All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Последни статии Кратки @ Сивостен Recent articles

Свински бут с бамя

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 14.12.2011

Enslaved - The Sleeping Gods and...

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 08.12.2011

England Medieval Festival

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 01.12.2011

SciFi Series: Grimm

(Ангел Генчев) - 28.11.2011

Band dessinee: Chasseurs de dragons

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 28.11.2011

"Синя луна" от Лоръл Хамилтън

"Зигзаг" от Хосе Карлос Сомоса

"Добрият" от Дийн Кунц

"Милениум: Взривената въздушна кула" от Стиг Ларшон

На книжния пазар. Иво Милев: "Случаите ...

На книжния пазар. Джим Марс: "Сестри ...

На книжния пазар. Томас Родригес Мартинес: ...

На книжния пазар. Курбан Саид: "Али ...

На книжния пазар: Хакан Йел - "Ресторант"

Fringe също с нов сезон

Arkan - Hilal (2008)

(Ivan G. Atanasov) - 17.02.2009

Pathology (2008)

(Angel Genchev) - 24.09.2008

Europa Universalis: Rome

(Ivan G. Atanasov) - 22.09.2008

B.B. King - One Kind Favor (2008)

(Angel Genchev) - 17.09.2008

Zavet (2007)

(T. Hristov) - 16.09.2008


Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 6:09 pm 
Валхеру

Joined: Sun May 02, 2004 2:51 pm
Posts: 3540
Location: Светът на безкрайната реалност - Евалорм, Кенвийр.
А. Най-после. Макар и разговорите ми с АтенарТан да бяха доста приятни, дори когато влезнах в приятно опушеното кръчме все още чувствах ромона на дъждовните капки върху гърба ми - навлажняващи дрехите ми, спускащи се по копието, които съчетани със суровия и заплашителен вятър пронизваха като стотици мънички игли, които се забиваха... и забиваха.
Спътниците ми очевидно бяха в лошо настроение. Поне повечето. Все пак, ако трябва да бъда точен, не всички магьосници са достатъчно... здрави да издържат лек ръмеж, а камо ли онзи там, който се правеше на лидер сред низши създания. Аз бях, съм и винаги ще бъда спокоен върколак и това ме въздържаше от повечето действия - само се подсмихвах на репликите му, пълни с гордост и... отплеснах се.

Та бях тръгнал да говоря за кръчмата. Не помня името и, но определено нещото, което заинтригуваше, бяха елфите-близнаци, които ни посрещнаха. Това е нещо рядко срещано и сякаш самата съдба, изтъкана от много сложни нишки на Боговете, ни бе насочила към този скромен и уютен дом. Когато те ни заговориха, аз се усмихнах и се помъчих да отхвърля от плещите си тежкия товар на лошото настроение, тупнах АтенарТан по рамото.
- Давай, друже, да седнем да задоволим прегладнелите си стомаси и да ударим по една халба бира, или повече - казах аз, и по-късно продължих към останалите, посочвайки една от големите маси в ъгъла, далече от чужди уши и посетители. - Да седнем на тази маса тук, другари и да поговорим; мисля, трябва да премахнем всякакви грижи тази вечер и да се повеселим - кой знае... накъде сме, или ще сме, тръгнали и дали ще се зърнем повече занапред - усмихнах се, кимнах на елфите-близнаци и поех към ъгъла.
Макар настроението ми да беше ведро, все не успявах да оттърва от себе си някакви тревожни мисли, които ме глождеха сякаш отвътре... накъде, Богове, бяхме тръгнали?

_________________
Моят блог


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 02, 2006 8:39 am 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
Всички

Двамата близнаци започват да говорят заедно и след като на няколко пъти спират и пак започват, първия успява да съобщи:
- О, имаме много свободни стаи - винаги. Мога ли да разбирам, че всеки иска отделна стая? Или пък двойни? За масите - заповядайте, настанявайте се и изчакайте някой от нашите сервитьори! Те ще ви обслужат! Но първо - да ви помогнем да се позисушите, може да се разболеете!


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 02, 2006 2:19 pm 

Joined: Sun Jan 08, 2006 5:35 pm
Posts: 106
Морлун реши да се възползва от предложението на елфите и отвърна :
- Да, наистина ще е много добре ако може да ги изсушим, жалко че нямам други. Ей сега ще го измислим, извинете ме за момент.
Морлун се затича към Тор, и го попита :
- Тор, би ли възразил ако наемем двойна стая, така ще излезе по-евтино. Нямам нищо против и ако искаш да вземем някоя по-голяма, да речем за нас тримата, след което се обърна към събеседника на Тор и каза : - Приятно ми е, Морлун ;)


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 08, 2006 7:16 pm 
Валхеру

Joined: Sun May 02, 2004 2:51 pm
Posts: 3540
Location: Светът на безкрайната реалност - Евалорм, Кенвийр.
Жени. Нямаха, а и никога няма да имат, какъвто и да е свян. Докато Морлун "Дивата" задаваше въпроса си към мен, аз поех халбите от двамата братя близнаци-елфи, като не пропуснах да ги огледам добре; оставих няколко кристала на масата, същевременно казвайки:
- Скъпа Морлун... - помня, че се усмихнах тогава и наистина ми стана весело. Ръцете ми бяха докосвали нежна женска кожа отдавна, а тялото отдавна не се бе отдавало на ласка от нежния пол, създаден от Боговете. Но пък елфа? Усмихнах се, само помисляйки си за ситуацията. Богове, не! След което, смеейки се, продължих: - не вярвам, че ще ти е удобно да бъдеш в една стая с... един пуфтящ и хъркащ мъж, нали така? Въпреки това, предлагам следното - ако другарят АтенарТан се съгласи да делим една стая, то може спокойно да спиш в съседната. Или пък... всъщност, с по колко легла са стаите? - запитах единия от близнаците.
Хубаво беше да разсъждавам така, но все пак нищо не знаех за градежа на въпросната сграда. Интересно, дали имаха стая към залеза - през акъла ми мина мисъл, че мога да отправя последната за деня молитва към Хазерот, облян от светлината на залеза - ако въобще имаше такъв. Проклето от всички демони време.

_________________
Моят блог


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 08, 2006 7:56 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
Блейд

- О, имаме всякакви стаи - единични - луксозни е обикновени, двойни, тройни и общи. В зависимост от стаята цените са различни. - казва единия елф, докато другия прибира кристалите, оставени от теб. Той тръгва към бара, докато брат му остава да масата ви.
- Ще желаете ли нещо за хапване, струва ми се, че сте изморени и гладни?


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 08, 2006 8:24 pm 
Валхеру

Joined: Sun May 02, 2004 2:51 pm
Posts: 3540
Location: Светът на безкрайната реалност - Евалорм, Кенвийр.
Усмихнах се. Дали беше подходящо да спя с всички тези тук в една обща стая? Онзи там... с отварите. Здрачник. Можеше да ме обере без проблем. Току-виж утре кесията ми липсваше. Какво значение, всъщност - като се замисля, кристалите нямат никакво значение. Какъвто и да си бил - беден, богат, принц, просяк - накрая все се озоваваш равен пред Боговете и те те съдят по делата ти. Дали едни изгубени зеленикави камъчета биха променили съдбата ми, или пък съдбата на някой друг от нас?
- Е, аз лично бих предложил да опечем някакъв дивеч и да го изядем в преслава на Боговете. Честно казано, бих изял дори арсул - засмях се широко тогава. Да, наистина - дали беше от бирата или от проливния дъжд, чувството у мен беше наистина странно - сякаш бях едно с обграждащата ме природа, обзет от чувство за всепоглъщаща любов. Дар от Боговете. - А по въпроса за стаите - извинявам се на дамите за предложението, но ако желаете, може да ползваме една обща стая? Доста време вече пътуваме заедно и сме еднакво мокри. Е? - огледах ги, един по един - горгоните Аксли и Клио, Морлун елфидата, сънародникът АтенарТан, здрачникът, който мислеше само за отварите, Шино; магьосникът Лагандрес с широкополата му шапка. Шест души, чиито съдби вече бяха преплетени една в друга и разплитането на които зависеше от едно нещо, блестящо и хвърлящо златни проблясъци съкровище.

_________________
Моят блог


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 09, 2006 9:54 am 
Defender of Honor

Joined: Sun Feb 05, 2006 2:46 am
Posts: 428
Location: In The World You Will Never Understand
Лагандрес все така седеше тихо и спокойно на своята малка масичка в тъмния ъгъл на кръчмата, сърбайки от топлия си чай и вдишвайки от време на време билките. Нервите му постепенно се отпускаха, което си имаше и своите не толкова положителни страни.
Огледа се и забеляза останалите от групата, които се бяха източили като върлини по средата на помещението и слушаха с интерес какво им обяснява някой непознат. Магьосникът поклати глава и отново се наведе към чашата си.
Поне дрехите му съхнеха и главата му се прочистваше от ненужните мисли и неволи. Смяташе да се наспи, ако имаше такава възможност, разбира се, но Лагандрес обичаше да си запланува нещата. Да има някаква определена схема, която да следва, някаква карта, която още в началото да му е ясна. Импровизацията определено не му допадаше.
Прозина се и заключи, че независмо на какво и къде точно, той щеше да се наспи добре тази вечер.
Което, като се замисли, имаше и своите не толкова положителни страни.

_________________
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri May 19, 2006 5:57 am 
Член на Ащеор

Joined: Mon Nov 21, 2005 10:07 am
Posts: 797
Location: Агилията, клан Ащеор
"Черната роза, а ? Нима се свършиха оригиналните и звучни имена на кръчми? Какво стана със "Зурлата на Улрих", "Гниещата Горгона", "Костеливия Кокал" и "Хъркащата Хризантема"?"

Дръпвам леко качулката си, така че да прикрия по-голямата част от седефено-белия череп, който покрива плътно бледото ми лице. С едната ръка милвам леко плата около дръжката на схелстеха, а с другата подканвам единия от близнаците да ми обърне внимание. Винаги съм се чудел как се развиват близнаците в утробата.. Някой ден ще трябва да разуча този въпрос под лупа, но уви.. приключението зове.

Прочиствам си гърлото с едно тихо кашлюкане и с още по-тих и предпазлив тон заговарям елфа..
- Случайно да имате Мракосветско Тъмно? Нищо не може да се сравни с горчиво-киселия вкус на хмел, пуснал корени под сянката на желязно дърво. Не бих отказал и нещо сгряващо.. Супа, яхния.. без значение е, стига да има повечко месо. На дробчета и воденички не мога да устоя. А, да.. и смокини - пресни и сушени.. Ако може и сладко от смокини.. с вода.

_________________
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден :)


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 22, 2006 10:03 am 
Captain
User avatar

Joined: Sun Sep 07, 2003 1:34 pm
Posts: 2749
Location: Unknown Colony, Terran Dominion
Ама че младежи. На половината пръстите им са повече от годините, но се държат като някакви достолепни мъдреци и са по-гневливи от буря. Качулатия дори сега си милва дръжката на меча. Ужас. накъде тръгнах с тези...
Тор от друга страна изглеждаше съвсем нормален. Но нещо някъде зад очите му ме притесняваше. Тънък проблясък на влага, може би само намек за малка сълза. Дали някаква горест наистина трови ума му или аз си въобразявам. Е предполага се, че имаме да извървим дълъг път, а казват, че като преживееш нещо с някого го опознаваш. Може така да стане и с него.
Поех халбата и я оставих на масата. Бяха започнали да говорят за стаята.
- Нека тази нощ да преспим всички заедно в една стая, освен разбира се дамите, ако мъжкото присъствие и женското приличие ги задължават, да не го правят.
Имах впредвид и вероятността, някой да ни ограби или да се опита да ни убие. Предполагам, че няма да посмее, ако всички сме в една стая.
Вдигнах халбата си, погледнах към ъгъла, след това в масите край мен и сетне спрях погледа си в Тор.
- Вдигам наздравица за всички ви, нека пътуването ни бъде благополучно. Утрото е по-мъдро от вечерта, гласи една народна мъдрост, та нека оставим препирните за утре. Надявам се, да можете да пеете, защото песента дава крила на пътника. А аз знам много песни. Но първо:
Наздраве!

_________________
The name's Jim Raynor, pal. And I won't be talked down to by anybody.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 22, 2006 10:17 am 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
Клио О'Сава

- Аз нямам нищо против да сме заедно, все пак така опасността да ни нападнат и да ни оберат е по-малка. Ако другите нямат нищо против, предлагам да наемем една обща стая за тази вечер, пък за нататък ще му мислим. Утре ще обсъдим мартшрута, дали да се разделим и другите подробности около пътуването. Морлун, имаш ли нещо против да сме заедно с тях в стая?

Дарк Лорд

- За съжаление нямаме тъмно, а само светло. Мракосветско Светло - казва с много бодър и приветлив глас елфът. - Виждам, че не сте в настроение. Прав ли съм или просто... ? О, извинете. Казахте, че освен питието искате нещо топло - имаме супа, но за съжаление нямаме смокини - не останаха от вчерашния обеден десерт, сладкиш със смокини. Ще желаете ли нещо друго?


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu May 25, 2006 11:47 pm 
User avatar

Joined: Wed Feb 16, 2005 8:24 pm
Posts: 1187
Location: Варна
- Наздраве! - отговори на наздравицата на върколака Аксил. В интересна компания бяха попаднали с Клио. Той се загледа в дъжда през прозорците и отпрати мислите си към миналото, като само от време на време се заслушваше в разговорите на другите. Винаги, когато мислеше за своето обучение се сещаше за стаята, в която го бяха затворили като малък... Баща му, въпреки че беше наясно какво му беше причинил, не беше направил нищо по въпроса и затова Аксил не бе му простил. Дали след като беше избягал някой бе тръгнал да го търси? Не, едва ли някой се е загрижил за неговото отсъствие, той нямаше много приятели. Не че не беше комуникативен, но след като беше опитал да избяга, му бяха забранили повечето контакти с външния свят. Сега беше свободен и пръв път от години не знаеше какво ще прави на следващия ден, дори дали ще оживее дотогава. Но всичко това му харесваше, чувството, което изпитваше сега не бе изпитвал никога през живота си. От сега знаеше, че докато може, ще продължава да приключенства, да странства из Ендивал и отвъд, да прекоси всички морета докато накрая не се насити на този живот и не седне край огъня, спомняйки си за някогашните си дни. Надяваше всичко да протече така, но в живота имаше твърде много превратности
и нищо не беше сигурно. Едва откъсна поглед от дъжда навън и препрати мислите си към настоящето за да се заслуша в разговорите на спътниците си.

_________________
- Didn't you say people always lie?
- I lied.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun May 28, 2006 5:52 am 
Член на Ащеор

Joined: Mon Nov 21, 2005 10:07 am
Posts: 797
Location: Агилията, клан Ащеор
- Що за кръчма е това? Нямате Мракосветско Тъмно, нито смокини! - сбръчквам вежди и нервно потропвам с пръсти по дървената маса. - Добре. Хубаво. Донеси ми едно Мракосветско Светло и ми донеси няколко сушени листенца от индрише. Ако няма сушени - дай ги свежи. Ще ми трябва малко захар и няколко щипки канела. Ама не ги слагай в бирата, а ги донеси в малки панички. Ще ти бъда много, ама много благодарен.. Ти си знаеш, де. А супата - както споменах с повече пилешки дреболийки - дробчета, воденички, бяло месо. Ни грам кожа, обаче. Повече дреболийки, по-малко супа. Ама да е безсолна, моля ти се. И докато казваш на готвача какво да ми приготви, спомни си за различните мероприятия, особености и интересни нещица наоколо. За мен ще е удоволствие да разгледам.... уф.. Как се казваше градчето..? Нещо много валеше.
"Сигурно ще е нещо клиширано.. от рода на Белия гълъб или Червена ягода. Каквато кръчмата, такъв и града."
- И като се върнеш сподели.. Очаквай възнаграждение.

_________________
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден :)


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 11:54 am 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
Всички

След дълги обсъждания, много изпит алокохол и изядена топла супа, групата преценява, че ще е по-добре да се спи в една стая. Възможността да ви ограбят или убият става по-малка, въпреки неудобството всички да сте накуп. Сигурността в случая е пред удобството. Заплащате всичкото ядене и пиене [-56 кристала, ще ги разпределя] и с бавна крачка се насочвате към стаята. Единият от близнаците ви показва вратата ви, подава ви ключа. След като забелязва, че Атенар не може да се справи с уцелването на ключалката, поема нещата в свои ръце и за секунда отключва и отваря вратата. Оттук нататък не можете да си спомните нищо. Бирата е била прекалено силна.
Утрото настъпва. В стаята влизат все още слабите слънчеви лъчи. Изпуснали сте изгрева. Вече наближава обедно време, а навън облаците все още властват и скоро ще покрият слънцето. Всички седят по леглата си, а някои и по земята. Няколко минутния ви разгвор, спор за посоката на пътуването, е прекъснат от почукване на вратата. Отвън се чува гласът на единият от елфите:
- Писмо за АтенорТен и Тор "Острия"!
След като гласът затихва и никой не отваря вратата, елфът пъхва писмото под вратата. Аксил се запътва към вратата, взима писмото и отново сяда на мястото си. Прочита имената на получателите и тогава разбирате, че всъщност елфът не е сгрешил имената ви заради неуважението си към вас или заради това че не може да чете, а защото просто така са написани - АтенорТен и Тор Острия. Удучвате се как са ви намерили, но учудването бързо е заменено от интереса към съдържанието на писмото:
Уважаеми златотърсачи,
Не се питайте как съм ви намерил, нито се опитвайте да намерите каквото и да било и който и да било. Просто ви намерих. А сега - по какъв повод написах това писмо. Вчера ви съобщих местонахождението на два от ключовете. Информацията за първия ключ, ключа на Моран, всъщност се оказа не толкова вярна. Преди два петъка, Моран е бил нападнат в дома си и убит. Предполага се, че е бил атакуван от здрачници, членове на подземна организация. Изпратих мой служители преди два дни и се оказа, че информацията е вярна. Вече Моран е мъртъв, а къщата му опожарена. Ключът е вече притежание на тази организация. И все пак трябва да някои от вас трябва да отидат до Двия или да намерят архиви на Пазителите на Ковачницата, за да се намери информация за Моран - разбрахме, че е бил не просто обикновен войн, а майстор в обществото. Така че би трябвало да пише нещичко за него и враговете му. Втория ключ - разбрахме точното му местонахождение. Попитайте ханджията за карта на северозападен Ендивал. Там е отбелязано местонахождението му. Разстоянието е между 50 и 100 км., точно както предполагахме. Ако някой от вас може да чете на върколашки - това е перфектно, защото ако нагорещите картата, ще видите текст с информация за ежедневието на създанието. Ако ли не - съжалявам, просто запомних, че в групата ви имаше върколаци и смятам, че всички могат да четат. И пак - не се чудете как и кой е направил това нещо, просто извършете своята работа.
Вечно ваш,
лорд Гаад


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 6:16 pm 
Defender of Honor

Joined: Sun Feb 05, 2006 2:46 am
Posts: 428
Location: In The World You Will Never Understand
Лагандрес бавно забърка в раницата си, тършувайки с дългите си пръсти, изкарвайки хубава черна лула с интересна извика накрая. Разчиствайки едно от леглата, което предизвика само лека кашлица у него заради вдигнатия прах, магьосникът седна и всмука блажено от лулата си.
- Прекрасно, не мислите ли? Този, за когото първоначално трябваше да намерим почти несъществуваща информация, взе че се остави да го убият. - мъжът се намръщи ядосано и всмука още малко тютюн. - И сега ще е нужно да търсим още повече докато разберем кой го е задигнал и къде се намира...
След още няколко всмуквания продължи, като сключените му вежди най-после леко се поотпуснаха.
- Смятам, че сега наистина ще е уместно да се разделим и да следваме плана, който предложих по-рано. Не можем да рискуваме да се въртим около нещо, което кой-знае дали ще открием в близкото бъдеще. Предлагам да отидем до Двиа и да се разделим по най-добрия възможен начин.
Настъпи мълчание, което на Лагандрес явно не се понрави.
- Поне, ако ще откажете отново, кажете, недейте мълча. - подхвърли той с лека усмивка, смучейки лулата си.

_________________
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 9:43 am 
User avatar

Joined: Wed Feb 16, 2005 8:24 pm
Posts: 1187
Location: Варна
- Чакай, нима този Моран е бил от Пазителите на Ковачницата? - попита Аксил. Въпросът беше риторичен, изразяващ изненада. Горгоната можеше да помогне, ако се добереше до архивите на Пазителите, но... той не искаше да се връща там, при спомените от детството си и да отваря стари рани... Не, по - добре беше да си замълчи, по - добре бе никой да не разбира, реши войнът.
- Не, сега не ни трябва първия ключ, а трябва колкото се може по - бързо да стигнем до другия, преди други да са се докопали до него. - Аксил беше станал и се разхождаше из стаята. - Ако им позволим да вземат и другия ключ попадаме в задънена улица. Затова казвам да видим къде се намира създанието, от което трябва да го вземем.

_________________
- Didn't you say people always lie?
- I lied.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group