Герои

Линия по Ендивал
Locked
Light_Lord
Defender of Honor
Posts: 428
Joined: Sun Feb 05, 2006 2:46 am
Location: In The World You Will Never Understand
Contact:

Герои

Post by Light_Lord »

Чакам ги на ЛС.
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness
Light_Lord
Defender of Honor
Posts: 428
Joined: Sun Feb 05, 2006 2:46 am
Location: In The World You Will Never Understand
Contact:

Post by Light_Lord »

Играч : Dark_Lord

Име : Итeон-ап-Теянтал
Раса : Даенлин-Здрачник
Расово качество : Висок скок
Клас : Длан
Класово качество : Интелигентност

Положителни качества :
+Оптимистична натура
+Спринтиране

Отрицателни качества :
-Клаустрофобия

История :
Итеон е роден в семейството на сравнително заможен даенлин и здрачница, в по-централните квартали на Сивостен. Фактът, че е мелез между две от по-мрачните раси на Ендивал не оказва никакво влияние върху детството му, тъй като той израства в толерантна среда, където такива като него са често срещана гледка. Самият Итеон предпочита да нарича себе си даенлин, тъй като прилича повече на баща си, отколкото на майка си. Тъй като притежава метаболизма и дълголетието на здрачник, той се развива по-различно от останалите даенлини, въпреки, че щом навършва 40 години той спира да се развива физически. В по-ранните си детски години Итеон няма почти никакви мечти, та за това пълнолетието го заварва неподготвен. Пред него се отварят две възможности - да прекара следващите няколко години от живота си в училище за знахари и да следва стъпките на майка си, или да отиде във военно училище, като баща си. Сравнително младият даенлин дълго мисли по въпроса и накрая решава да поеме пътя на война, мислейки си, че не си заслужава да използва здравото си тяло за лекуване. Военното училище се явява прекалено лесно за Итеон, но нито уроците, нито мисленето на войн му се отдават напълно. Скоро той разбира, че въпреки таланта си, той не е орисан да бъде средностатистически войн. Пътят му обаче отново клони към този на войника, след като Итоен решава да се присъедини към братството на Орловите Криле (макар, че неговото присъединяване е по-скоро странично, отколкото пълно), решавайки да поеме малко по-самостоятелен и груб начин на живот. Дългите тренировки го превръщат в закален войн, но Итеон все още не е на мнение, че неговият път е този на война. Щом навършва 46 години, той напуска Сивостен, решен да открие своето призване. По време на странствуването си даенлинът приема няколко поръчкови убийства и работи като наемен телоохранител на няколко кервана. Итеон все още търси своето призвание.

Описание :
Итеон е мелез и като такъв външният му вид е меко казано.. странен. Баща му е тъмен елф, а майка му е здрачница с бяла кожа - крайният резултат, обаче е даенлин с много светла и сива кожа - на места (дланите и ходилата) дори бяла. Веждите са гъсти, но някак си красиви, по типичен за един елф начин - същото важи и за острите скули, гладкия нос и леко заострените уши. Те самите са доста по-къси от тези на останалите даенлини.
Косата е дълга и черна, вързана на една плитка и украсена с многожество зелени и бели парчета плат. Итеон е висок почти 182 сантиметра и е сравтително слаб за даенлин. Въпреки вида си той притежава котешката ловкост, типична за всеки един здрачник. Очите са леко дръпнати и зелени - през пролетта и лятото често сменят цвета си на синьо-жълт със зелени жилки.
Обича да носи сравнително тъмни дрехи и тук-там жълти или зелени облекла в контраст с черното. Носи мантия с широка качулка и доста джобове. На гърба си носи малък щит с шип по средата. На дясната ръка има брейслет, върху който са сложени няколко диска за хвърляне - самата ръка стиска секач, докато лявата ръка държи друг диск. Обувките са колкото да предпазват от камъчета и остри предмети - сандали с мека и ниска подметка. Около самите крака са увити две парчета плат, покрити с черни ивици от по-груба тъкан.

Характер :
Итеон е жизнерадостен и весел през почти цялото време. Има чувство за хумор, а усмивката рядко слиза от лицето му. Въпреки това, даенлинът знае кога трябва да бъде сериозен. Когато трябва да направи нещо - прави го и то на момента, без да се бави. Не обича да оставя работата за другия ден и рядко поставя удоволствието преди работата, въпреки че първото му се услажда десет пъти повече. Радва се на малките неща - пеперудите в небето, приятния морски бриз, отражението на реката и цветната дъга са само част от списъка с любимите му природни творения. Обича природата и често я разучава - дали залегнал над някоя прашна книга или наблюдавайки как растат кокичетата и минзухарите. Понякога се пита какъв ли щеше да бъде живота ако беше поел пътя на знахаря и често (и най-вече тайно) чете знахарски книги с надеждата да разбере дали това е неговия път в живота.

Боен стил :
Като член на Орловите Криле, Итеон владее някои от типичните за гилдията умения. Понеже прекарва съвсем малко време в гилдията, той успява да затвърди само същинските бойни умения - Северен Секач и Златни Дискове. Въпреки, че уроците на гилдията са доста подробни и меко казано впечатляващи, Итеон не научава почти нищо ново от своите учители - повечето от нещата той научил във военната академия, където му се наложило да бъде в класовете на собствения си баща. Като син на един от по-елитните войни, Итеон в най-скоро време научава тънкостите на боя със секач и дискове.
По време на битка Итоен най-често описва да е сравнително по-далеч от противника си. Първите няколко маневри са внимателно преценяване на положението, хвърляне на повечето дискове по противника (С лявата ръка се присяга към дисковете на дясната ръка), а след това се включва в директен бой, използвайки един диск (който използва и за блокиране ако се наложи) и секача. Същинския стил на Итеон включва завъртания и резки движения.

Статистики :
Сила: 25
Издръжливост: 15
Ловкост: 10
Бързина: 20
Воля: 15
Ефирност: 0

Познания / Знания :
[ДП] Духовно познание : 5
[EП] Ефирно познание : 5
[БП] Бойно познание : 10
[ПП] Практическо познание : 10
[ТП] Теоретично познание : 10

Второстепенни показатели :
ЖТ: 40 / 40
МТ: 0 / 0
Акт: 8 / 8
Вди: 100
Въз: 7
Пре: 0
Скок: 1 м
Товар: 40 / 0

Атаки и защити :
(ДА) Дъгова атака : 5
(ПА) Права атака : 7
(АР) Атака от разстояние : 5
Щети : 2

(ЗП) Защита париране : 5
(ЗБ) Защита блокиране : 7
(ЗО) Защита отбягване : 5

Умения :
Лечителство [практическо] : 11
Катерене [практическо] : 3
Хвърляне [бойно] : 5
Многобой [бойно] : 3
Блокиране [бойно] : 3
Пренебрегване на броня [бойно] : 11 (Ефективността се намаля с 3 за съответния удар)
Северен секач [бойно] : 21 (Орлови Криле, Орден на Кесията)
Златни дискове [бойно] : 21 (Орлови Криле, Орден на Кесията)
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness
Light_Lord
Defender of Honor
Posts: 428
Joined: Sun Feb 05, 2006 2:46 am
Location: In The World You Will Never Understand
Contact:

Post by Light_Lord »

Играч: Mephistophel

Име: Селити О'Ангатас
Години: 25
Ръст: 177см.
Тегло: 150 кг.
Раса: Горгона
Пол: мъжки
Расово качество: Ефирни крила
Клас: Войн
Класово качество: Чест

Положително качесвто:
+ Бърза реакция

Отрицателно качество:
- Агресивен сън

История:
Селити О'Ангатас е роден на 9. Вуиде. Родителите му са родом от много заможни родове. Когато родовете О'Ангатас и О'Ферир се свързали в едно се родил и Селити.
Майката на новороденото се казвала Зеа О'Ферир. Нейният род бил известен с това, че в него били запазени ефирните способности на горгоните. Много рядко се случвало да се роди горгона без тези способности в нейния род. Родът бил също известен с изключителната си справедливост и доброта.
Бащата на Селити се казвал Гораланте О'Селити. Неговият род имал слава, като никой друг. Наричали ги "Кръвта". В този род никога не се е раждало дете, което да тръгне по друг път, освен този на Войната.
Има легенда, че червеният цвят на змиите и крилаата на горгоните О'Ангатас идва не от другаде, а от огромного количество кръв, което те са проляли.
И ето какво се получило при смесването на двата рода.
Селити бил изключителен. Притежавал повечето умения на баща си, който бил ненадминат във въртенето на меча. Но също така получил ум и воля, като на майка си.
Гораланте настоявал наследникът му да бъде посветен в изкуството на
Войната. Майката била против, но не посмяла да възрази, защото съпругът й не обичал да му се противоречи и бил готов да извърши ужасни дела. Неговата тъмна слава достигала до всички крайща на горгонската империя.
И така младият Селити О'Ангатас бил обучен за войн. Той владеел умението да върти меч почти като баща си. А именно-почти до самото съвършенство.
А пък от своя страна, майка му допринесла за ума на младия войн. Тя обучаваласина си ,тайно, на нещата, които могла. Именно от нея той научил човешкия език, който бащата изрично забранил да му бъде преподаван. Главата на семейството бил не-приятелски настроен към човешката раса, защото ги смятал за глупава раса.
Но комбинацията на двете пълни противоположности се оказала не такава, каквато всички очаквали. Вместо да стане войн, който не се интересува от нищо друго освен от битки и кръвопролития, Селити се превърнал в жадна за нови знания горгона. Скоро след навършването на 25 си година той напуснал родният си остров и се отправил към континента, надявайки се там да намери търсените от него знания, вълнения и приключения...

Описание:
Среден на ръст. Теглото му е средно, като за горгона. Цветовете на змиите и крилата на Селити О'Ангатас са червени. Очите му, когато са отворени(при вкаменяване) са черни с едва забележим метален блясък.
Кожата му е бледо-сива без никакви белези-типична за горгоната.
Обикновено ходи облечен в черни или червеникави дрехи. За разлика от повечето горгони, Селити предпочита да носи ботуши. Повечето чифтове ботуши, които притежава са от черна кожа.
Не обича да се кара с други същества, но никога не отказва битка.
Селити О'Ангатас е доста общителен и през годините това му е осигурило доста приятели. С тях са почти неразделни. Селити признава многократно, че без тях той се чувства като без змиите на главата си.
Обучението му за войн е започнало почти веднага след проглеждането му. Още от малък се насочва към средни оръжия. Мечовете и рапирите са сред любимите му оръжия. Винаги разчита само на собствените си умения и на оръжието в ръката му.
Селити О'Ангатас не умее да използва толкова добре арбалети и лъкове, колкото мечове. Но въпреки това може да си служи с малки арбалети. Не много сръчно, но поне може да уцели целта си.
През времето, когато не тренира, той обича да препуска през околностите на родния си град-Евриале-, на гърба на един от вихрогоните на баща си. Не му е позволено да притежава свой собствен, защото е решил да напусне острова на медузите.
Но извън о. Коланд е известен със своята услужливост и честност. Повечето създания са готови да му помогнат.

Статистики:
Сила: 25
Издръжливост: 15
Ловкост: 15
Бързина: 10
Воля: 10
Ефирност: 0

Познания / Знания:
[ДП] Духовно познание : 5
[EП] Ефирно познание : 5
[БП] Бойно познание : 15
[ПП] Практическо познание : 10
[ТП] Теоретично познание : 5

Второстепенни показатели:
ЖТ: 35 / 35
МТ: 0 / 0
Акт: 8 / 8
Вди: 100
Въз: 5
Пре: 0
Скок: 1 м
Товар: 35 / 0

Атаки и защити:
(ДА) Дъгова атака : 7
(ПА) Права атака : 6
(АР) Атака от разстояние : 5
Щети : 2

(ЗП) Защита париране : 7
(ЗБ) Защита блокиране : 6
(ЗО) Защита отбягване : 5

Умения:
Бойни:
~Ръчни оръжия-11
~Средни оръжия-11
~Пренебрегване на броня-11
~Ръкопашен бой-11
~Арбалети-5

Общи:
~Дресиране-5 точки
~Акробатика-10
~Гъвкавост-5
~Наука-5
~Горгонски език-55
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness
Light_Lord
Defender of Honor
Posts: 428
Joined: Sun Feb 05, 2006 2:46 am
Location: In The World You Will Never Understand
Contact:

Post by Light_Lord »

Играч: Averon

Име: Харн
Раса: Здрачник
Расово качество: Имунитет
Клас: Духовник
Класово качество: Умения с души

Положителни качества: Зорък поглед, Приятелство с животни

Отрицателни качества: Страх от височини

История: Харн е роден в семейство на бедни здрачници - баща му бил дърводелец, а майка му - домакиня. Живеели в селце, разположено в покрайнините на гора Лунт. Детето растяло щастливо в компанията на останалите деца в селото. Заедно, малчуганите поели на не един или два славни похода в дебрите на гората. Мечтаел да стане могъщ и славен боец, от който всички да се страхуват.

Но неведоми са пътищата Божии ....

Един ден, в селцето се появил странник. Навестил параклиса на Гаел, дарил голяма сума за възстановяването му, след което се запътил към селския хан. Децата, разбира се, винаги се интересуват от загадъчните, нови за тях странници. Така и бандата, в която членствал Харн, се навъртала около новодошлия. Харн даже успял да поговори с него, за което другите деца му завидели. На следващата вечер дома на Харн бил посетен от същия странник, който настоял детето да тръгне с него. Разкрил пред тях, че е могъщ духовник, търсещ деца, достойни за Новия Пантеон. След като изтъкнал, че Харн е единственото дете, носещо белега на божествата, дотогава скептичните му родители решили да го оставят на грижите на духовника. Преливащ от щастие, едва 9-годишен, Харн напуснал селцето, загърбвайки безгрижно лекия живот, който бе водил дотогава, неподозирайки безбройните забрани, които щяха да му наложат като послушник на Пантеона.
Така пристигнали двамата в Мракосвет, където духовникът оставил детето в пансиона, в който се обучавали младите надежди на Пантеона. Строгите правила налагали послушание, сдържаност и благоприличие. Харн ги усвоил и приел, но донякъде останал свободомислещ. Затова и в края на обучението си, избора му не бил изненадващ - той се заклел в служба на Тардос (бог на лова), Гаел (бог на пътешествията), Безименния (бог на късмета) и разбира се, Веампе. Клетвата задължавала службата и почитането на избраните богове, но не и непременно изучаване на всички техни молитви.
Напуснал пансиона със сравнително малък запас от заучени молитви и оскъден практически опит, Харн се завърнал вкъщи, където отново се отдал на гората като в детството си - но този път не с цел безгрижни игри. Научил се да борави с лък, да проследява следи, да ловува и да готви уловеното.
След една година, отново се сбогувал с родителите си, обещавайки им да се връща или поне да им пише.

Характер: Благ и спокоен, Харн рядко изгубва самообладанието си. Правилата, възприети по време на обучението му, са изградили у него силна воля и непоклатим дух. Има специфичен подход към животните, което ги кара да му се доверяват и да го доближават без страх. Ловува само когато е нужно, за да се прехранва. Единствената слабост в характера му, която се е породила още в детството му, е страха от височини. Като дете обичал да се катери по дърветата, но след едно злощастно падане, не пожелал повече да се покачи при приятелите си.

Описание: Млад (23 годишен), с къса, поддържана гарвановочерна коса, среден на ръст за расата си (163см) и лек (49кг), Харн има обаятелно излъчване. Очите му (сиви на цвят) са леко извити в ъгълчетата, носът му е фин и прав, веждите - пригладени и тънки, брадата - гладкоизбръсната всяка сутрин.
Носи типични за сливане с гората дрехи - тъмнозелени или кафяви (разбира се с наметало, качулка, скриваща лицето, и було, прикриващо го от слънчевите лъчи).
На гръб носи бойния си лък, заедно с колчан със стрели. На кръста си носи нож (за животните), също както и кесията с кристали.
Зове се с титлата Служител на Тардос.

Статистики:

Сила: 10
Издръжливост: 14
Ловкост: 20
Бързина: 15
Воля: 20
Ефирност: 0

Познания:

Бойно познание: 5
Ефирно познание: 5
Практическо познание: 6
Теоретично познание: 10
Духовно познание: 15

Производни показатели:

ЖТ: 24/24
Активност: 9
Възстановяване: 7
МТ: 0/0
Презареждане: 0
Товар: 24 кг
Вдигане: 40 кг
Скок: 2 м

Атаки / Защити:

Дъгова атака: 5 (5,5)
Права атака: 4 (4,3)
Атака от разстояние: 6
Защита париране: 5
Защита блокиране: 4
Защита отбягване: 6
Щети: 1

Молитви / Умения:

Молитви на Тардос:
Прицелване (-3 акт): 21
Диря (-3 акт): 3
Божествена скорост ( -4 акт): 20
Привличане (- 4акт): 3
Капан (-5 акт): 3
Присъствие (-6 акт): 3

Умения:

Лъкове[бойно]: 11 ( +1 на боен лък)
Отбягване[бойно]: 3
Готвене[практическо]: 3
Ловуване[практическо]: 3
Следотърсачество[практическо]: 3
Флора и фауна[теоретическо]: 3
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness
Light_Lord
Defender of Honor
Posts: 428
Joined: Sun Feb 05, 2006 2:46 am
Location: In The World You Will Never Understand
Contact:

Post by Light_Lord »

Играч: Elmo

Име: Шарст
Други имена: като заклет измамник, Телепата има много имена. За последно се шарича Шарст
Прякор: Телепата
Раса: Здрачник
Клас: Длан
Пол: Мъж
Възраст: 20
Коса: черна
Ръст: 170 см.
Тегло: 65 кг.
Очи: кафяви

История: Роден в Мракосвет, живее там до 10 годишна възраст заедно с брат си и семейството си. През този период от живота му не се случва нищо съществено - живее в нормални условия, без притеснения за живота си, обучава се нормално, в семейството му има разбирателство. Малко след като навършва 10 години, той, заедно със семейството си, се мести да живее в Двия, поради изгодно предложение за работа към родителите му. Продължава спокойния си живот и в Двия - семейството няма врагове, поради естеството на работата на родителите си - обикновни търговци. След около още пет години Шарст решава, че града е тясно за него място и тръгва да приключенства. Постепенно губи добрите си навици и негов начин за прехрана става кражбата. Започва да трупа противници. Преди около 2 години е хванат в съня си от група други престъпници, които го пребиват и ограбват. Понастоящем е в Двия, готов да приеме почти всяка наемническа работа.

Описание: Почти винаги е увит с тъмни плащове, които го предпазват от слънчевата светлина. По лявата му ръка може да се види белег, резултат от побоя от групата неприятели. Дребна необичайност при него е, че си служи предимно с лявата ръка - пише, реже и още много други действия прави предимно с нея. Под плащовете обикновено носи броните си.

Характер: Шарст е доста потаен и не издава много от себе си пред другите създания, дори пред приятелите си. Малцина знаят името му, а дори и той незнае родното си име. Сменял го е стотици пъти, за да бяга от закона. Не говори много, предпочита да действа. Не му приляга лидерския пост, тъй като той смята, че между всички трябва да има равноправие и всички да командват. Предпочита да действа сам, с възможно най-малко шум около действията му. Често избухва, но никога за глупави неща.

Качества:
Класово: Бързина
Расово: Пазарене
Положителни: +Бърза реакция +Невинен вид
Отрицателни: -Страх от височини


Показатели:
Сила: 15
Изд: 15
Лов: 20
Бърз: 20
Воля: 15
Ефир: 0
Късмет: ?

Познания:
ЕП: 5
БП: 10
ПП: 10
ТП: 10
ДП: 5

Вди: 60 кг.
Въз: 7
Пре: 0
Скок: 2
Товар: 30 кг.
ЖТ: 30/30
МТ: 0/0
Акт: 8
Атаки и защити:
ДА: 6 ЗП: 6
ПА: 6 ЗБ: 6
АР: 7 ЗО: 7

Умения:
Здрачнически език - 55
+Магии на мисълта
+Войнски умения от Пазителите на Ковачницата
Огнен меч - 21
Превързване - 3
Ковачески умения - 3
+Молитви на Веампе
Смяна на материал - 3
Късмет - 3
Злощастие - 3
+Общи
Дипломация - 3
Наука -3
+Бойни
Ръкопашен бой - 21
Отбягване - 21
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness
Locked