Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен :: Fallout 3: The Pitt (статия) - RPG, DLC, Fallout, Експанжън, Компютърни игри
Fallout 3: The Pitt

Автор: Ангел Марчевски, петък, 08 май 2009.

Публикувано в Статии :: Игри

Намали размера на шрифтаУвеличи размера на шрифта

В този DLC* пакет, героят ви посещава рейдърския град “The Pitt” (Дупката) - това, което е останало от някогашния град и име на Питсбърг, Пенсилвания. В граничните райони на Вашингтон ще се срещнете с Уорнър - доста колоритен персонаж, който ще ви разкрие злочестата си съдба. Уорнър е избягал роб от “Дупката”, той ще ви натовари с нелеката задача да освободите събратята му, локализирани в Питсбърг.

В пост-апокалиптичния Вашингтон, робите и робовладелците не са особена рядкост, но черешката на сладоледа е фактът, че според Уорнър робовладелците-рейдъри притежават лек срещу мутациите и извращенията, предизвиквани от Великата Пустош. Посещавайки “Дупката”, дегизиран като роб, ще се натъкнете на една мрачна, груба и опасна индустриална пост-апокалиптична зона.

Ако сте фен на поредицата Fallout, ще знаете какво представляват въпросните “рейдъри” – сган жестоки главорези и грабители. Целия район е заселен от тях, но този път сякаш има нещо нетипично в поведението им. И това не е толкова чудно, тъй като този път те имат кауза. В последствие ще си изясните и по-детайлно картината – тази човешка измет е предвождана от Ашур, а босът-робовладелец е всъщност бивш член на Братството на Стоманата (Brotherhood of Steel), който е бил изоставен от събратята си по време на «прочистването» на Питсбърг преди години.

Ашур е установил базата си в индустриалния район на изоставена от преди Великата Война стоманолеярна, където е започнал да реализира утопичната си мечта да възроди обществото. Стоманолеярната е ключов елемент в плановете му, а за функционирането и се изисква работна ръка – това са робите, които вие може да освободите, а рейдърите са просто инструмент за опазване на “реда” в Дупката. Така нареченият “лек” срещу мутациите е в образа на невръстната дъщеря на Ашур, която проявява завиден имунитет към болестите на Великата Пустош.

Както във всяка поредица Fallout, ще можете да вземете кардинално решение – дали да помогнете на Ашур да въдвори отново ред в Дупката, потушавайки бунта на робите и допринасяйки за прогреса на човечеството, или да отвлечете дъщеричката му, оставяйки я в ръцете на Уорнър.

По време на приключенията си в Дупката, героят ви ще премине през няколко премеждия, включващи битки на Арената и събиране на парчета чиста стомана от изоставената част на индустриалната зона, проправяйки си път измежду тълпите уникални за района мутанти.

Цялата авантюра продължава 4-5 игрови часа. И въпреки на места очевидно бъгавите текстури, ви гарантирам, че атмосферата ще ви завладее - разбира се, не го играйте преди лягане. Има също така няколко доста свежи нови оръжия и уникални такива, както и шепа странични куестчета.

Други популярни DLC пакети:
- Fallout 3: Operation Anchorage
- Fallout 3: Broken Steel (излязъл на 05.05 т.г.)

--
*DLC - downloadable content (нещо като екпанжън, но не е задължително да е официален) - б.а.


Допадна ли ви този материал? (3) (0) 2754 прочит(а)

 Добави коментар 
Ако сте регистрирани във форума можете да коментирате и тук

Име:
Текст:
Код:        

 Няма коментари 

AdSense
Нови Кратки @ Сивостен


Реклама


Подобни статии

Случаен избор


Сивостен, v.5.3.0b
© Сивостен, 2003-2011, Всички права запазени
Препечатването на материали е нежелателно. Ако имате интерес към някои от материалите,
собственост на сп. "Сивостен" и неговите автори, моля, свържете се с редакционната колегия.