Вътрешни Проблеми 1. Руж

Приключили линии и пенсионирани герои от WoD.
User avatar
Admatha
Posts: 2342
Joined: Thu Nov 06, 2003 10:57 pm
Contact:

Post by Admatha »

-Последните 10 години обикалям света. Търся място, където да се установя и да съм полезна. Страстта към пътуването е единственото, което ме води насам. Надявам се, че няма да представлява пречка. Ще се радвам да бъда полезна с каквото мога, докато съм тук. Възнамерявам да остана не повече от месец. Трябва да ми е достатъчен, за да оценя това място.
User avatar
Andras
Emeritus
Posts: 8767
Joined: Tue Oct 21, 2003 11:45 am
Location: София
Contact:

Post by Andras »

-Обяснението не ми харесва много, но върши работа. А за ползвата от теб - Сабат чукат на вратата. Знаеш от кой край се държи оръжие, нали? - Каспар вади от задния си джоб някакво смачкано листче, зачертава нещо на него и надрасква набързо един адрес - Може да изглежда като дупка и да вони на носферату в отходна тръба, но гарантирано можеш да отседнеш там спокойно. Утре привечер среща в Елизиума.
Si vis pacem para bellum
User avatar
Admatha
Posts: 2342
Joined: Thu Nov 06, 2003 10:57 pm
Contact:

Post by Admatha »

Хвърли един бърз поглед на листчето, след което го напъха в един от джобовете си.
-Няма проблем. Считай, че съм там.
Излезе бързо и се отправи към местообиталището си за тази нощ.
User avatar
Andras
Emeritus
Posts: 8767
Joined: Tue Oct 21, 2003 11:45 am
Location: София
Contact:

Post by Andras »

Адресът принадлежи на схлупено ателие за татуировки, в чиято имагинерна стерилност никой няма съмнение. Съдържателят е един мургав мъж, нисък, с вид на табуретка и поне двайсет часа седмично във фитнеса, а с иглите работи някаква 'мадама' на средна възраст, доста попрезряла. Освен с дупчене на разни части от тялото, тя изглежда се занимава и с други услуги, защото в първия момент успява да обърка професията на Руж, питайки "За работа ли си дошла". Бързо поправя 'грешката на езика' и връчва ключът от стая за почивка номер 3.
Стаята за почивка е с приблизителни размери 2,5х2,5 и е мебелирана функционално - легло и закачалка. Изцяло вътрешна, тя разполага с един-единствен прозорец, който гледа към асансьорната шахта.

14.04
Руж изглежда е пропуснала доста от случилите се в предната вечер неща. Имало е голяма самолетна катастрофа, от която са оцеляли двама, вероятно с помощта на каинит. Последният е успял първокачествено да сгази лука, типосвайки се пред медицинските екипи здрав и читав и сега жълтите вестничета са подели разнообразни версии за 'тайнственият герой'. В резултат на това известно количество каинити са леко вкиснати.
Съответният новодошъл също се намира в Елизиума, придружаван от един раздърпан гангрел със замислено изражение.

ИИ: Продължаваш с Рей и Родни.
Si vis pacem para bellum
Locked