуалмал и Виталис заедно с някой друг, облечен в бяло, а ханджията вече е на бара, както винаги - зает. В момента чисти чаши, а когато влизаш дори не те забелязва. Приближаваш се до бара и чак тогава той те поздравява:
- Добър ден, какво желаеш?
Набързо оглеждаш няколко пъти стаята, но нищо не ти хваща погледа. Прочиташ бележката. "Прохода, 10, 1.4" звучи доста кодирано.
Дивака и Найтмеър
По създанието не забелязвате каквото и да било особено - не носи нищо друго - нито на гърба си, нито на врата си, освен белите се дрехи.
- Благодаря. Да започваме? Кой раздава?
[Чакам и Найтмеър да напише нещо, пък ако искате, вържете разгвор.]
Светлия
Крачката ти постепенно се забавя, под горещите лъчи на слънцето. Потънал в мислите си, ходиш бавно към кръчмата. Скоро достигаш така желаната кръчма, в която би могъл да се поосвежиш. За твое нещастие, вътре ти се струва още по-топло и неприятно. Имаш чувството, че ще припаднеш. Виждаш, че на една от масите стоят Зуалмал и Виталис заедно с някой друг, облечен в бяло, а ханджията вече е на бара, както винаги - зает. В момента чисти чаши, а когато влизаш дори не те забелязва. Приближаваш се до бара и чак тогава той те поздравява:
- Добър ден, какво желаеш?
-
- Defender of Honor
Деренилт премигна няколко пъти докато помисли достатъчмо.
Умът му просто блуждаеше къде ли не. Размазани картини, включително и лицето на бармана, прехвърчаха около него. Малката му сестра, родния дом, младата елфа, лицето на непознатия мрачен, битката с червения дракон.
Сякаш нищо нямаше значение. Изведнъж ...
Погледна към бармана, готов да каже: " Имаш ли нужда от охрана?", но някак си се пребори с напиращото отчаяние. Вместо това промълви:
- Нещо студено. Каквото е да е ...
Деренилт се намести на една централна маса, вадейки тесте карти. Раздепи ги бавно и започна да ги раздава.
Една за него и една за празния стол срещу му...
Една за него и една за празния стол...
Умът му просто блуждаеше къде ли не. Размазани картини, включително и лицето на бармана, прехвърчаха около него. Малката му сестра, родния дом, младата елфа, лицето на непознатия мрачен, битката с червения дракон.
Сякаш нищо нямаше значение. Изведнъж ...
Погледна към бармана, готов да каже: " Имаш ли нужда от охрана?", но някак си се пребори с напиращото отчаяние. Вместо това промълви:
- Нещо студено. Каквото е да е ...
Деренилт се намести на една централна маса, вадейки тесте карти. Раздепи ги бавно и започна да ги раздава.
Една за него и една за празния стол срещу му...
Една за него и една за празния стол...
" Както и преди - отново се оказах прав "
-
- Член на Ащеор
"Е, не е кой знае какво, нъл тъй? Можеше да е карта към съкровище или някой нормален адрес от порядъка на "Булевард Болезнен Палец, номер 15, етаж втори... Ама неееееее, нашичкия трябва да се кьорави и да закодира всичко. Сигурно като разкодирам съобщението, на адреса ще ме чака ковчеже пълно с капани. И за какво? Вътре ще има една ръждясала лъжица и стиска слама.. Да му се незнае, невиди и нечуе. Ама те не знаят с кого си имат работа. Аз съм нейска, а нейските живеят вечно. Мога да си блъскам главата над тая залъгалки вечно... и все някога ще открия отговора. Да, все някога.. Но нека помисля трезво. Това със сигурност ще е свързано с някакви координати. Карта на града ще ми свърши работа. Възможно е нашичкият да брои различните входове по посока на часовниковата стрелка. Или може би ще ми е нужна карта на подземията? Я по-добре да се консултирам с Деренилт, че той поне си пада по такива измишльотини. Май.... "
Прибирам внимателно бележката в горния джоб на ризата си и излизам внимателно от сградата. Връщам се пред ковачницата с надеждата да видя Деренилт наоколо.
Прибирам внимателно бележката в горния джоб на ризата си и излизам внимателно от сградата. Връщам се пред ковачницата с надеждата да видя Деренилт наоколо.
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Посетете моя блог!