All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Последни статии Кратки @ Сивостен Recent articles

Свински бут с бамя

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 14.12.2011

Enslaved - The Sleeping Gods and...

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 08.12.2011

England Medieval Festival

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 01.12.2011

SciFi Series: Grimm

(Ангел Генчев) - 28.11.2011

Band dessinee: Chasseurs de dragons

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 28.11.2011

"Синя луна" от Лоръл Хамилтън

"Зигзаг" от Хосе Карлос Сомоса

"Добрият" от Дийн Кунц

"Милениум: Взривената въздушна кула" от Стиг Ларшон

На книжния пазар. Иво Милев: "Случаите ...

На книжния пазар. Джим Марс: "Сестри ...

На книжния пазар. Томас Родригес Мартинес: ...

На книжния пазар. Курбан Саид: "Али ...

На книжния пазар: Хакан Йел - "Ресторант"

Fringe също с нов сезон

Arkan - Hilal (2008)

(Ivan G. Atanasov) - 17.02.2009

Pathology (2008)

(Angel Genchev) - 24.09.2008

Europa Universalis: Rome

(Ivan G. Atanasov) - 22.09.2008

B.B. King - One Kind Favor (2008)

(Angel Genchev) - 17.09.2008

Zavet (2007)

(T. Hristov) - 16.09.2008


Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ] 
Author Message
 Post subject: Битката срещу стражите
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 10:30 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
Ред на действия:
1 Блейд
2 Найтмеър
3 Страж1
4 Страж2
5 Хаос
6 Дивака
7 Керан
8 Тъмния
9 Светлия
[Малиии...]

Рунд 1
Действия:
Блейд 1/2/1
Найтмеър 1/1/0
Страж1 1/2/1
Страж2 1/2/1
Хаос 1/2/1
Дивака 1/1/0
Керан 1/1/0
Тъмния 1/1/0
Светлия 1/1/0

Начало!


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 10:44 pm 
Валхеру

Joined: Sun May 02, 2004 2:51 pm
Posts: 3540
Location: Светът на безкрайната реалност - Евалорм, Кенвийр.
Бавно стискам копието си. "О, не, не и срещу невинни... стражи. Хазерот, нека копието ми е по-остро от взора на стремглавия орел, ръката ми - по-точна от смъртта, а движенията ми - грациозни като на орел. Позволи ми, Господарю, да възхваля твоето име на мой покровител със славна победа на бойното поле!" Привършвайки молитвата, рязко насочвам копието напред и се втурвам срещу единия от стражите, междувременно надавайки вик:
- Не ги убивайте!

Трудно е да се обясни накратко това, което съм изучавал в боя с копие. Истината е, че винаги по време на битка се чувстваш... странно. Сякаш времето започва да лети бавно, а концентрацията ти трябва да е максимална. Всичко има значение.
Тогава и аз се почувствах така - стъпките ми бяха плавни и тихи по каменния паваж на улицата, а заедно със стража играхме една игра - да, същинска детска игра, която обаче свършваше с лош край. Спомням си ясно, че тогава се старах да го обезоръжа и да избия оръжието му - не съм добър писател и няма да могат да ми стигнат словата, ако си представя как сме изглеждали отстрани - беше наистина красива гледка - поредицата от мушкащи удари, отбивани от оръжието на стража; навежданията настрани; всъщност, макар да бях с предимство заради дългото оръжие, виждах, че съм се изправил срещу добър противник - независимо от алкохола, който беше погълнал. И тогава, с непоколебима точност на ръката, реших да замахна рязко и бързо - надявах се да порежа леко ръката му, така че да изпусне оръжието си...


[ИИ]Дъгова атака, прицелена - дясната или лявата ръка (зависи от това къде е оръжието). Атаката е срещу Страж 1; приех, че системата е абстрактна и съответно - и атаката ми такава. Затова си позволих някои волности в описанието.[/ИИ]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 9:25 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
[Блейд -1 основно десйтвие][Страж1 -1 защитно действие]
Системно
Замахваш с всичката си сила към стражът. За момент ти се струва, че то се е врязало в металната броня на противника ти и е разкъсало ръката му, но това е е така. В последния миг преди удара, той се отдръпва и на свой ред се готви за атака.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 8:10 am 
User avatar

Joined: Wed Feb 16, 2005 8:24 pm
Posts: 1187
Location: Варна
Какво? Не би убил невинен човек никога! Бяха седмина, а стражите двама, така че нямаха никакъв шанс. Те можеха да ги смачкат, но той не искаше това. Втурна се да помага на върколака, като нападна пияния с изваден чук и щит. Мускулите му се напрегнаха, змиите му засъскаха. Може би ако го удареше в краката, нямаше да се наложи да го убиват. Замахна към краката, чукът полетя... "Не вземай живота на този невинен човек!" помоли се Аксил.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 9:52 am 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
[Найтмеър -1 основно действие][Страж2 -1 защитно действие + наказание от модул "Рани"]
Системно
Страхът от това да убиеш някой те кара да го атакуваш в краката. За тове щастие и успокоение, го уцелваш право в левия крак. Стражът изревава от болка и се строполява на земята.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 12:05 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
[Страж1 -1 основно действие]
По лицето на стража личи злобна усмивка. Изведнъж той атакува със своя секач Тор Острието - единствения чернокож върколак.
[Парираш ли?]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 4:19 pm 
Валхеру

Joined: Sun May 02, 2004 2:51 pm
Posts: 3540
Location: Светът на безкрайната реалност - Евалорм, Кенвийр.
Изненадата от неуспеха на атаката ме порази - очевидно бях подценил противника си. Нищо, не бях тръгнал да умирам. Още.
По-късно успях да оформя картината в главата си - нощната зеленикава светлина на Ергонтар блещукаше в тъмната доба на нощта и лъчите му галеха острието ми - точно в този момент сякаш всичко вървеше против законите на нашата господарка Шеа - виждах ясно острието на копието, което се бе шмугнало между стража и не бе оставило нищо освен лека резка на дрехите му. Усещах тежкото му дишане, дори мисля чух някой зад мен да вика нещо - не знам дали се отнасяше до мен, но в онзи момент си припомням ясно и отчетливо какво е да се бориш за живота си - да, именно това чувствах. Онзи инстинкт, граничещ почти до животинската ми природа и доближаващ ме до онова, което съм когато се превръщам във вълк - в едно животно. Мислех само и единствено как да отбегна удара, как да се извъртя - и внезапно, времето сякаш отново се постави в рамки - видях летящото към мен острие и просто се опитах да го отбия с дръжката на копието си. И наистина - в този момент не се сетих за това, което ще напиша тук - случвало ли ви се е да видите как едно парче дърво бива носено по някоя буйна река? Е, това се случи и с мен - бях носен от порива на вълните и се бях вкопчил отчаяно в една единствена вейка - в случая - рефлексите ми. Но в онзи момент единствено можех да се моля на Хазерот да ме закриля, защото все някой ден ще му се отплатя. Ако оживеех.

[ИИ]Париране с копието.[/ИИ]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 8:49 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
Системно
[Блейд -1 защитно действие]
Секачът на полу-паникьосания страж се запътва право към дясната ти ръка. Усещаш как метала се приближава. Вече си мислиш, че скоро няма да си жив. Не! - помисляш си ти и се опитваш да спреш приближаващата се опасност. В последния момент копието ти препречва острието на стража и го отблъсква. Разминаваш се на косъм - само и една секунда да беше закъснял с реакцията си, можеше вече да си на земята, потънал в кръв, носейки се към царството на мъртвите. В първия момент злобната усмивка на пазачът се утроява, сякаш вече те е победил, но миг по-късно той разбира истината - ти си парирал секачът и той вече е почти безпомощен и беззащитен срещу атаките на твоите другари
[Страж2 -1 основно действие]
Пияният пазач изревава от болка след удара. Костта му е пречупена, може би на няколко места и той напълно изразява болката си. Мъчи се да произнесе няколко думи, от които разбирате, че всъщност вика помощ. На кръста му проблясват ключове. Оръжието му стои в ръката му. Броните му са на него. Въпреки всичко той е на земята, потънал в болка. Чукът напълно е довършил иначе пияния човек. Той вече не представлява препятствие за "Търсачите".
[Системно]
Действията:
Блейд 0/1/1
Найтмеър 0/1/0
Страж1 0/1/1
Страж2 0/1/1
[/Системно]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 10:21 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
Хаос

Клио дотичва последна след групата. Когато Тор и Аксил нанасят ударите си, тя все още изостава. Тъй като е все още прекалено далеч, за да атакува, тя се приближава няколко метра към стражите и извиква "Хайде, дръжте се приятели!"


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 25, 2006 12:14 pm 
Captain
User avatar

Joined: Sun Sep 07, 2003 1:34 pm
Posts: 2749
Location: Unknown Colony, Terran Dominion
Откопчах секирата от препаската си. Обичам битките по свойски си начин. Не защото обичам да наранявам. Обичам да танцувам. Много хора мислят секирата за тежко и неудобно оръжие. Не е съвсем така. Всъщност секирата е трудна партньорка, но безспорно движенията и са ясни и запомнящи се. Да се биеш със секира е като да танцуваш валс. Безспорно красив и прецизен, но ако направиш една грешна стъпка ще се препънеш и ще паднеш. А грешката с оръжие като брадва може да те остави беззащитен.
И все пак, не мисля, че страдам от излишна чувствителност. Не еднократно съм посичал зверове и хора, а тези стражи изглеждат комично в големите си брони.
- Хей младежи сигурни ли сте, че не предпочитате да си идете по живо по здраво вкъщи. Encounter- ите никога не печелят битката с герои. А ние сме герои. Накрая всичко тук ще е кървава каша, и то заради единия опит, а на майките ви това няма да им хареса, освен ако не са духовнички на Нейтуйде или не обичат да редят пъзели с вътрешности.

Е, Ергонар, да потанцуваме.

_________________
The name's Jim Raynor, pal. And I won't be talked down to by anybody.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 27, 2006 4:25 pm 

Joined: Sun Jan 08, 2006 5:35 pm
Posts: 106
Да убием стражите ще е напълно глупава и примитива постъпка, помисли си Морлун и в следващият момент си се представи бягаща от закона, принудена да живее в някоя пуста планинска пещера с хора, запознала се с тях само преди 5 мин. Дивата имаше само 1 цел в живота си, да отмъсти за майка си, и ето че след като се смяташе за толкова готова да се изправи с/у първия си противник всичко коренно се промени, вече "сламеното чучело" се движеше, макар и неблизо, дъха му се чуваше, пулса на "сламеното" му сърце беше ускорен, а и лъка на Морлун вече много повече тежеше. Не! , все още не беше готова да убие живо същество, а на всичкото отгоре всички нейни съпътници трябваше да се измъкнат живи от тази толкова неприятна ситуация. Ако използваше лъка си имаше много голям шанс да убие невинния стража, ще трябва просто да го зашемети. Докато тези мисли хаотично обикаляха главата й, сякаш беше изминала само секунда, а тя вече усещаше че е нейн ред да атакува. Дойде моментът на истината, сега щеше да си проличи дали Дивата може да отмъсти за своята майка, дали всичките й усилия досега са били напразни...след едно мигване тя вече се беше устремила към стража. Чу се само : "Не ги убивайте !!!" След това нищо не можеше да спре юмрука й, прицелен в стомаха на стражата, вече достатъчно оплашен от тълпата

[Ръкопашен бой]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 27, 2006 9:29 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
[Дивака -1 основно действие][Страж1 -1 защитно действие]
Системно
Бързо притичваш по каменната улица до стража, облечен в металните си доспехи, който все още стои на краката си. С огромна ярост се прицлеваш право в стомаха му, впрягаш всичките си сили и умения, които си научила през годините, за да го удариш и да го зашеметиш. За твое разочарование, той вижда, че се опитваш да го удариш и успява да се дръпне навреме, точно преди да нанесеш опасния си удар. Да му се не види - помисляш си ти, тъй като този удар можеше да съсипе и този страж. Все пак твоите нови приятели са наблизо и ще ти помогнат.
Едит: [Системно]
Действията:
Блейд 0/1/1
Найтмеър 0/1/0
Страж1 0/0/1
Страж2 0/1/1
Хаос 0/2/1
Дивака 0/1/0
Керан 0/1/0
[/Системно]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 1:01 am 
Член на Ащеор

Joined: Mon Nov 21, 2005 10:07 am
Posts: 797
Location: Агилията, клан Ащеор
Гледам удивен битката между стражите и моите спътници и не мога да повярвам на очите си.
"Как по дяволите някой може да се притеснява и дори да използва бойни викове, при положение, че ние водим със седем към едно.. И сме трезви? Що за жалка сбирщина?"
Ръцете ми стискат гърлото на бутилката ром, която в продължение на няколко дена стои в дъното на единия от джобовете ми. Без много да му мисля подхвърлям леко бутилката във въздуха и я улавям отново на същото място, правя няколко бавни крачки към първия страж с надеждата да не ме забележи и замахвам с бутилката към него.

<Дъгова атака, прицелена в главата или тила.>

_________________
Направете си Neopet!
Посетете моя блог!
Герои : Шино ; Гак ; Итеон ; РиелмоДел
Squall : Аз вече не съм глупавато добрия Елмозини или Елмозко, а съм по-гаден :)


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 8:45 am 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
[Тъмния -1 основно действие][Страж1 -1 допълнително действие, -1 активност]
Системно
С рязко движение бъркаш в джоба си и изваждаш бутилчицата. Тя излита във въздуха, но с още по-премерено движение ти я улавяш, докато се върти и пада към земята. Правиш крачка, прицелваш се в главата на стража и замахваш. Досега не се беше бил бутилка и не беше овладял добре движението й. Стражът схваща замисъла и бързо се отдръпва. Ударът напълно закъснява, а лицето на стража блесва в злобна усмивка. На лицето му може да се прочетат мислите му Следващия път по-бързо, нещастнико. Налага се да се отдръпнеш назад и да изчакаш, за да събереш сили за нова атака.
[ИИ]Можеше да мятам дали се чупи бутилката когато я мяташ, ама нищо.[/ИИ]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 12:45 pm 
Defender of Honor

Joined: Sun Feb 05, 2006 2:46 am
Posts: 428
Location: In The World You Will Never Understand
Що за войни? Насреща са ни двама пияни стражника, тласкани към насилие и необмислени действия единствено от ефтиния алкохол и слабата психика. Какво ще стане, ако се изправим срещу полудял планински трол или някой магьосник, обладан от смисъла на величияето. Не ми се мисли и за демони ...

Лагандрес, живял достатъчно дълго в Седефената академия, запознат с библиотеката, чиито книги като малък бършеше ... една по една ..., а в по късен пириод и четеше, беше наясно с много неща и винаги обмисляше всички варианти преди да направи нещо. Този път път реши, че ще е най-добре да направи бърза магия и да продължава напред, апък който иска - да го следва. За него мног онямаше значение, въпреки че предпочиташе да пътува сам.
Концентрира се върху стража, който сега се хилеше за неуспешния опит за удар на здрачника. Събра енергията около себе си и се опита да я опитоми. С няколко сложни движения на ръцете я събра на едном ясто и я оформи. Изпъна напред дланите си, посочвайки стража с двата с показалеца ...
- Дано имаш късмет да те уцеля в крака ...

[[Мълния - (ефир. 20; ЕП 20)]Използвам за магията 10 МТ. Ако успея да го поразя, веднага тръгвам към него или евентуално тялото му, за да взема ключа.]

_________________
" Както и преди - отново се оказах прав "
Много бързо ще те смаже ехото на гневния ми вик, че знаеш ще ти разкажа,
за моя смъртоносен трик. А ако ти побегнеш сетне,
можейки и в дън земя да се завреш, ехото пак ще ти нашепне, че от моя ятаган накрая ще умреш.
Пътеките на светлината - Light's Champion In The Stronghold of Darkness


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 10:50 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
[Светлия -1 основно действие]
Ситемно
Концентрираш се, така както никога преди. Или поне се опитваш. Опитваш се да си спомниш всичко, което си научил през годините. След няколко секунди мълния прорязва противника ти право в главата. Светкваицата централно удря създанието, но то дори не се залюлява, а само леко проличава, че е ударено от гръм. И все пак ти уцели. От доста време не се беше възползвал от умемията си в таква среда. Малко след това забелязваш, че всъщност стражът е доста здраво наранен. [Наказание от модул рани]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 11:05 pm 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
Рунд 2
Действия:
Блейд 1/2/1
Найтмеър 1/1/0
Страж1 1/2/1
Страж2 1/2/1
Хаос 1/2/1
Дивака 1/1/0
Керан 1/1/0
Тъмния 1/1/0
Светлия 1/1/0
[ИИ]Блейд започва[/ИИ]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 6:35 pm 
Валхеру

Joined: Sun May 02, 2004 2:51 pm
Posts: 3540
Location: Светът на безкрайната реалност - Евалорм, Кенвийр.
Вечер. Нощ. Сиянието на Ергонтар, полъха на вятъра и природата. "Бъди едно с всичко, бъди в хармония с околността" - бяха рекли моите учители нявга, когато скитах по света в дирене на приключения и знания - не че бях успял да ги намеря, не - уви, щастливец би бил онзи, що може да се нарече знаещ, тъй като на този свят има толкова много неща и събития, които изкривяват шарката на съдбата, че само истински мъдрец би могъл да ги овладее. Не знам дали съм мъдрец, но наистина почувствах тази хармония - трудно е да се обясни как точно - дали просто опиянение от битката и моята същност на създание, сътворено в името на победа и битка. Чувствах някаква лекота на съзнанието и състоянието, която сякаш ми внушаваше, че аз съм част от всичко - и че не трябва да се противопоставям на всичкото, а да вървя според него. Тогава, в онзи миг, когато времето летеше бързо, не успях да осъзная точно чувствата, но разбрах едно - нямаше смисъл от убийства. Беше ми ясно от самото начало, но всъщност не знаех защо - сега мога много добре да го разбера.
Според мен, всичко е взаимосвързано - ако убия този човечец, може би някъде на другия край на света ще изсъхне вековно дърво? Или може би ще паднат мнозина, сразени в паметна и героична битка. Този ред, тази хармония, въведена от Боговете, аз си я представям като една поредица от нишки и възли, свързани заедно - скъсаш ли един, отиват си много.
Е, да не се отпускам в много приказки - в онази ситуация, изправен срещу въоръжения страж, аз просто замахнах с копието - направих лек финт, който учителят ми бе нарекъл "Падащото листо" и след това замахнах с тъпата част на оръжието си към ръката му, отново с цел да го обезоръжа. И тогава в главата ми полетя мисъл, изгубена като едно падащо листо насред огромна гора - "Хазерот, господарю, покровителствай ме!".

[ИИ]Прицелена Дъгова Атака към ръката, по възможност ще гледам да нанеса възможно най-малко щети - целта ми е той да изпусне оръжието си, а не да му отсека пръстите. Не се сещам копието дали има Трошаща атака, но ако има - бих я ползвал нея.[/ИИ]


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 8:59 am 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
[Блейд -1 основно действие][Страж1 -1 защитно действие]
Системно
Преценяваш много бързо разстоянието от теб до стража, как е за станал той и как може да го удариш така, че да не отрежеш ръката му. Веднага след това го атакуваш, точно така, както са те учили. За твое нещастие стражът забелязва движението ти и бързо се дръпва настрани, но ударът от мълнията направо го е съсипал. Той не успява да отбегне удара и копието чупи ръката му. Той изкрещява от болка и изпуска оръжието си. Незнайно защо, все още никой друг не идва - нито страж, нито някой друг. Явно ще успеете да напуснете града.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 9:18 am 
User avatar

Joined: Wed Feb 16, 2005 8:24 pm
Posts: 1187
Location: Варна
- Хайде, вече нищо не могат да направят, да тръгваме. - каза Аксил. Надяваше се другите да го послушат, стражите вече нищо не можеха да направят, а може би скоро щяха да дотърчат и други и на тях щеше да им се наложи да се бият срещи цяла гвардия.

_________________
- Didn't you say people always lie?
- I lied.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 9:24 am 
Griever

Joined: Sun Jul 31, 2005 4:13 pm
Posts: 1842
Location: София
[Найтмеър -1 основно действие][Страж1 -1 основно действие][Страж2 -1 основно действие]
Викът ти е чут от твоите приятели, за щастие. Но те все още не предприемат действия. Не можете просто да тръгнете, защото портата е заключена.
Първият страж изкрещява в болката си отново и побягва нанякъде, а вторият, тъй като не може да бяга, се моли за милост.
- Пощадете ме, моля ви! Ето ключовете, само не ме убивайте! - казва страхливо стражът, опитвайки се да махне ключовете от колана си.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 02, 2006 3:04 pm 
User avatar

Joined: Wed Feb 16, 2005 8:24 pm
Posts: 1187
Location: Варна
На горгоната му стана по - леко, че няма да се налага да отнемат човешки животи... засега. Взе ключовете на стражата.
- Да тръгваме, не бива да се бавим, другият страж сигурно скоро ще повика другите.

_________________
- Didn't you say people always lie?
- I lied.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group