Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен :: My Mom's New Boyfriend (2008) (ревю) - Джордж Гало, Комедия, Романтика, Антонио Бандерас, Колин Ханкс, Мег Райън, Селма Блеър, "Новото гадж
My Mom's New Boyfriend (2008)

Автор: Т. Христов, неделя, 24 август 2008.

Публикувано в Статии :: Филми и анимация; Предложи Гледна точка


Also published in English [click here]

Намали размера на шрифтаУвеличи размера на шрифта

Новото гадже на мама (2008)

Мег Райън. Достатъчно е това име само, за да изпрати кой да е филм в безнадеждната категория "блудкава романтична комедия, на която да заведем мацка преди вечерята в средноскъп ресторант". Е, да, знам, ами "Доорс", ще кажете? Но пък всеки има проблясъци в крайна сметка, за съжаление те са спорадично явление, което бързо отминава. В крайна сметка в романтичните комедии няма нищо лошо, стига първото да не е прекомерно, а второто почти да липсва. Всъщност участието на Антонио Бандерас е малката уловка, която да те кара да вярваш, че може би този път нещата са малко по-различни.

Тежката е съдбата на агента на ФБР. Особено, ако бъдещата му жена работи за същата служба и поради професионална деформация има склонност да прави психологически профили на всички наоколо, най-вече на кандидат-съпруга си. Още по-сложно се получава, когато новият приятел на майка му трябва да бъде следен на всяка цена и с всички възможни средства, защото е издирван престъпник от международен мащаб. Зарядът за комични ситуации е заложен, а фитила подпалва бившата 100-килограмова дебелана-маминка, внезапно превърналата се в едва ли не градски секссимвол.

Ех, тази сладурана Мег Райън, поостаряла е завалийката. Загатнати торбички под очите, бръчки тук-там, уморено излъчване тип "пенсията е близо". Наистина дава всичко от себе си или поне опитва, но чувството е като да посетиш хотел от хепи-соц времето - усещането за упадък и захабен разкош витае във въздуха. За Антонио Бандерас пък няма тайни как да се превъплъти в мачо-сваляч с героична осанка, както се казва - и насън да го бутнеш, пак ще ти изиграе същата роля без запъване. Двамата младоци ФБР-ейци (ей, това е Селма Блеър, ако сте я забелязали в "Хелбой 2") запълват празнините в сценария с похвална самоотверженост.

Накратко - приятна комедия, но лично аз предпочитам да си превъртя още веднъж "Безсъници в Сиатъл" или "Френска целувка", ако случайно ме удари романтиката по главата.


Допадна ли ви този материал? (188) (0) 4313 прочит(а)

 Добави коментар 
Ако сте регистрирани във форума можете да коментирате и тук

Име:
Текст:
Код:        

 Няма коментари 

AdSense
Нови Кратки @ Сивостен


Реклама


Подобни статии

Случаен избор


Сивостен, v.5.3.0b
© Сивостен, 2003-2011, Всички права запазени
Препечатването на материали е нежелателно. Ако имате интерес към някои от материалите,
собственост на сп. "Сивостен" и неговите автори, моля, свържете се с редакционната колегия.