[Даная] Сеана

Кралство Даная. Кралицата в опасност? Първосвещеникът на Халид - съюзник или враг? Къде е Първожрицата на Умбра? Интриги, заговори, опасности... Ще оцелее ли Кралицата? Ще бъде ли открит Артефактът?
Locked
User avatar
Haos
Posts: 1057
Joined: Wed Oct 08, 2003 7:07 pm
Location: Монтана
Contact:

[Даная] Сеана

Post by Haos »

Преди няколко години, Насеа Мюшир бе обикновена дъщеря на един от благородниците на Хипопион. Изненадващо за самата нея при подслушването на една от тайните срещи на баща си, тя бе научила за Академията и след месец време, по време на една разходка по брега на морето, тя бе изчезнала от изненаданите погледи на слугите си. Там бе един от тайните входове за Академията, за който тя бе научила тайно от баща си. След като момичето вече бе попаднало вътре, лесно бе да се усети и вродената му магическа дарба. Сеана, каквото име бе приела след постъпването си в Академията, се бе учила и развивала, докато бе стигнала до ранга на Просветена. Някога тогава Върховната Калитеа бе съзряла потенциала на момичето, и бе започнала да го обучава специално. Сеана имаше талант за разрушение, и Върховната се стремеше да го развие. Ако пророчествата бяха верни, скоро Носителят щеше да се завърне, и тъй като щеше да е човек, само човек с подобна нему сила би могъл да му устои.


Сеана е млада жена, изглежда на двайсет и няколко. Дълга кестенява коса, бадемови кафяви очи, бронозов тен... Набива се в очи не чрез вида си, а чрез действията си. Хаосът и разрушението я следват неминуемо по петите. Все пак за това е обучена :") Големи магически способности и възможности. Използва предимно магии свързани с въздух и светлина. Лесно се пали и не оставя проблемите си нерешени. Като благородничка, е свикнала на охолство и разкош, тепърва има да се учи че живота на Скиталеца няма да й даде нито едно от тези неща, ако не си ги извоюва сама. Пред непознати хора би се представяла с рожденото си име - Насеа Мюшир, в определени случаи - като дъщеря на Везир Мюшир, но рядко.

Толкова за сега, като се поразкърши наоколо ще разберете повече :")
Ако искаш да имаш всичко, първо трябва да признаеш, че нямаш нищо. Хаос
User avatar
Tais
Posts: 633
Joined: Sat Jan 17, 2004 9:14 pm
Location: София
Contact:

Post by Tais »

добро начало :)
ще я доразвиеш в играта - имаме цялото време на Портала, освен, ако не ни прогонят, разбира се :P
Tais - 70 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Locked