Неколцина коренно различни създания са събрани заедно от плетачите на ориста и независимо от чувствата, които изпитват помежду си, те трябва да бъдат единни. Приключение в света на Warcraft, използва се d20 система.
Е, не точно така де, той моя е с панталони и бухалка ама тоя като видях и ме изкефи:) Ако се интересувате, прерисувах го от Warcraft d20 rpg, май така се казваше книжката:)
Благодаря Въпреки че ме дразни факта, че не мога да се оправям много добре със светлосенките, дори когато прерисувам, ама ше се оправя някак си Мушра, виж сега, има разлика между копиране и прерисуване - копирането е да копираш някоя рисунка (и не само) и копието и е същото като униката, а в прерисуването не правиш нещата точно такива, каквито са при униката - примерно аз се опитвам да ги направя точно такива, ама никога не съм успявал докрай, затова някои неща си ги нагаждам така, че да ми хареса и да не личи много моят стил. Общо взето е това
И аз така си помислих Всъщност и аз исках направо от книгата да направя копи - пейст, ама нещо не стана, затуй реших да го прерисувам, после добавих и вълка за ефектност и щото така искам да изглежда
Ами мога, да, в границите на разумното, разбира се. Тоя вълк е анимал компаниън и се води нещо като опитомен, само дето не е. Просто ме следва, където и да отида. Кажа ли му да атакува, атакува, да се крие, крие се и т.н. Обаче ако е ясно, че като атакува ще умре - тогава само разказвача може да реши дали вълка го прави или не. Обаче аз нали см нагъл и ще го науча на номера(tricks)дето са включени в Handle animal умението.
Last edited by Nightmare on Tue Jan 10, 2006 1:45 am, edited 1 time in total.
Аз мисля, че получавам +4 на Animal Empathy checks що се отнася до Лунен зъб. Поне така мисля, не съм сигурен дали беше на Animal Empathy или на Handle Animal
Опитах се да прерисувам мъжкия трол, който е разпространен навсякъде като женски, но нищо не се получи. Поиграх си малко с друга картинка и ето какво се получи:
Ако искаш да имаш всичко, първо трябва да признаеш, че нямаш нищо. Хаос
Абе, тея там обличат ли се изобщо . Не че имам против, просто ми е интересно, щото ако не, да се включа в линията... от това дето съм видял, поне тая Ная лесно пуска .
А да, и не бъдете наивни, няма да се вклча, дори и да не го искахте и аз да исках да вляза само, за да ви прецакам .
...the farther I fall I'm beside you
as lost as I get I will find you
the deeper the wound I'm inside you
for ever and ever I'm a part of...
Аа глупости - обличат се с clothes of invisibility. Само маговете им виждат дрехите и затова са много вкиснати обикновено Кофтито обаче е, че освен яките елфки, полу-голи ходят и пичове кат тоз: