Герои

Линия по Ендивал.
Locked
Squall
Griever
Posts: 1842
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Location: София
Contact:

Герои

Post by Squall »

На ЛС ми ги пратете, че вече се обърках кой е за тая линия, кой не е.
Squall
Griever
Posts: 1842
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Location: София
Contact:

Post by Squall »

Играч - Найтмеър
Име: Зуалмал
Раса:Здрачник
Клас: Алхимик
Пол:Мъж
Възраст:25
Коса:Чернa
Ръст:150см
Тегло:50кг
Очи:Зелени

Познания
ЕП:10
БП:5
ПП:10
ТП:10
ДП:5

Показатели:
Сила:5
Изд:10
Лов:15
Бърз:15
Воля:20
Ефир:15

Качества
Класово:Охрана
Расово:Имунитет
Положителни:Виждане на духове, Усет
за демони
Отрицателни:Грозота

Вди:20
Въз:5
Пре:7
Скок:1
Товар:15
ЖТ:15
МТ:30
Акт:7
Атаки и защити:
ДА:4 ЗП:4
ПА:4 ЗБ:4
АР:5 ЗО:5


Действия:
Основни:1
Защитни:1
Допълнителни:0

Умения:
Алхимия: 25
Аморфия:21
Забранено изкуство:25
Трансформация:5
Кинжал(обикновен):4

История:
Зуалмал е роден в града Мракосвет. Щом пораснал малко, се видяло, че той е хубавец и имал обещаващо бъдеще. Но, уви, съдбата имала други планове за него. Всички искали да дружат с него и той бил желана компания за всички, преди да се случи събитието, обърнало живота му изцяло. Той бил хванат от Изкованите – те искали нещо от баща му и майка му и той бил пътят към това, което искали. Но станало нещо неочаквано, поне за малкия здрачник, - родителите му не им дали това, което похитителите искали. Затова те измъчвали детето и му отрязали един пръст от крака, който пратили на родителите. Но отговор не последвал. Решени да изпълнят задачата си, Изкованите измъчвали Зуалмал два дена подред – и за тези два дено му причинили изключително много болка, изгорили половината му лице и жигосали техния знак на врата. Смъртта му щяла да дойде скоро и той я очаквал с нетърпение, но късмета му най – после дошъл и един от по – младите членове на групата, която го отвлякла му помогнал да избяга. Здрачника не разбрал какво е станало с човека, но му бил изключително благодарен. Той се върнал в къщата си без знанието на майка му и баща му(които вече презирал от дъното на душата си) превързал раненото си лице с бинтове, взел един бастун, който го крепял да не падне, взел някои други свои неща и избягал. Бил отхвърлян отвсякъде, където отидел заради прегърбената си, ниска фигура и грозното, обезобразено лице, което прикривал с бинтове. След ужасните мъчения той изгубил и част от разсъдъка си – през по – голямата част от времето бръщолевел глупости и не можело да се разчита на него в битка. Тогава, като светлина в края на тунела, се появила Агилията, която го приела с отворени обятия. За пръв път от много време за Зуалмал имало покой и той се заел усърдно с изучаването на алхимическите науки – това била неговата страст. Щом обучението му приключило, той тръгнал по – широкия свят, за да научи нови неща и да се завърне, по – могъщ от всеки алхимик, раждал се досега!

Описание:
Зуалмал е с прегърбена ниска фигура, ходи с малко бастунче. Тъй като лицето му било обезобразено, той го прикрива с бинтове, а и едното му око е сляпо, а другото широко отворено. Освен това носи широкопола шапка, която допълнително го прикрива. Откакто се случили ужасния инцидент, той започнал постоянно да бръщолеви несвързани неща, не можело да се разчита на него в битка, макар да успял да изучи донякъде кинжала. В него сякаш живеели две личности – единия, луд и странен, гледан накриво от всички, а другия свиреп и разсъждаващ трезво, но появяващ се рядко. Неговата мечта е да обиколи света, да събере знания за алхимията и да се върне по – могъщ от всеки алхимик и да оглави Агилията.

Инвентар:
2Бельо(вълна):8к
Колан(кожа): 12к
Плащ(вълна): 45к
Панталон дълъг(вълна): 60к
Риза с дълги ръкави:30к
Сандали(дърво):10к
Широкопола шапка: ?к(разказвача да определи)
Алхимически комплект - 4кг, 200к
Превръзки и бинтове(5м):20к
Раница:35к
Огниво и кремък(10 пъти):10к
10Прахан:10к
Кинжал:80к Щети: ДА:2м ПА:2м АР:1м Якост:15 Тегло:0,5кг Размер:30см
2пътни дажби:40к


Щампи: Квота:5 на ден и 15 на петък
Блясък(2ниво):60к
Изчезване(2ниво):80к
Squall
Griever
Posts: 1842
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Location: София
Contact:

Post by Squall »

Играч - Светлия Лорд
Име: Деренилт
Раса: Елф
Расово качество: Орлово око
Клас: Войн
Класово качество: Почит
Орден: Орден на Гората; Кръвта на сокола
Пост в йерархията на ордена: Войн

История: Деренилт. Това е единственото, което се знае за него. Никой няма информация от къде е, кой е неговия род, къде е неговия дом. Известно е единствено, че този елф уби червения дракон Фараш. Славата на Деренил не би могла да бъде наречена голяма, но тук-там са чували за него. А това не е малко. На всички е известно с какви облаги се ползва един герой от страна на населението.

Описание: Деренилт е висок, дори за собствената си раса. Като всички елфи и той е слаб и жилав, със закоравели мускули и воля. Със своите 47 години, изумрудено зелени очи и дълга бяла коса той снажен и красив елф. Обикновено е облечен със съвсем прости дрехи. Дрипав и тъмно червен(вероятно от мръсотия), но голям плащ и голяма шапка са част от облеклото му. Под тях носи обикновена риза и кафеви груби панталони. На кръста му висят двойка ятягани. На рамото му е верният черен лък, наследство от рода. Други оръжия не носи. На ръцете си има кожени ръкавици, като тази на дясната ръка е обвита с три метални пръстена.

Характер: Не обича да му се заповядва. Според него, всяко същество трябва да е господар на себе си, а не други да го командвати да водят действията му. Не е наемник, особено за богаташите или лордовете. Не е привърженик политиката и властта. Има слабост към децата, защото му напомнят за малката сестра, която е загубил. Разчита единствено на себе си ... но много са тези, които разчитат на него.

Статистики:
Сила: 20
Издръжливост: 15
Ловкост: 20
Бързина: 10
Воля: 10
Ефирност: 10
Късмет: +1

Познания / Знания:
(ДП) Духовно познание: 5
(ЕП) Ефирно познание: 5
(БП) Бойно познание: 15
(ПП) Практическо познание: 10
(ТП) Теоритично познание: 5

Положителни качества:
+ Бързи реакции
+ Красота

Отрицателни качеста:
- Агресивен сън

Второстепенни показатели:
ЖТ: 35 / 35
МТ: 10 / 10
Акт: 8 / 8
Вди: 80 кг
Въз: 7
Пре: 2
Скок: 2 м
Товар: 35 / 0

Атаки и защити:
(ДА) Дъгова атака: 7
(ПА) Права атака: 5
(АР) Атака от разстояние: 6
Щети: 2

(ЗП) Защита париране: 7
(ЗБ) Защита блокиране: 5
(ЗО) Защита отбиване: 6

Основни действия: 1
Защитни действия: 1 + 2
Допълнителни действия: 0

Умения:
Елфически език: 55
Общ език: 55
Средни оръжия І(бойно): 21 (специализация - ятагани)
Дипломация(теоритично): 6
Езда(практическо): 4
Ловуване(практическо): 4
Следотърсачество(практическо): 4
Черна тетива: 21
Многобой: 21 (+2 защитно действие)
Squall
Griever
Posts: 1842
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Location: София
Contact:

Post by Squall »

Играч - Джон Доу
Име:Карган Синхаз
Раса:бурх
Клас:войн
Расово качество:каменни мускули
Класово качество:усет за оръжия
Допълнителни качества:спринтиране,издържане на алкохол, красота, невинен вид, влюбчивост, хронияно заекване

Пол:мъжки
Възраст:15
Ръст:190 см
Тегло:100 кг
Дата на раждане:23 анарест
Коса:огнено оранжева
Очи:светло сиви,почти бели

Показатели:
сила:30
изд:10
лов:20
бър:10
воля:10
ефир:0
късмет:-1

Допълнителни показатели:
акт:6
ЖТ:40
въз:5
тов:80
вди:120
скок:2
ДА:8
ПА:6
АР:6
ЗП:8
ЗБ:6
ЗО:6

Умения:

Общи:
Обще език:55
Върколашки език:55

Бойни:
Отбягване:3
Многобой:3

Пазителите на ковачницата:
Огнен меч:3
Разрушителен чук:24
Ковачески умения:21
Превързване:25

Екипировка
Панталон,дълъг,кожа
Белйо,лен
Риза,дълъг ръкав,лен
Чук(стомана):5Т при ДА,1Т при ПА,3Т при АР,3кг,70 см, със изгравиран пламък, който може да свети в оранжево, на главата.

Кесия,голяма. Съдържание:
Кристали:20
Карнеоли:3
Морнити:1
Нефрити:0

Раница. Съдържание:
Ковашки инструменти
5 кг стомана
Превръски и бинтове-20 метра

Всичко:798 кристала

Карган е роден и отгледан в основното седалище на Пазителите. Там той прекарва тринадесет години от живота си, като единственото което прави е да тренира техники, да кове различни оръжия и да се налива с хразян.. Когато става на тринадесет,той и семейството му се местят от седалището на обществото и отиват в къща в Изам, където кристалите не им достигат и занаятчийството не им помага да се изхранват. Карган започва да поема различни наемнически задачи, а когато Пазителите разбират това почти го убиват, но някакъв върколак, непознат на Карган, ги спира.
Карган е красив, с остри черти на лицето и изкривен от счупване нос. На лявото си рамо е дамагосан с пламък. По ръцете и краката има продълговати белези.
Много рядко избухва, но трудно се успокоява. Готов е на всичко за жена, но когато се бие с такава не показва женкарството си.
Squall
Griever
Posts: 1842
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Location: София
Contact:

Post by Squall »

Играч - Баал
Име:Арадор-ап-Огнориен
Раса:Елф
Расово качество:Орлово око
Възраст:30
Ръст:180
Тегло:60
Клас:Войн
Класово качество:Тъмна слава
Орден:на Гората
Общество:Кръвта на Сокола
Прозвища: Черният Стрелец, Мрачният, Мрачния елф

История
Арадор е първородният син на елфически благородник. Той има и по-малък брат, който е с две човешки години по-малък от него. Те си приличат удивително. Двамата били отгледани чудесно, растяли сред обичта и грижите на любящите си родители. По-малкият му брат, Уигандрес, бил много палав, хитър и понякога малко зъл. Когато започнали да навлизат в юношеството, баща им поел тяхното обучение като войни. Той им дал начално обучение, а останолото го поели професионално обучени войни. Любими на Арадор останали лъкът и двата къси елфически меча. С тях той се справял най-добре. Скоро той почнал обучение в Ордена на Гората. Неговото майсторство с лъка си проличало още тогава и обучението му силно се задълбочило в стрелбата с лък. След още няколко години, почти навършил пълнолетие, Арадор се залюбил с млада елфа, на неговите години, от друг благороднически род. И двата рода одобрявали любовта между двамата. В това време, амбициозният му брат растял и се учил на бойни похвати, различни от тези на брат му. Секачът станал любимото оръжие на Уигандрес. Той, за разлика от по-големия си брат, още нямал възлюбена, въпреки че имало много готови момичета да заемат това място. Той кроял други планове, за които никой от семейството му не подозирал. Скоро, в елфическите владения, се появила групировка от елфи узурпатори, които били против хилядолетното управление на княз Уидан и желаели той да бъде свален от трона, като твърдели че те щели да бъдат по-добри управници от него. Никой не вземал думите им насериозно, докато те не направили няколко покушения в няколко малки града, срещу тамошните управници. Положението ескалирало. Те обявили, че следващата им цел бил самият княз Уидан. Думите звучели абсурдно. В това време, Арадор подготвял сватбата си с любимата си, както и приемането му в армията. Самият княз Уидан щял да присъства на събитието, за даде своята благословия на младоженците, тъй като родителите им били приближени на него. В денят на сватбата, покушението се осъществило. Двадесетина тъмни фигури нахлули в помещението, справяйки се лесно със стражата и насочвайки се срещу княза. Малкият брат на Арадор, също бил сред тях, макар не толкова замаскиран. Те избили двадесет елфи, но не успели да достигнат самият княз, благодарение на неговата лична охрана. В последствие оцелелите узурпатори се обърнали в бяг. Уигандрес, за да се спаси, натопил собственият си брат за неговите деяния. За съжаление, Уигандрес бил подготвил всичко отлично, като оставил достатъчно доказателства в стаята на брат си. Било наредено елфът да бъде екзекутиран. От там започва непрестанният бяг на Арадор. Неговите събратя разлепили листовки с неговото светло и усмихнато лице, нарисувано отпред. Същата нощ, той събрал нещата си, но не успял да се сбогува с никого от обичните си, които сега го презирали, дори любимата му. В момента той носи черни одежди, с които да се дегизира. Лицето му е мрачно, очите му злобни. Трудно е да се направи прилика между предишният и сегашният Арадор. Работи като наемник, изпълнявайки както задачи на хора от закона, така и на подземния свят. Тъмната му слава е преписана от брат му, въпреки че и той има известни заслуги за нея, заради жестокостта си с които ловял жертвите си, както и заради прозвището си, с което се представя - Черният Стрелец.
Има приятели в Ордена, с чиято помощ може да тренира в него необезпокояван.

Характер
Преди весел и жизнерадостен, сега мрачен и отдалечен. Арадор е обладан от мисълта за отмъщение, както и как да оправи кашата, в която е забъркан. Няма спътници, защото не иска да отговаря за техния живот, като се има предвид че е издирван.

Описание
Арадор е висок и строен. Качулката му често е ниско над лицето му, а плащът - загърнал лъкът и колчанът му.
Той е загърнат в черен плащ, прикриващ черна блуза и стегнати панталони, втъкани в черните му ботуши. Лъкът, който носи е черен, с изящна изработка. Стрелите му целите са черни, включително и перата.

Статиски:
Сила 15
Издръжливост 10
Ловкост 20
Бързина 20
Воля 10
Ефирност 10

Познание 40
Духовно 5
Ефирно 5
Бойно 15
Практическо 10
Теоретично 5

Качества:
Положителни
- Зъл поглед
- Зорък поглед
Отрицателни
- Мрачна Аура(Аура на необщителност, кара околните да странят от него) За тва качество искам да питам: водещий, може ли да го взема?

Активност 6
Жизнени точки 25
Възстановяване 5
Мана точки 20
Презареждане 5
Товар 25
Вдигане 60
Скок 2

Дъгова Атака 7
Права Атака 7
Атака от разстояние 7
Защита Париране 7
Защита Блокиране 7
Защита Отбягване 7

Действия по време на битка
Основни 1
Защитни 2
Допълнителни 1

Умения:
Черна Тетива - 21
Съсредоточено Око - 20
Отбягване - 21
Наука - 3
Катерене - 3
Акробатика - 3
Претърсване - 3
Езда - 3
Плуване - 3
Squall
Griever
Posts: 1842
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Location: София
Contact:

Post by Squall »

Играч - Тъмния
Име : Гак
Раса : Нейска
Расово качество : Еластичност
Клас : Длан
Класово качество : Интелигентност

История : Гак е роден в град Лириел, в семейство без особени заслуги за империята. Детството му преминава както подобава - през първите петнайсет години, баща му го въвежда в традициите на нейските, процеса на трасформиране и нуждата от размножаване. Младия Гак, обаче никога не обръща внимание на бащините си съвети, и чака с нетърпение трансформацията, която освен нова "тяло", ще го възнагради и със свобода. Като цяло първите двайсет години на Гак премиват в необичайно бурно за една нейска детство - обичайните за човешко дете игри с дървени мечове, опасни приключения са само началото от списъка с бели и пакости, които Гак извършва. Накрая родителите му вдигат ръце от него и решават да го пратят в превъзпитателно училище - нещо като затвор за малолетни, с наченки на лудница и училище. Когато Гак влиза в превъзпитателното училище, той е едва на 21. Следващите 6 години са изпълнени с мъка (най-вече за надзирателите и консултантите) и болка (най-вече за надзирателите). Затворен между четири бели, костни стени, Гак разполага с ужасно много свободно време. Нейската, обаче успява да се забавлява по свой собствен начин. Както твърди един от надзирателите в един от своите обичайни рапорти :
"12ти Онаге - Гак поиска нещо за писане. Ако продължава така, скоро ще му се наложи да рисува своите макети на кораби по самия таван. Не мога да си обясня от къде идва това негово влечение по тези опасни дървени сандъци, но в най-скоро време ще се наложи да му съобщя, че семейството му се оплаква от сметката за моливите." В действителност това негово влечение по "дървени сандъци" е плод на прекалено много прочетени книги - по време на престоя му в училището, построяването на перфектния кораб и дълго пътешествие по море се превръщат във фикс идеи на Гак. Свободното време кара нейската да осъзнае колко много мрази скучния живот на нейските, лишенията на които е бил подложен и е подлаган и изобщо живота, които живее. Тези размисли го карат да предприеме нещо по въпроса. На 18ти Онаге, Гак събаря своя надзирател (този, с рапортите), използва камата му за да разпори разхлабената си усмирителна риза, връзва ръцете и устата на клетника с дрипите си и по възможно най-бруталния начин изважда фемура му от ставите. С масивната кост, Гак успява да изкриви една от ръждивите решетки на поделението и по този начин напуска за винаги превъзпитателното "училище".
Следващата му цел е родния му дом, който Гак заварва безлюден. За щастие, обаче въпреки липсата на родителските тела и изминалото време, мястото, където семейството му крие своите заделени пари не се е променило. Тези спестявания не са нещо особено, но му стигат за закупуването на свясна екипировка и място в един керван, чиято финална дестинация е човешкия, пристанищен град Каргенден.
Пътуването минава без абсолютно никакви неприятности и след няколко месеца, керванът минава през портите на човешкия град.
В началото Гак е гледан странно от месните хора, заради необичайно белия цвят на кожата си, но няколко седмици прекарани под знойните слънчеви лъчи веднага заличават този проблем. Първите няколко месеца, нейската под прикритие прекарва по ханове и страноприемници, препечелвайки малко кристали като надзирател в най-близката лудница (Иронията е зашеметяваща.. ). Всичко минава като по вода, докато един ден Гак не се среща с Ихал - член на ордена на Децата на Вятъра. Някак си Ихал разбира, че Гак е нетрансформарина нейска и в началото го заплашва с бавна смърт, но след един кратък разказ от страна на нейската, човекът преустановява плановете си и дори предлага своято подкрепа. Гак приема с удоволствие и следващата една година преминава в усилено обучение, включващо основно боравене със саби и по-сложните техники от Ордена на Децата на Вятъра - най-вече Танцът на сабята. Еластичното и кокалесто тяло, свирепия червен блясък на очите и зловещото тракане само подсилват хипнотизиращия смъртоносен танц. Паралелно с обучението си, Гак отива на пристанището, за да добие малко практично познание относно корабостроението. Прекараните няколко месеца в постоянно наблюдение (когато си нейска и не ти се налага да ядеш, пиеш, спиш и правиш секс, все някак ти се отваря свободно време и търпение) карат нейската да продължи своите чертежи с надеждата някой ден да види построяването на своя утопичен кораб. Но в реалния живот, утопии не съществуват....
Един слънчев ден през Каргенден минава шествие на членове от Академията (които някак си успяват да минат през тълпата без никакви произшествия) - ефирността на създанията там е толкова силна, че буквално заслепява Гак. Нейската дори припада, заради силната ефирност и се събужда едва след два дена в къщата на своя приятел Ихал. Но свестения Гак вече не е същия - всички мечти и научни идеи са се изпарили и някъде в несъществуващото ефирно сърце на Гак изплуват лудешките и брутални игри от ранното детство. Докато Ихал схване за какво иде реч, в гърдите му лежат остриетата на две абордажни саби, а трета минава през гръкляна му сякаш е масло. Гак наема една малка лодка, която в близкото бъдеще се превръща в удобно малко корабче след поредица от модификации. Нейската отплава в открити води без почти никакви познания по корабоплаване, но с времето (и прочитането на огромна купчина книги) се сдобива с нужния опит.
Намира си скромен подслон между няколко скали над морската повърхност, на около два километъра от пристанището на Каргенден. Именно в това убежище Гак претърпява своята мъчителна трансформация. На това малко островче от скала, Гак остава няколко месеца за да подреди мислите си и да превъзмогне въпросната трансформация. Убийството на единствения човек, който някога е искал да му помогне също му тежи на съвестта, но жаждата за кръв и приключения все още го дърпа. След като преценява, че времето за размисли е минало, Гак внимателно хваща греблата на лодката си и се връща в Кардгенден, за да прекара блидките дни в търсене на приключение... Следва застой в кръчмите.
Гак се цани за пират в един зараждащ се екипаж, а именно този на кораба "Морска мелница". Следващите няколко месеца са изпълнени с много приключения, абордажи и грабежи на малки селца, но след около година постоянно странствуване върху вълните на Златно Море, пиратствуването му писва и Гак решава да се отдаде да малко земни странствувания из прашен Ендивал. Къде ще го отведат кокалестите му нозе, само Скитхе знае.

Описание : В момента Гак е на 32 години - тежи едва 14 килограма и е висок почти 190 сантиметра. Очните му кухини са запълнени с червеникавия блясък на маната, който символизира неговите агресивни и войнствени наклонности. Понякога в тези две червени бездни могат да се забележат зеленикавите искри на недоверчивия единак. Единствения по-забележим отличителен белег е... белег от ятаган върху задната част на черепа. По принцип нейската не носи много дрехи, но често може да бъде забелязана по улиците на градовете, които посещава с черна кърпа на червени ресни върху главата (пиратски стил), черни ивици от груб плат увити около ръцете и краката и свободна червена риза без копчета. Всичко останало е броня, която уви не се задържа за дълго време - най-често защитата е под формата на скъсена и по-лека ризница, ръкавици, налакътници и ботуши. Оръжията, с които разполага са две саби от двете страни на кръста и една на гърба.

Характер : Гак има ужасно непостоянен характер. През по-голямата част от времето се държи горе-долу дружелюбно, но по-скоро студено - с възможно най-малко думи и повече жестове. Това, обаче не прави нейската неразговорлива - Гак би говорил винаги щом му се даде подобна възможност. Голям процент от речта му е доста цветуща (Едната година прекарана сред пиратите оказва най-голямо влияние върху поведението му) и изпълнена със странни изрази и думи. Когато се бие или ядоса, очните му кухини се изпълвят с кървавочервен блясък. През няколко месеца го обхваща яростен цикъл, който Гак все още не може да проумее - той знае, че подобно поведение не е нормално за него, нито пък е по негова воля, но не се опитва да се бори с инстинкта, тъй като точно това чувство го кара да избяга от затвора. За жалост, същия инстинкт го кара да убие единствения си приятел. Тази случка бележи ново начало в живота на Гак и от време на време го тревожи. В никакъв случай, обаче не може да се каже, че Гак е типична нейска. Той мрази нейските и техния начин на живот, най-вече защото и двете неща са скучни. Това обаче не му пречи да се гордее с факта, че е немъртъв и доста често да се гаври с живите създания, които смята за малко по-нисши.
И нека чувствата му не бъдат бъркани с чувствата на един жив. "Чувствата" при Гак са като взривове, поставени на стратегически места в маната му и по-скоро влиаят на мислите му и по този начин на емоциите, от колкото по обратния начин.

Статистики :
Сила: 20
Издръжливост: 0
Ловкост: 15
Бързина: 20
Воля: 15
Ефирност: 25

Познания / Знания
[ДП] Духовно познание : 5
[EП] Ефирно познание : 5
[БП] Бойно познание : 10
[ПП] Практическо познание : 10
[ТП] Теоретично познание : 10

Положителни качества :
+ Морске походка [издържане на събаряне при Зар + Късмет > 5] +1 допълнителна активност при бягане или спринтиране

Отрицателни качества :
- Агресивност [измислено] - Способността на героя да изпада в агресивно състояние, когато е поставен в неловка ситуация, бъде наранен или обиден неволно.

Второстепенни показатели :
ЖТ: 0 / 0
МТ: 50 / 50
Акт: 6 / 6
Вди: 80
Въз: 0
Пре: 6
Скок: 1.5 м
Товар: 20 / 0

Атаки и защити :
(ДА) Дъгова атака : 6
(ПА) Права атака : 7
(АР) Атака от разстояние : 6
Щети : 2

(ЗП) Защита париране : 6
(ЗБ) Защита блокиране : 7
(ЗО) Защита отбягване : 6

Умения :
Човешки език : 55
Общ език : 55
Акробатика [практическо] : 11
Катерене [практическо] : 3
Плуване [практическо] : 11
Мореходство [теоретично] - 11
Многобой [бойно] : 21 [+ 2 защитно действие]
Танц на сабята [бойно] : 21 (+ 2 щета към сабята)

Основни действия : 1
Защитни действия : 2 + 2 (Многобой)
Допълнителни действия : 1
Squall
Griever
Posts: 1842
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Location: София
Contact:

Post by Squall »

Играч - Дивака
Име: Виталис О'Екилибриум
Раса:Горгона
Клас: Алхимик
Расово качество:Ефирни крила
Класово качество: Носене в нищото
Възраст:31 г.
Ръст:180 см.
Тегло:142 кг.
Агилианец от 7 ранг, ще държи изпит за влизане в клан Ащеор
Има операция за ползването на щампи от 3 ниво

История :

Характер : Виталис от малък се влече към алхимията, всички смятат че това е семейна черта, наследена от неговия съименник пра-пра дядо му Виталис, известният ръководител на клан Ащеор. Но през свободното си време има и друго хоби- обича илюзионизма, отделя много от свободното си време за да се наслаждава на фокусниците, а от често и го практикува. Обича приключенията и лесно се сприятелява с хората, но много мрази някой да го лъже. Разбира от шегички, и даже често си позволява да се майтапи с приятелите си, по-голямата част от които също майтапчии. Последно време е все по-малко сговорчив, може би защото все повече се отдава на мрачната работа с която се е заел, а именно членството в клан Ащеор и задълженията му свързани нея. Но приятелите му напоследък забелязват това и се опитват да разнообразят мрачния му делник. Дори Виталис тръгва с някой от тях на приключение.

Описание : Нещото което го отличава от другите са неговите жълти змии, смятани от някой за знак от съдбата, а от други просто за гени. Притежава височко тяло, набито, на което 140те килограма почти не си личат.

Статистики:
Сила 15
Издръжливост 10
Ловкост 20
Бързина 15
Воля 15
Ефирност 0
Активност 6
Жизнени точки 25
Възстановяване 5
Мана точки 0
Презареждане 0
Товар 25 кг.
Вдигане 260 кг.
Скок 2 м.
Дъгова Атака 6
Права Атака 6
Атака от разстояние 6
Защита Париране 6
Защита Блокиране 6
Защита Отбягване 6

Познания :
Духовно 5
Ефирно 10
Бойно 10
Практическо 10
Теоретично 10

Качества:
Положителни
- Невинен вид
Отрицателни
- Влюбчивост

Умения:

Бойни Умения :

Ръкопашен бой - 21
Средни оръжия I - 3
Отбягване - 21

Общи Умения :

Горгонски език - 55 (вродено)
Илюзионизъм - 3
Флора и Фауна - 3
Претърсване - 3
Наука - 3
Дипломация - 3

Специфични Умения :

Алхимия - 21
Locked