Ще се опитам да изнеса някои по-основни правила в тази тема, възникнали в хора на организацията или поради конкретен случай, та засега са следните (ще се допълват):
1.Който му допадне историята и пожелае да се включи в действието, движейки "овакантен" герой или чрез създаването на свой собствен, е добре дошъл

2.Няма да се допусне сюжета да се развие в пародиен такъв... просто не е от този тип РПГ. Пояснение - нищо против хуморът, но в действието е по-подходящо да бъде поднесен под формата на сарказъм, ирония, а на моменти - и каруцарски;
3.Бъдещото действие няма да се напасва спрямо плановете на който и да е от нас за героите ни. Всеки се съобразява с вече написаното!
4.Когато се описва идея за нещо по-генерално, касаеща всички герои - четат я всички и ако има несъгласни - същите предлагат нов вариант за развитие - отново генерално за всички, който вариант се подлага на обсъждане, доразвива се и т.н., докато не се избистри и удовлетвори пишещите.
5.Играчите съобразяват времето си по начин, съобразен с времето на останалите играчи, за да не се допусне изпреварване във времето с голям период напред.
6.Играчите имат право на не повече от четири главни героя.
засега е това...
Чисто организационно (за ориентация на новите или на тези, които просто четат):
1.За да различавате кой е досадникът, писал в постовете ви, моя милост (Таис) пише и ще пише в синьо, ако изобщо тръгна да коментирам във вашите постове каквото и да е, а физик пише по постовете ви/ми в червено. За Вер сме оставили зеленото, но не си спомням дали той си спомня това

2.По отношение на спама - ами отношението клони към доста либерално, но аз съм определено по-лошата от двама ни с физик, защото като дойде време за разчистване на спама, хич не се церемоня да трия, докато нашият пре-най-мил модератор физик обича да си играе да пуска корабчета, фрегати, подводнички или цели флотилии от спам да плуват из топиците...